QUOTE(MamaRokenRoll @ 2012 12 08, 16:11)
Jūs kažko nesupratot.
Čia visi viskuo dalinasi, net per daug kartais, susipainioti gali... Tik klausk, gausi šimtą variantų atsakymų su pavyzdžiais. Lietuviai žiauriai šaunūs tautiečiai, ypač, kai reikia pagalbos, visada tą patiriu...
Seminaras yra vientisas, labai kūrybiškas renginys, kurio yra neįmanoma perpasakoti, nes tai yra sistema, kurią gali perprasti tik įsisavinus per kelis kartus...
Juk niekam nešauna į galvą paprašyti perdainuoti matytą, nuostabią operą per mobilų telefoną... Tai negi sunku suprasti, kad galima būtų pasidalinti, bet tik nerealu tai padaryti...

Man asmeniškai, šimtą kartų pasakojo tą metodiką fragmentiškai, bet aš realiai tai suvokiau TIK NUĖJUSI PATI ASMENIŠKAIĮ Gerard'o hendlingo seminarą... Buvau transe ir euforijoj, konkrečiai... Nuo informacijos kokybės ir naujumo bei pateikimo būdo.
Esminis Gerard'o seminaro vedimo koziris, tai, kad žiauriai pažadina kūrybiškumą mumyse, norisi lėkt ir čia pat savo mylimiausią šuneliuką viso to pamokyti, pamodeliuoti elgseną... Ir nuostabiausia, kad TAI VEIKIA