QUOTE(neravardo @ 2009 08 04, 22:41)
idomu ar kuriu nors vaikiukai vaziuoja i mokyklas su musu autobusu nuo kapiniu stoteles?
mums taip durnai nusimato siais metais, kad viena mergaite eis nuo 8, o kita po pietu i mokykla. tai dabar bandom ieskoti geriausio varianto kaip cia jas iki mokyklu nugabenti. problemos tai trys: skirtingos mokyklos, vyro daznai nera LT, as su maziuku neprivazinesiu tiek.
bent gerai, kad vyras tik rugseo vidury isvaziuoja, tai spesim isijungt i situacija ir apsisprest kaip man vienai teks su vezinejimu susitvarkyti.
mums taip durnai nusimato siais metais, kad viena mergaite eis nuo 8, o kita po pietu i mokykla. tai dabar bandom ieskoti geriausio varianto kaip cia jas iki mokyklu nugabenti. problemos tai trys: skirtingos mokyklos, vyro daznai nera LT, as su maziuku neprivazinesiu tiek.
bent gerai, kad vyras tik rugseo vidury isvaziuoja, tai spesim isijungt i situacija ir apsisprest kaip man vienai teks su vezinejimu susitvarkyti.
mūsų kaimynų 2 berniukai važinėja IŠ mokyklos tuo autobusu. Ryte Į mokyklą tai juos tėvai nuveža. O po pietų matydavom visada abu pareidavo iš mokyklos nuo autobusų stotelės.
Aš savo pirmoką užrašiau į prailgintą. Jo mokykla kitoj pusėj gatvės nei mano darbas, tai grįšime pasibaigus mano darbo valandoms namo abu mašina. Pakeliui dar sesę iš darželio pasiimdami.