Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

Sveikos, 4u.gif

na mytuko kazi ar gamtoje besuorganizuosim, nors zada labai siltus orus. Tik va kad to laiko vis nera.
Mano pirmokas rytoj keliaus i mokykla, mes namuose kuisimes. Liko dvi sav- ir as pati i darba isesiu. Oi kaip nenoriu... schmoll.gif
Atsakyti
tai meetas sestadieni! 12 val. kaip tik susirinkimas organizuojamas. dar vyras sake yra lietuvos duju skelbimas del isivedimo. ant skelbimu lentos pakabintas - paskaitykite kam aktualu.
Atsakyti
O, tai gerai, pasistengisme sudalyvauti. Nors laikas parinktas labai nepatogus, po sunkios savaites iki pietu noresis lovoj paguleti, o po to seimynai pietus ruosti. Nebutu galimybes kokiai 15 val perkelti?????? g.gif

O dėl dujų- tai mes jau prieš keturis gal metus esam prašymą parašę.
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2009 09 03, 20:55)
tai meetas sestadieni! 12 val. kaip tik susirinkimas organizuojamas. dar vyras sake yra lietuvos duju skelbimas del isivedimo. ant skelbimu lentos pakabintas - paskaitykite kam aktualu.

kad vakar buvo pas mus buvo atejes vienas valdybos narys. Sake, kad susirinkimo nebus sestadieni. Todel nesiojo po namus balsavimo uz valdyba lapelius. Nezinau, kazkokia nesamone man ten pakvipo.. Ar cia daznai tokie bajeriai buna?
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2009 09 04, 08:23)
kad vakar buvo pas mus buvo atejes vienas valdybos narys. Sake, kad susirinkimo nebus sestadieni. Todel nesiojo po namus balsavimo uz valdyba lapelius. Nezinau, kazkokia nesamone man ten pakvipo.. Ar cia daznai tokie bajeriai buna?

a ne? nieko negirdejau, nes mums lapelio niekas neatnese, matyt suo neprisileido arba kaip tik tuo metu buvome iseje - prie ezeriuko. o gal pasto dezuteje yra - reiks paziuret.

Atsakyti
Mums irgi lapelių niekas neatnešė unsure.gif Ir iš vis - kas per nešiojimas? g.gif Turi būti visi klausimai sprendžiami bendrai susirinkime. Man čia kažkuo kvepia
wacko.gif Iš vis aš tuo mūsų pirmininku nepasitikiu. Pragyvenę čia beveik 5 metus, sužinau (ir tai ne iš pirmininko), kad už vandenį gegužės-rugsėjo mėnesiais mokėti nereikia. Tai kodėl pirmininkas, žiūrėdamas į mūsų skaitliuko parodymus, niekada neužsiminė apie tai? doh.gif g.gif doh.gif Be to, kaskart renkant pinigus, jis mums pareiškia, kad mes skolingi už praeitus metus. Sakau, kaip tai gali būti ir atnešu kvitukus. O jis - oi, turbūt nepasižymėjau. doh.gif Vienu žodžiu, praradau pasitikėjimą mūsų pirmininku. gun_bandana.gif Todėl keistai ir atrodo tas lapelių nešiojimas. Matyt bijo, kad toji "aktyvi" kaimynė sukels didelį šurmulį susirinkime lotuliukas.gif

O dėl dujų, tai kitą savaitę nuvažiuosiu assa.gif Labai norim dujų. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mymytė: 04 rugsėjo 2009 - 13:16
Sveikos,

Aš irgi jungiuosi prie šitos temelės smile.gif Gyvenu Rokantiškių sodų 10g, gyvenam palyginus neseniai, tik metelius smile.gif

