Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-5

QUOTE(aaa0147 @ 2008 10 03, 10:56)
"""Fruktų fruktas....  2008-06-02 15:20  
Ooooo.......TADAS ŽVIRBLIS-FRUKTŲ FRUKTAS....pas mane padirbo mėnesi,apsivogė,apsigėrė,apsinarkošino........
Pasidomėkit sodroj-tas tipelis keičia darbovietes kas mėnesį.Jam aferiūgai iki kalėjimo jau dienos suskaičiuotos.""""
Ar ne apie mūsų poną čia rašoma.  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mane tai lanko kažkokia keista nuojauta, kad TB nei namo už 3 gabalus nesinuomoja, nei šeimos turi, nei verslą suka. Rimti verslininkai neturi tiek laiko, o ir noro supermamoj sėdėt ir valandom svetimų žinučių istorijas skaityt biggrin.gif doh.gif Tai va, būtent todėl net nesiruošiu atvirauti, kur gyvenu.
Beje, turiu priėjimą ir prie Sodros, ir prie kitų duomenų, taip kad TB, su asmeniniais įžeidinėjimas ir grasinimais atsargiau wink.gif

Beje, TB, kurį namą nuomojatės ?Būtent tą, kurio nuorodėlę buvot įmetęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 spalio 2008 - 12:29
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 03, 10:39)
Tai jus pacituokite, o ne fantazuokite smile.gif

Pirmiausiai noriu visiems pristatyti mūsų Tadą Blindą, bent jau jis taip temoje "Reikalavimas moteriai tapti figūringa" save pristatė :

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 01, 10:38)
Mergaite, kai bent karta pateksi ant zulrnalo virselio ar busi pakviesta pristatyti pvz. Piekautaites kolekcija galesim tada padiskutuoti, kas cia apie ka sapnuoja... As neslepiu saves po kazkokiom uzkompleksuotom zinutem.
jei norite susipazinti visada tai galima padaryti, tik is pradziu ivertinkite savo isvaizda.
http://www.pazintys....view/76238.html

Čia jis save pristato kaip 25 metų modelį Eriką Matijošių. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 02, 11:50)
Man yra vienas malonumas su savo antra puse nusileisti i pirma auksta i paruosta pirti, pabuti ten tik dviese

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 22, 18:32)
As irgi neprastai atrodau, kaip ir mano drauge... Turiu ju ne viena!
Neuzpyksite jei pasireklamuosiu?

Su antra puse ar antrom pusėm? Tai namą su draugėm nuomojatės ar kaip? g.gif
Beje, lygiai prieš dieną vietoje draugių dar buvo žmona :

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 21, 18:55)
Kai atejo laikas antraij pusei nupirkti masina. Buvo pasirinkimas pirkti "kruta" tacke bet nenauja pvz. AUDI TT sesiu metu senumo, ar nauja bet paprasta masina, pvz. "OPEL CORSA". Pasirinkau as uz zmona ir nupirkau nauja dyzeline CORSA.

O čia ir žadėtoji citata:

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 22, 18:32)
Vaij vaij vaij kokia audringa reakcija 
Niekas jums nedraudzia susirasti graziu ir protingu vyru.. Tik kalusimas ar tokie vyrai ziures i celiulitu ir "gelbejimosi ratais" apsikrovusia moteri... As asmeniskai i tokias net neziuriu 
Pasiziurekite i savo antrasias puses ir parasykite keli is ju yra idealios figuros, su ilgu daikciuku ir dar su stora pinigine... Kaip pacios atrodot tokius vyrus ir turite"

Pamenu, kaip visoje temoje TB reikalavo oponenčių įmesti viešai savo foto kaip įrodymo, kad jos tikrai ne storos celiulitinės senės. Lygiai taip, kaip iš manęs reikalavo rajono lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 spalio 2008 - 13:44
Ir dar vienas žavus pasisakymas smile.gif , beje, čia vėl žmonos nebeliko, sakyčiau, gan įdomus gyvenimas :

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 02, 01:07)

Man nereikia, kad jus cia visos senos tarkos apsikrovusios vaikais ir gelbejimosi alptumet del manes, turiu as ir taip pakankama gerbeju rata, mano anketoje paskaitykite komentarus, pasiziurekite nuotrauku ivertinimo bala ir mano draugu sarasa, graziu ir moteru ten tikrai netruksta.

Buk tu patenkinta savo figura, idek foto paziuresim kas ten per stebuklai, kokios ten tavo kojos ir kokie dantys... TRUKSTA DRASOS KA, parodyti visa save, taip kaip yra? Aaaaaaaaaaa?????

