Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

As pritariu, kad butinai reikia buti "aktyviems dalyvautojams".
Didziulis dekui uz darba "visu labui" Rasai P thumbup.gif thumbup.gif
O del to zenklo su gatviu nuorodomis.... unsure.gif na prisiimsiu kalte sau, kad neaktyviai dalyvavom jo statyme ar ne blush2.gif nes dabar kai tik nurodau kaip vaziuoti iki musu visada sakau: "tik nekreipkit demesio i ta zenkla". doh.gif nes bent i musiske 12-osios puse niekada ten patys nevaziuojam - yra didziule duobe pastoviai pilna vandens, o ziema nieks negyvena ir niekas nekasa. sia ziema padejau vienam vargsui mikroautobusiukui issikasti iki kelio - uzklimpo.
na bet dar karta prisiimu atsakomybe ir sau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 01 11, 12:53)
Atsakysiu rytoj, kai vakare išklausinėsiu vyro. Neturiu tikslios info.

Labai smagu, kad randasi pas mus naujų ir tokių energingų narių. Pasikartosiu- nesu iš jūsų sodų bendrijos, bet esam visai šalia esančioje kitoje mažytėje sodo bendrijoje. Todėl iš tiesų daugelis problemų tos pačios.
Ypač sunku važiuoti Rokantiškių gatve ties kapinėmis. Žiemą ji susiaurėja iki minimumo, o dar tai kad augantys beverčiai krūmai braižo automobilio šonus..  verysad.gif  apie piesčiuosius- vaiduoklius- nedėvinčius atšvaistų irgi pikta net kalbėti...  doh.gif

Mačiau kalbėjote apie Naująjį Antakalnį. Keli metai atgal jau buvau įmetusi čia nuorodą, bet kartu su krize šio projekto vystimas pagal mane gerokai sulėtėjo. Žinoma, jei ten atsiras viskas apie ką rašoma- tai bus puiku, bet bijau, kad mano trimetukė nebent į 12-ą klasę Naujojo Antakalnio mokykloje bespės, nors ir tai "ant abejo". Vienas bankas visai netoli , už miškelio,  statė 4 kotedžų ansambliuką. Deja- pastatė tik vieno iš jų dėžutę ir ta pati be stogo.. Na bet aš čia jau ne į temą..

Žodžiu- pritariu daugeliui Rasos.P minčių. Kol patys nedarysim- tol civilizacijos nesulauksim.

Puiku, kad atsiliepėte. Reikia burtis.
Pridedu informaciją apie :
http://naujasisantak...ews/view/id.72/
http://naujasisantak...oriju_struktura
2009-11-03
Pradedamas rengti detalusis planas buvusiame Pupojų kaime (pagal Pupojų rajono urbanistinės plėtros koncepciją, pažymėtą indeksais T6, T8, T9, T11).
2010 m. 11 mėn. 11 d. Nuolatinė statybų komisija pritarė vandentiekio ir nuotekų tinklų tiesimui Rokantiškių g., Antakalnio sen., Vilniuje. Turiu Nuolatinės statybų komisijos protokolą.
Kolkas

Jau Ainė su mamyte mūsų "žvaigždės" - kregždutės. Vakare - Vilijos šeimyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa P @ 2011 01 10, 18:15)
Sveikos, Rokantiškių mamytės! Labai šaunu, kad esate susibūrę!
Aš taip pat mamytė - dvyliktoko. Gyvenu Rokantiškių Sodų 11-joje g. Man reikia mamytės rydienai filmavimui, kurios vaikui 3-4 metai, kuris jau eina į darželį. Bet. Tema  - kad sunkus ir problematiškas tas darželio "gavimas" buvo....Na, aš čia apskritai. Mano tel 8618 35225 Rasa . Labai laukiu skambučio šiandien iki 18val. Pažiūrėti internete iki to laiko negalėsiu.
Kita tema - apšvietimas. Reikia - mamos ar šeimos, kurie pasitinka vaiką, kai atvyksta autobusu. Tamsu. Pasitinka tam - kad nėra JOKIO apšvietimo. Šį kartą "nepramušiau", kad ir KELIO nėra, kad jau turiu apie 150 parašų. Tai bus kitai temai ir straipsniui. Mano tikslas su Jūsų visų pagalba - kad būtų numatytas finansavimas biudžete kelio praplatinimui, autobuso maršruto pratęsimui ir t.t. Bėgu ...dabar į renginį, tada nuo 18 val. vėl. Daug yra reikalų, kuriuos galime kartu sutvarkyti, laukiu, iki malonaus! Skambinkite, rašykite: rasa.pajarskiene@gmail.com

Ką čia kalbėti apie vaikų pasitikimą, kad aš einu kartais net draugių pasitikti, jeigu su viešuoju atvažiuoja. Mistika čia tas parsiboginimas iki namų nuo autobusų stotelės.. ypač tamsiuoju metu..
Atsakyti
QUOTE(Rasa P @ 2011 01 11, 13:54)
Puiku, kad atsiliepėte. Reikia burtis.
Pridedu informaciją apie :
http://naujasisantak...ews/view/id.72/
http://naujasisantak...oriju_struktura
2009-11-03
Pradedamas rengti detalusis planas buvusiame Pupojų kaime (pagal Pupojų rajono urbanistinės plėtros koncepciją, pažymėtą indeksais T6, T8, T9, T11).
2010 m. 11 mėn. 11 d. Nuolatinė statybų komisija pritarė vandentiekio ir nuotekų tinklų tiesimui Rokantiškių g., Antakalnio sen., Vilniuje. Turiu Nuolatinės statybų komisijos protokolą.
Kolkas

Jau Ainė su mamyte mūsų "žvaigždės" - kregždutės. Vakare - Vilijos šeimyna smile.gif

Dėkoju už nuorodas, bet šią svetainę esu kone atmintinai išmokusi, skersai išilgai išnagrinėjusi po žodelį. Nes labai aktualu keli metai atgal buvo. Dabar jau nebetikiu projektu, nebent kai būsiu pensijinio amžiaus ir gyvenciu čia , kur dabar- bus vaistinė arčiau. O dėl parkų, mokyklų ir kt 'gėrio"- nesu naivi ir netikiu, kad jie bus. Gal kažkada toli toli... rolleyes.gif

QUOTE(laumzirgio namai @ 2011 01 11, 14:12)
Ką čia kalbėti apie vaikų pasitikimą, kad aš einu kartais net draugių pasitikti, jeigu su viešuoju atvažiuoja. Mistika čia tas parsiboginimas iki namų nuo autobusų stotelės.. ypač tamsiuoju metu..

Na vasarą nėr taip blogai, jei nekreipi dėmesio į keliavimą link stotelės skersai per kapines. Bet žiemą- tai jau vien mintis kad sutemus reikia eiti per kapines baugina.
Atvirai- kolkas viešuoju 37 autobusu teko naudotis 1 kartą, ir tai gal 5 metai atgal. blush2.gif Kažkada norėjo šeimyna juo grįžti iš renginio mieste- tai būtų tekę laukti 45-50 min. Nulėkiau ir parsivežiau pati.. irnesakyk.gif..pakeliui dar į prekybcentrį savaitgalio pirkiniams užsukome. Vaikus į ugdymo įstaigas vežiojame patys, o kai buvau išvykusi iš LT- iškviesdavom rytais mokinukui taxi, nes tiesioginio link jo mokyklos autobuso nėra. 14 lt. ir mokinukas pristatytas be jokių nesklandumų. rolleyes.gif Žinoma, galbūt ir yra kažkas važiuojantis iš kaimynų tolimesnių ar pan link mums reikiamos gatvės, kurioje yra m-la, - bet kur čia greit rasi, o ir nesinori atsakomybės kažkam užkrauti. Artimi kaimynai rytais važiuoja visiškai į kitas puses.
Atsakyti
Šaunu, kad tiek užsikūrė diskusijų dėl visiems labai svarbių klausimu thumbup.gif

Šiaip mano vyras labai entuziastingai ėmėsi dalyvauti sodų bendrijos veikloje. Išsinagrinėjo nemažai medžiagos, pasidalino mintimis su tai pačiais kaimynais, tai vienos iš idėjų/siūlymų būtų:
1. Samdyti asodu bendrijos administratorių, kuris rūpintųsi bendrijos einamaisias klausimais t.y. suorganizuoti siurblio remontą, palopyti keliu ir pan... Visus didesnius klausimus sprendžia valdyba/susirinkimas - na matyt reiktų apsibrėžti konkrečiai kompetencijas

2. Šiaip kaip supratau, bendrijos nariai privalo pagal įstatymą, jei priklauso bendrijai, mokėti rinkliavas. Jei to nevykdo, tai turi būti administruojama, kaip ir bet kurios kito skolos - per antstolius...

Bet laaabai būtų gerai susitikti ir gyvai apsitarti!

Mes už talka! kada ir kur renkamės?

Atsakyti
QUOTE(Astix @ 2011 01 11, 16:22)
Šaunu, kad tiek užsikūrė diskusijų dėl visiems labai svarbių klausimu thumbup.gif

Šiaip mano vyras labai entuziastingai ėmėsi dalyvauti sodų bendrijos veikloje. Išsinagrinėjo nemažai medžiagos, pasidalino mintimis su tai pačiais kaimynais, tai vienos iš idėjų/siūlymų būtų:
1. Samdyti asodu bendrijos administratorių, kuris rūpintųsi bendrijos einamaisias klausimais t.y. suorganizuoti siurblio remontą, palopyti keliu ir pan... Visus didesnius klausimus sprendžia valdyba/susirinkimas - na matyt reiktų apsibrėžti konkrečiai kompetencijas

2. Šiaip kaip supratau, bendrijos nariai privalo pagal įstatymą, jei priklauso bendrijai, mokėti rinkliavas. Jei to nevykdo, tai turi būti administruojama, kaip ir bet kurios kito skolos - per antstolius...

uz iniciatyva 4u.gif

talka dabar kaip ir neimanoma- ar matet kaip sukietejo tas keliukas - labai bus sunku kapoti. gal netgi ir traktorius nenuskus...bet cia gal vyrai dar ka patartu...
Atsakyti
QUOTE(Astix @ 2011 01 11, 16:22)

Nebūtina iš karto antstoliams, dar yra skolų išieškojimo kompanijos, su jomis berods mažiau formalumų. O jos ir suinteresuotesnės. Pas mus bendrijoje irgi vyksta procesas. dabar parašyti įspėjamieji laiškai, po to bus imamasi išieškojimo bendrovių paslaugų.

QUOTE(neravardo @ 2011 01 11, 16:29)
uz iniciatyva  4u.gif

talka dabar kaip ir neimanoma- ar matet kaip sukietejo tas keliukas - labai bus sunku kapoti. gal netgi ir traktorius nenuskus...bet cia gal vyrai dar ka patartu...

Va todėl mūsų gatvelės vyrai ir skubėjo ir kasti ir traktoriuką samdyti prieš atodrėkį nusivalyti- nes po to sušąla į tokį ledą- kad atrodo arimais važiuoji o ne keliuku..
sėkmės Jums.
Atsakyti
o mes nesam sodu bendrijos nariai, darzoviu neauginam, tik tiek, kad gyvenam ir nuosavybe cia musu.... tad nesuprantu to mokescio prasmes..
sodu bendrijos yra tarybiniu laiku atgyvena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žebenkštytė: 11 sausio 2011 - 19:10
QUOTE(neravardo @ 2011 01 11, 13:09)
As pritariu, kad butinai reikia buti "aktyviems dalyvautojams".
Didziulis dekui uz darba "visu labui" Rasai P  thumbup.gif  thumbup.gif
O del to zenklo su gatviu nuorodomis.... unsure.gif na prisiimsiu kalte sau, kad neaktyviai dalyvavom jo statyme ar ne  blush2.gif nes dabar kai tik nurodau kaip vaziuoti iki musu visada sakau: "tik nekreipkit demesio i ta zenkla".  doh.gif nes bent i musiske 12-osios puse niekada ten patys nevaziuojam - yra didziule duobe pastoviai pilna vandens, o ziema nieks negyvena ir niekas nekasa. sia ziema padejau vienam vargsui mikroautobusiukui issikasti iki kelio - uzklimpo.
na bet dar karta prisiimu atsakomybe ir sau.... 4u.gif

Viskas, ok. Taip..., į 12 nereikėtų vairuotojų pravažiavimui tolyn nukreipti:-) nebent tokius linkėjimus doh.gif vairuotojui turėtumėte smile.gif . Ten tik iki 5 namo gali nuvykt saugiai. Iki, noriu pabandyt anksčiau atsigulti šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žebenkštytė @ 2011 01 11, 20:09)
o mes nesam sodu bendrijos nariai, darzoviu neauginam, tik tiek, kad gyvenam ir nuosavybe cia musu.... tad nesuprantu to mokescio prasmes..
sodu bendrijos yra tarybiniu laiku atgyvena

Na tie pinigai skiriami: vandens gręžinio siurblio remontui, priežiūrai, keliukų tvarkymui vasarą. Bent jau mūsų sodų bendrija tikrai iš surinkto mokesčio vasarą ir keliukus patvarkė, dabar vyksta procesas dėl nuorodų su gatvelių pavadinimais gaminimo.
Aš tai esu už tą mokestį, tik smagiau būtų, kad visi mokėtų kaip priklauso.
Daržovių irgi neauginam... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 01 12, 10:43)
Na tie pinigai skiriami: vandens gręžinio siurblio remontui, priežiūrai, keliukų tvarkymui vasarą. Bent jau mūsų sodų bendrija tikrai iš surinkto mokesčio vasarą ir keliukus patvarkė, dabar vyksta procesas dėl nuorodų su gatvelių pavadinimais gaminimo.
Aš tai esu už tą mokestį, tik smagiau būtų, kad visi mokėtų kaip priklauso.
Daržovių irgi neauginam... bigsmile.gif

Kai mes prasem pirmininko pinigu traktoriuku - pasake, kad cia visi moka kurie gyvena tik vasara - tai jiems kaip ir neaktualu ir nesazininga.
o mes pvz praktiskai nenaudojam vasaros vandens ir ziemos vandens, nes turime grezini. tai kaip irgi mokam uz remonta. zodziu manau, kad kazkaip kitaip turetu butu skirstomos tos lesos. arba kazkaip dalinti. na...... diskusijos ir pamastymai neissiamiami....
Atsakyti
o mums pirmininke per susirinkima pasake, kad surinkta yra 14000 saskaitoje, taciau nei keliuko nieks neremontuoja, vamzdzius mano vyras uz dyka virino vasara, vandeniui skaitliukas stovi ( kur uz vandens kuba mokam po 5 lt , i ta kaina jau iskaiciuota elektra siurbliui ir remontas), ir nieko absoliuciai uz surinktus pinigus nedaroma.... tai kam juos rinkti ir kokiu pagrindu??
Atsakyti