Mums irgi jokių lapelių niekas neatnešė, nors visus vakarus namie buvom, čia toje bendrijoje tikrai netvarka, bet kaip supratau, kad nelabai yra ir norinčių pirmininkauti.
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 09 04, 14:12)
Mums irgi lapelių niekas neatnešė  unsure.gif  Ir iš vis - kas per nešiojimas?  g.gif  Turi būti visi klausimai sprendžiami bendrai susirinkime. Man čia kažkuo kvepia
wacko.gif  Iš vis aš tuo mūsų pirmininku nepasitikiu. Pragyvenę čia beveik 5 metus, sužinau (ir tai ne iš pirmininko), kad už vandenį gegužės-rugsėjo mėnesiais mokėti nereikia. Tai kodėl pirmininkas, žiūrėdamas į mūsų skaitliuko parodymus, niekada neužsiminė apie tai?  doh.gif  g.gif  doh.gif Be to, kaskart renkant pinigus, jis mums pareiškia, kad mes skolingi už praeitus metus. Sakau, kaip tai gali būti ir atnešu kvitukus. O jis - oi, turbūt nepasižymėjau.  doh.gif  Vienu žodžiu, praradau pasitikėjimą mūsų pirmininku.  gun_bandana.gif  Todėl keistai ir atrodo tas lapelių nešiojimas. Matyt bijo, kad toji "aktyvi" kaimynė sukels didelį šurmulį susirinkime  lotuliukas.gif

O dėl dujų, tai kitą savaitę nuvažiuosiu  assa.gif Labai norim dujų.  tongue.gif

aha del tu mokejimu mums taip pat. ale mes ir nebuvom sumokeje blush2.gif . tai sakiau butinai paimti kviteli, maza ka - skleroze vel uzpuls buhaltere ir vel bus "uz praeitus metus nemokejot".

mes irgi labai norim duju - o tai ziema niekur ilgesniam laikui isvaziuoti negali - reik kurentis. o ir elektrine virykle - nervuoja, pastoviai perkaista.
Papildyta:
QUOTE(dovaite @ 2009 09 04, 15:52)
Sveikos,

Aš irgi jungiuosi prie šitos temelės smile.gif Gyvenu Rokantiškių sodų 10g, gyvenam palyginus neseniai, tik metelius smile.gif

Mums irgi jokių lapelių niekas neatnešė, nors visus vakarus namie buvom, čia toje bendrijoje tikrai netvarka, bet kaip supratau, kad nelabai yra ir norinčių pirmininkauti.

sveiki,

mes is 12-os ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2009 09 04, 16:52)
Sveikos,

OOOO, sveika prisijungusi prie musu, ziurekit - gretos dideja smile.gif)
Siaip , jeigu Jums idomu, ketiname kurti foruma Rokantiskieciu. Mat, buvo cia toks meet'ukas alia susipazinimo su kaimynais, buvo gal apie 12 seimu, dziugu kad atejo ir buhalere, tikrai labai protinga moteris. Supratau, kad cia isties didi beda su musu pirmininku. Labai liudna kai zinau, kad galima isties daug ka pagerinti musu bendrijoje, o tik del pirmininko neveiklumo sodai musu - apleisti. Et..
As vakar nepasirasiau - pasakiau, kad nezinau kaip dirba valdyba, nieko negirdejau apie gerus darbus, todel nepasirasysiu, o tas man atkirto, - mazdaug pagyvensi pamatysi. Tai gal cia buvo agitacija, kad neitume i susirinkima? Nes bijo kad perrinksim ka kita??
Atsakyti
Sveikos,

na matau, kad Rokantiskiu sodu forumieciu gretos dideja , o slaai esnaciu Pupoju sodu- visai tyla... verysad.gif jau kaip ir balta varna jauciuosi, nes jusu pokalbiuose nebegaliu sudalyvauti.. hihihi.gif

Kas del duju- siandien gavome pasiulyma jas isisvesti. Kaina 9000... g.gif sprendziame ka daryti...nepigu skaitau...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 09 04, 20:19)
Sveikos,

na matau, kad Rokantiskiu sodu forumieciu gretos dideja , o slaai esnaciu Pupoju sodu- visai tyla... verysad.gif jau kaip ir balta varna jauciuosi, nes jusu pokalbiuose nebegaliu sudalyvauti.. hihihi.gif

Kas del duju- siandien gavome pasiulyma jas isisvesti. Kaina 9000... g.gif  sprendziame ka daryti...nepigu skaitau...

