QUOTE(Rasa P @ 2011 01 11, 13:54)
Puiku, kad atsiliepėte. Reikia burtis.
Pridedu informaciją apie :
http://naujasisantak...ews/view/id.72/
http://naujasisantak...oriju_struktura
2009-11-03
Pradedamas rengti detalusis planas buvusiame Pupojų kaime (pagal Pupojų rajono urbanistinės plėtros koncepciją, pažymėtą indeksais T6, T8, T9, T11).
2010 m. 11 mėn. 11 d. Nuolatinė statybų komisija pritarė vandentiekio ir nuotekų tinklų tiesimui Rokantiškių g., Antakalnio sen., Vilniuje. Turiu Nuolatinės statybų komisijos protokolą.
Kolkas
Jau Ainė su mamyte mūsų "žvaigždės" - kregždutės. Vakare - Vilijos šeimyna
Dėkoju už nuorodas, bet šią svetainę esu kone atmintinai išmokusi, skersai išilgai išnagrinėjusi po žodelį. Nes labai aktualu keli metai atgal buvo. Dabar jau nebetikiu projektu, nebent kai būsiu pensijinio amžiaus ir gyvenciu čia , kur dabar- bus vaistinė arčiau. O dėl parkų, mokyklų ir kt 'gėrio"- nesu naivi ir netikiu, kad jie bus. Gal kažkada toli toli...
QUOTE(laumzirgio namai @ 2011 01 11, 14:12)
Ką čia kalbėti apie vaikų pasitikimą, kad aš einu kartais net draugių pasitikti, jeigu su viešuoju atvažiuoja. Mistika čia tas parsiboginimas iki namų nuo autobusų stotelės.. ypač tamsiuoju metu..
Na vasarą nėr taip blogai, jei nekreipi dėmesio į keliavimą link stotelės skersai per kapines. Bet žiemą- tai jau vien mintis kad sutemus reikia eiti per kapines baugina.
Atvirai- kolkas viešuoju 37 autobusu teko naudotis 1 kartą, ir tai gal 5 metai atgal.

Kažkada norėjo šeimyna juo grįžti iš renginio mieste- tai būtų tekę laukti 45-50 min. Nulėkiau ir parsivežiau pati..

..pakeliui dar į prekybcentrį savaitgalio pirkiniams užsukome. Vaikus į ugdymo įstaigas vežiojame patys, o kai buvau išvykusi iš LT- iškviesdavom rytais mokinukui taxi, nes tiesioginio link jo mokyklos autobuso nėra. 14 lt. ir mokinukas pristatytas be jokių nesklandumų.

Žinoma, galbūt ir yra kažkas važiuojantis iš kaimynų tolimesnių ar pan link mums reikiamos gatvės, kurioje yra m-la, - bet kur čia greit rasi, o ir nesinori atsakomybės kažkam užkrauti. Artimi kaimynai rytais važiuoja visiškai į kitas puses.