Įkraunama...
Įkraunama...

Rokantiškių mamytės

QUOTE(neravardo @ 2009 08 04, 22:41)
idomu ar kuriu nors vaikiukai vaziuoja i mokyklas su musu autobusu nuo kapiniu stoteles?
mums taip durnai nusimato siais metais, kad viena mergaite eis nuo 8, o kita po pietu i mokykla. tai dabar bandom ieskoti geriausio varianto kaip cia jas iki mokyklu nugabenti. problemos tai trys: skirtingos mokyklos, vyro daznai nera LT, as su maziuku neprivazinesiu tiek.
bent gerai, kad vyras tik rugseo vidury isvaziuoja, tai spesim isijungt i situacija ir apsisprest kaip man vienai teks su vezinejimu susitvarkyti.

mūsų kaimynų 2 berniukai važinėja IŠ mokyklos tuo autobusu. Ryte Į mokyklą tai juos tėvai nuveža. O po pietų matydavom visada abu pareidavo iš mokyklos nuo autobusų stotelės.
Aš savo pirmoką užrašiau į prailgintą. Jo mokykla kitoj pusėj gatvės nei mano darbas, tai grįšime pasibaigus mano darbo valandoms namo abu mašina. Pakeliui dar sesę iš darželio pasiimdami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2009 08 04, 23:41)
idomu ar kuriu nors vaikiukai vaziuoja i mokyklas su musu autobusu nuo kapiniu stoteles?
mums taip durnai nusimato siais metais, kad viena mergaite eis nuo 8, o kita po pietu i mokykla. tai dabar bandom ieskoti geriausio varianto kaip cia jas iki mokyklu nugabenti. problemos tai trys: skirtingos mokyklos, vyro daznai nera LT, as su maziuku neprivazinesiu tiek.
bent gerai, kad vyras tik rugseo vidury isvaziuoja, tai spesim isijungt i situacija ir apsisprest kaip man vienai teks su vezinejimu susitvarkyti.

Aš savo vaiką vežioju pati. Bet, kiek pamenu, taviškė lanko Čiurlionkę, todėl, kaip bebūtų gaila, niekaip nesigauna taviškės prigriebti - visai kita pusė gaunasi. Jei būtų pakeliui, tai su džiaugsmu nuveščiau ir tavo mergytę į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 08 05, 09:31)
Aš savo vaiką vežioju pati. Bet, kiek pamenu, taviškė lanko Čiurlionkę, todėl, kaip bebūtų gaila, niekaip nesigauna taviškės prigriebti - visai kita pusė gaunasi. Jei būtų pakeliui, tai su džiaugsmu nuveščiau ir tavo mergytę į mokyklą.

oi aciu uz pastangas. 4u.gif
gal zinot kur cia butu galima gauti pienelio? gal kas karvute kokia turi? gal dar vistukiu kas laiko? taip butu smagu namini maisteli valgyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2009 08 05, 11:56)
oi aciu uz pastangas.  4u.gif
gal zinot kur cia butu galima gauti pienelio? gal kas karvute kokia turi? gal dar vistukiu kas laiko? taip butu smagu namini maisteli valgyti... blush2.gif

na ten uz to ezeriuko yra pupoju kaimas. Mano draugė gyvena Juodvarniu g- (nuo mano gatves iki jos apie 1,6 km), tai ji ten susiradusi netoliese kažkokią moteriškę- ima iš jos pieną- geras ir riebus. Moterytė švari ir tvarkinga. Tai ir mes karts nuo karto imame, tik dar nereguliariai. Bet va dėl atstumo- tai nėra labai arti, kaip sakant pėstute nenueisi, bet mašina greit nulekiu, nes tik kokie 2-2,5 km atstumas i viena pusę.
dėl naminių kiaušinių- nežinau. rolleyes.gif Aš juos perku kalvarijų turguje, dydis kaip naminių o kaina irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Mačiau, kad vištukes laiko šalia tavęs, neravardo. Važiuojant pagrindine asfaltuota gatve po dešine yra tokia aukšta medinė baisi tvora, tai priešais tą tvorą senukai augina vištas. Galima būtų paklausti, gal parduotų. O kas dėl pieno, tai mano kaimynė perkasi naminį, tik nežinau tiksliai kur. Aš tai bijau pirkti, kol nemačiau šeimininkų ir karvučių. Bet ji sako, kad geras pienas.
Atsakyti
Vakar mačiau, kad kabo naujas skelbimas : šeštadienį 16 val. susirinkimas. Parašyta, kad bus aptarti visokie klausimai, o svarbiausia, NAUJO PIRMININKO RINKIMAI. Aš labai nusivylusi mūsų pirmininku. Jam niekas neįdomu ir nerūpi. Nei dėl dujų nenori nieko girdėti, nei apie kitas bėdas. Aš manau, kad reikėtų jauno, energingo žmogaus, kuriam būtų aktualų ne tik tai, kas jam reikalinga, o bendrai - visai sodų bendrijai.
Todėl noriu pravęsti mažą agitaciją - ateikim į susirinkimą ir dar kaimynus prigriebkim. Nes pastebėjau, kad į susirinkimus ateina tik pirmininkas ir jo "draugeliai". Manau, kad dauguma žmonių nusivylę ir net neina į susirinkimus, nes pirmininkui yra tik du dalykai - vanduo ir skolininkai- kurie jam svarbūs ir apie kuriuos tik ir kalba susirinkimuose.

Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 08 06, 09:04)
Vakar mačiau, kad kabo naujas skelbimas : šeštadienį 16 val. susirinkimas. Parašyta, kad bus aptarti visokie klausimai, o svarbiausia, NAUJO PIRMININKO RINKIMAI. Aš labai nusivylusi mūsų pirmininku. Jam niekas neįdomu ir nerūpi. Nei dėl dujų nenori nieko girdėti, nei apie kitas bėdas. Aš manau, kad reikėtų jauno, energingo žmogaus, kuriam būtų aktualų ne tik tai, kas jam reikalinga, o bendrai - visai sodų bendrijai.
Todėl noriu pravęsti mažą agitaciją - ateikim į susirinkimą ir dar kaimynus prigriebkim. Nes pastebėjau, kad į susirinkimus ateina tik pirmininkas ir jo "draugeliai". Manau, kad dauguma žmonių nusivylę ir net neina į susirinkimus, nes pirmininkui yra tik du dalykai - vanduo ir skolininkai- kurie jam svarbūs ir apie kuriuos tik ir kalba susirinkimuose.

Tai klausyk, tu čia apie SB "Elfa" pirmininką, taip? Mes su viena kaimyne kalbėjome, kad perrinkti reikia pirmininką, nes jis ne tas žodis, koks nepirmininkietis, piktinomės piktinomės ir ką - užsitraukėme nemalonę biggrin.gif
Pasirodo kitas kaimynas yra lb geras draugelis to pirmininko, nuklausė mūsų pokalbį tai supyko baisingai, pasiskandalino ir nuo tos dienos nebekalba biggrin.gif
O mums, kas - juk nešmeižėm žmogaus. Jis ištiesų niekam tikęs, kokį tik klausimą kreipiesi paspręsti - tai kaip į sieną atsitrenki. O juk čia galima tiek daug padaryti tų sodų labui, kad ne tas žodis, reikia tik užsiimti. Ką čia kalbėti, jeigu jis neturi net info susirašęs kada kas sumokėjo, nemokėjo... Na ten baisumas didis. Reikia agituotis ir eit visiem į susirinkimą. Gerai sakai.
Atsakyti
Na, tai kooperuojamės ir varom versti iš posto tą tinginį clap.gif Gaila, kad mano vyras šeštadienį dirba sad.gif Jis ten greitai tvarką padarytų. Kartą per susirinkimą tokį vajų pakėlė, kad galiausiai pirmininkas nebeturėjo ką atsakyti, tai tik leptelėjo - rinkit naują pirmininką. Bet, gaila, kad žmonės neaktyvūs... Taip viskas ir liko. Bet man jau nusibodo, reikia eiti ir viską išsakyti protest.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 08 06, 10:34)
Na, tai kooperuojamės ir varom versti iš posto tą tinginį  clap.gif  Gaila, kad mano vyras šeštadienį dirba  sad.gif  Jis ten greitai tvarką padarytų. Kartą per susirinkimą tokį vajų pakėlė, kad galiausiai pirmininkas nebeturėjo ką atsakyti, tai tik leptelėjo - rinkit naują pirmininką. Bet, gaila, kad žmonės neaktyvūs... Taip viskas ir liko. Bet man jau nusibodo, reikia eiti ir viską išsakyti  protest.gif

Tai jo jo, kooperuotis tai reikia. Bet ar yra realių kandidatų, kurie nori jį pakeisti? Nes jeigu ne - tai gausis tik šnipštas...
O kaip žinia, pas mus žmonės kuklūs, pasyvūs, sunku ką ir išjudinti, kiti seniai susitaikę gal..
Šiandien kaimynus paraginsiu eiti.
Atsakyti
Na, dėl kandidatų, tai keista situacija susidaro. Mūsų kaimynas kartą sakė, kad siūlys mano vyrą. Aišku, kitas žmogus pasiūlys kitą žmogų, kurį jis gerai pažįsta. Juk sunku balsuoti už žmogų, kurio nepažįsti. Bet vėl palikti viską po senovei irgi negerai. Manau, kad svarbu nueiti, o ten jau bus matyti, kaip ir kas klostysis.
Atsakyti
kalbinsiu ir as savo seimyna sestadieniui i susirinkima. tai bus samgu susitikti 4u.gif
Atsakyti
Na va, vos temą atradau lens.gif
Tai kur gi, mamos, pasislėpėt? Kuom taip užsiėmusios, kad visos temelę mūsų pamiršot? unsure.gif
Atsakyti