*kokia ten savo gatve minejai? Anapilio? Nu jau , negali sudalyvauti. As Antakalnieciu pokalbiuose dalyvavau, nes mane mielai prieme. tai kadangi mes tave irgi mielai priemam - tai tik dalyvauk. thumbup.gif
**tai kaip ir MB sake, tiems pirmiesiems isivesti ir bus brangiausia, o jau kitiems - tik iki savo namu nuo gatves trasos - vieni juokai. Bet tada ir kaina namo ir sklypo dideja, tai jei planuoti kazkada parduoti - tai galima ir logiskai pabranginti.
Papildyta:
QUOTE(laumzirgio namai @ 2009 09 04, 16:51)
OOOO, sveika prisijungusi prie musu, ziurekit - gretos dideja smile.gif)
Siaip , jeigu Jums idomu, ketiname kurti foruma Rokantiskieciu. Mat, buvo cia toks meet'ukas alia susipazinimo su kaimynais, buvo gal apie 12 seimu, dziugu kad atejo ir buhalere, tikrai labai protinga moteris. Supratau, kad cia isties didi beda su musu pirmininku. Labai liudna kai zinau, kad galima isties daug ka pagerinti musu bendrijoje, o tik del pirmininko neveiklumo sodai musu - apleisti. Et..
As vakar nepasirasiau - pasakiau, kad nezinau kaip dirba valdyba, nieko negirdejau apie gerus darbus, todel nepasirasysiu, o tas man atkirto, - mazdaug pagyvensi pamatysi. Tai gal cia buvo agitacija, kad neitume i susirinkima? Nes bijo kad perrinksim ka kita??

as irgi taip permasciau ta lapeliu nesima tik kai kuriems gyventojams ir pagalvojau kad cia kazkas ne taip. O prie skelbimo apie susirinkima uzvakar bent jokia informacija kad nevyks nepakabinta. cia kazkas neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2009 09 05, 09:24)
*kokia ten savo gatve minejai? Anapilio? Nu jau , negali sudalyvauti. As Antakalnieciu pokalbiuose dalyvavau, nes mane mielai prieme. tai kadangi mes tave irgi mielai priemam - tai tik dalyvauk.  thumbup.gif
**tai kaip ir MB sake, tiems pirmiesiems isivesti ir bus brangiausia, o jau kitiems - tik iki savo namu nuo gatves trasos - vieni juokai. Bet tada ir kaina namo ir sklypo dideja, tai jei planuoti kazkada parduoti - tai galima ir logiskai pabranginti.
Papildyta:
as irgi taip permasciau ta lapeliu nesima tik kai kuriems gyventojams ir pagalvojau kad cia kazkas ne taip. O prie skelbimo apie susirinkima uzvakar bent jokia informacija kad nevyks nepakabinta. cia kazkas neaisku  g.gif

Ne, mano ne anapilio. Pupoju sodu nioliktoji. Anapilio g dalyvauja gal daugiau Virsupio sodu forume, nors is tikro cia viskas viens nuo kito tik keli simtai metru. O man iki jusu rokantiskiu sodu isvis "ranka paduoti" .
Gaila kad nera kokios dalyves is pupoju sodu- padiskutuotume apie musu pirmininka ir kt dalykus. hihihi.gif

Na nelabai manau veliausiai dujas besivedantiems bus pigiau...nes vistiek turi buti bazine kaina, o tai visi sedes ir lauks pirmu kregzdziu, kad tipo jiems paskui pigiau butu. Siaip labai butu patogu tos dujos, ar kur isvykstant ar siaip....
Atsakyti