Įkraunama...
Įkraunama...

Teismo posėdžių sekretorės

QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2013 10 01, 11:06)
o aš įsivaizdavau, kad į posėdžius vaikščioti nebereikės biggrin.gif naivuolė žodžiu  biggrin.gif

girdėjau, kad kai kur nereikia, matomai, jei teisėjas moka įjungti diktofoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2013 10 01, 18:28)
Gal turi teisinį išsilavinimą? ax.gif Aš pedagogė, tai manau šansų nedaug...

Į tą išsilavinimą niekas nežiūri. Svarbu atsakyti į klausimus ir gerai pasirodyti konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2013 10 01, 20:23)
girdėjau, kad kai kur nereikia, matomai, jei teisėjas moka įjungti diktofoną g.gif

tai čia ATP bylose taip būdavo...
bet kai reikia pažymą rašyti, tai teisėjas tikrai už tave to darbo nedarys smile.gif
Juo labiau, kad įranga - tai ne diktofonas, o atskiras kompas su specialia programa, su kuria reikia dirbti...
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 10 01, 14:39)
Laimėjau konkursą  blink.gif
Tai va dabar prasidės... Nežinau nei ką reiks daryti, nei kaip.

Sveikos merginos,

Gal gali papasakoti is ko klausinejo? Ar daug klausinejo? Kiek mazdaug laiko uztruko? 4u.gif
Dar mane domina, juk testu nebereik laikyti teisme, jei esi islaikiusi VTD testavima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanetuke: 02 spalio 2013 - 11:05
QUOTE(Sanetuke @ 2013 10 02, 12:05)
Sveikos merginos,

Gal gali papasakoti is ko klausinejo? Ar daug klausinejo? Kiek mazdaug laiko uztruko? 4u.gif
Dar mane domina, juk testu nebereik laikyti teisme, jei esi islaikiusi VTD testavima? ax.gif

Iš protokolo, iš funkcijų, iš terminų. Laiko - nedaug. Kol į viską atsakiau. Testo laikyti nereikėjo. Kodeksus verta paskaityti. O tai ką dirba sekretorės - išmokti mintinai. Na, čia aš taip manau.

Atsakyti
Merginos, kas Jums sunkiausia dirbant sekretorės darbą? Psichologinė aplinka ar dokumentai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Tikiuosi labai nesupyksite, jog įsiveržiau į Jūsų temą blush2.gif Gal čia yra teismo ADMINISTRACIJOS sekretorių? Paprašysiu pasidalinti savo patirtimi blush2.gif Kas tai per darbas? iš ko ruoštis konkursui? ar konkursuose dalyvauja daug liaudies? manau, kad dalyvauja ir teismo posėdžių sekretorės, juk kategorija aukštesnė... o gal aš klystu? Būsiu labai labai dėkinga clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 10 02, 21:44)
Iš protokolo, iš funkcijų, iš terminų. Laiko - nedaug. Kol į viską atsakiau. Testo laikyti nereikėjo. Kodeksus verta paskaityti. O tai ką dirba sekretorės - išmokti mintinai. Na, čia aš taip manau.

Aciu labai, dar klausimukas, reikejo rastu atsakineti ar zodziu?
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2013 10 08, 17:04)
Aciu labai, dar klausimukas, reikejo rastu atsakineti ar zodziu?

Pas mus - žodžiu.
Atsakyti
Sakykit, mergaitės, jei darbo skelbime iš specialiųjų reikalavimų nurodytas socialinių mokslų srities išsilavinimas, tai su vadybiniu tikriausiai galiu net nebandyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 12 10, 09:50)
Sakykit, mergaitės, jei darbo skelbime iš specialiųjų reikalavimų nurodytas socialinių mokslų srities išsilavinimas, tai su vadybiniu tikriausiai galiu net nebandyt?  blush2.gif

Kiek aš suprantu, vadyba ir yra vienas iš socialinių mokslų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2013 12 10, 11:14)
Kiek aš suprantu, vadyba ir yra vienas iš socialinių mokslų 4u.gif

Na taip, tikrai... O man kažkodėl pasirodė, kad turi būti viešasis administravimas ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti