Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

QUOTE(joluska33 @ 2012 04 16, 21:11)
Dovaite o kiek jusu mergatei laiko? Kad niekas nebenori butuose gyventi.
Papildyta:
Vakarvakare su kokiu vezimeliu vaikstai?

Mano dukrytei po keliu savaiciu metukai bus smile.gif
Si savaitgali soduose talka pas mus, nzn ar cia su DAROM susije smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 04 17, 08:12)
Ne tu viena. Aš irgi pralekiu pro kaimynus, ypač žiemą ryte tamsu, slidu- tai stengies važiuoti atsargiai, nebepamatai
Šiaip mano kaimynai, tai drąsiai kelia ranką, kai pamato pažystamą mašiną. Ir vairuotojui lengviau. Tada stoju ir pavežu.

Aš tai norėjau paklausti , ar ruošiatės dalyvauti MEs DAROM 2012?? 
Dėl sistemos klaidų neužregistravo Rokantiškių/Pupojų šiukšlių surinkimo taško, tai net nebežinom kaip čia dabar daryti??  unsure.gif  Nes šiukšles aprinkti verkiant reikia. Mes visad tvarkydavom Pupojų gatvę nuo kapinių link tvenkinio. Palei "Tauro" sodus. Pernai tai gan daug tų šiukšlių pririnkome...
Gal kas turite kokios info???  bigsmile.gif

sneki apie ta "taska" prie autobuso galines stoteles? g.gif va cia tai butu visai blogai jei jo nebus.....
nors irgi praeitais metais ten viska graziai suvezem, o po to nakti kazkas viska padege! medziai, zole, jauciu ir smarve buvo didziule.... fui!

taip, sestadieni "elfa" soduse organizuojama talka.
Atsakyti
Nzn Dovaite ka darom. Mano dukrytei si sestadieni jau metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joluska33 @ 2012 04 17, 10:28)
Nzn Dovaite ka darom. Mano dukrytei si sestadieni jau metukai smile.gif

Tai gerai svente nusimato smile.gif Mes tai po sodus palyginti retokai vazinejames, maniske miega lauke prie namo, tik daugiausiai siaip vakare pasivazinejam jei geras oras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2012 04 17, 10:23)
sneki apie ta "taska" prie autobuso galines stoteles?  g.gif va cia tai butu visai blogai jei jo nebus.....
nors irgi praeitais metais ten viska graziai suvezem, o po to nakti kazkas viska padege! medziai, zole, jauciu ir smarve buvo didziule.... fui!

taip, sestadieni "elfa" soduse organizuojama talka.

Tikrai nėra to taško prie stotelės.
www.mesdarom.lt matosi, kiek šiemet mažai taškų... unsure.gif

O padegė tyčia, kad mažiau vežimo būtų. Gi ten jau antri metai iš eilės padega. pritariu, kad siaubinga... unsure.gif

O tai kur Elfa kraus šiukšles?

Jei žinote, kur yra Pupojų g (vedanti link to tvenkinio ir tolyn..), tai ten buvo irgi taškas. Toje vietoje kur Pupojų g. susikerta su Anapilio g.
o šiemet užstrigo sistema ir niekas neužregistravo pernykščių taškų.
Kažkokiu būdu reikės švarintis, tik kur dėti tas šiukšles- neaišku. DAROM organizatoriais siūlo patiems vežti... Matyt taip ir reikės daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 17 balandžio 2012 - 10:58
Dovaite. mes tai du kartus iseinam i lauka po dvi valandas pasivaiksciot. nulipam nuo to kalno ir paciam gale kur skersa gatvele vaikstom.
Atsakyti
QUOTE(joluska33 @ 2012 04 17, 14:16)
Dovaite. mes tai du kartus iseinam i lauka po dvi valandas pasivaiksciot. nulipam nuo to kalno ir paciam gale kur skersa gatvele vaikstom.

O kuriuo laiku vaikštot? gal kada prisitaikysiu ir mes ten ateisim pavaikščiot ax.gif
Atsakyti
diena nuo 12 iki 14. o vakare nuo 17 iki 19. ka tik mes is lauko. na saltoka siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joluska33 @ 2012 04 17, 20:58)
diena nuo 12 iki 14. o vakare nuo 17 iki 19. ka tik mes is lauko. na saltoka siandien smile.gif

Ne tas žodis kaip šalta sad.gif
TIk mūsų mažylei visai nešalta. Neseniai išėjo į lauką pašmirinėt biggrin.gif Siaubas koks tai tongue.gif
Atsakyti
mes kazkur dvi valandas vazinejom. grynas oras labai gerai. namuose triuksmas tai neissimiega verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joluska33 @ 2012 04 17, 19:58)

O taviske nemiega lauke vezime prie namu? As tai dar speju nemazai darbu padaryt kol ji parpia, o taip tai jauciu ne ka suspeciau wink.gif
Atsakyti
kieme neilgai miega nes kai suni turim lodama prikele. siandien ne pagal grafika iseisim nes pas drauge buvom ir grafikas susimaise. turbut nebesulauksim penkiu verysad.gif
Atsakyti