Ar kas nors dar norite su šiuo žmogum rimtai diskutuoti? doh.gif
Atsakyti
Super, kuo toliau tuo įdomiau darosi lotuliukas.gif Aišku daug kas ne į temą (apie NT kainų kritimą diskusijos buvo, jei kas pamiršo), bet bent jau pralinksmina šiais sunkiais laikais, kai taip slegia skolų našta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasa: 03 spalio 2008 - 14:10
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 03, 09:55)

Kaip priimame zmones i darba, vienas is pagrindiniu kriteriju yra reagavimas i besikeiciancia situacija, gebejimas tinkamai priimti sprendimus stresinese situacijose, kai ta reikia padaryti labai greitai. Nenuostabu, kad tokie zmones neranda tinkamai apmokamo darbo... Kiekviena pasekme turi savo priezasti. Stresuoji, negali tinkamai dirbti, negali atitinkamai uzdirbti, neturint pakankamai pajamu negali issinuomoti gero padoraus buto, renkiesi be nuomos sutarties, kad tik butu pigiau, paskui per savaite pasiulo issikraustyti, meta kaip suni, atsiranda stresas... Pagaunate minti? Nera pinigu - yra streso, nera streso - yra pinigu smile.gif Ir cia kalbate apie stresa kraustantis, tai kas butu jei dirbtumete darba, kuris reikalauja dideles atsakomybes, ypac uz savo priimamus sprendimus.

Linkiu maziau stresuoti, daugiau uzdirbti tada ir gyvenimas kitoks bus. smile.gif

stresas būt išmestam su daiktais į gatvę ir stresas eit į naują darbą du nesulyginami dalykai...keičiu darbą dažnai kaip kojnes... pinigai čia ne prie ko... tiesiog man ilgainiui pasidaro neįdomu...ilgiausiai vienoj vietoj esu išdirbus trejus metus- tai mano asmeninis rekordas... kaifuoju ateidama į naują darbą į naują kolektyvą...taip, kad kažką nupezėjot... atėjus į naują darbą nereik ten pertept visų baldų , rakandų, milijonų dėžių... samdyt transporto, krovikų...
kalbu apie stresą nuomuotis...tarkim apie tai, kad šeimininkai visuomet pasilieka nuo nuomuojamo buto raktus ir tau nesant gali ten bimbinėti... ne kartą taip buvo... paskui ir prapuola šis tas... net kai ir nieks neprapuola- nesijauti saugiai... daug nevardinsiu, bet šį tą papasakosiu. vat gryžau pamenu po darbo,vasara, karšta siaubingai, išsirengiau nuogai... Ir staiga girdžiu durys rakinasi...šeimininkui kažko pašmirinėt po butą prireikė... vos spėjau užsidaryt vonioj...per aštuonis benamystės metus įpratau krūpčioti dėl kiekvieno garso už durų... niekad nesijaučiau saugi...kai įsigijau savo butą- vis dar krūpčiojau... Prireikė pusmečio , kad patikėčiau... Buvau su kūdikiu lauke ir kiaurai sulijau. Gryžus išsirengiau nuogai ( buvau peršlapus ) ir taip žindžiau vaiką. Tą akimirką apsiverkiau, nes supratau ( patikėjau), kad pagaliau tai yra MANO NAMAI ir aš čia tokią intymią akimirką galiu jaustis saugi... nieks staiga nepradės durų rakinti...va apie ką aš kalbu...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 03, 11:33)
jau pablogejo - ir labai stipriai. jau daug banku reikalauja maziausiai 30 proc savo pinigu, padidino marzas iki 2 ir netgi daugaiu proc., pradejo vel siulyti draustis gyvybe, padidino suma, kuri turi likti vienam asmeniui po paskolos imokos sumokejimo, padidino sutarties keitimo mokescius. gal dar as yra - nesidomejau per daug  ax.gif

taip taip taip- jau domėjausi. tai ką rašot- tiesa... dar prieš pusmetį buvo daug kartų geresnės sąlygos...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 10 03, 15:16)
Tą akimirką apsiverkiau, nes supratau (  patikėjau), kad pagaliau tai yra MANO NAMAI ir aš čia tokią intymią akimirką galiu jaustis saugi... nieks staiga nepradės durų rakinti...va apie ką aš kalbu...

Labai gerai suprantu.
Gyvenant name šiuo atžvilgiu dar geriau, nes niekas net į duris be reikalo neskambins, į kiemą nelįs - užsidarei vartus ir ramu, visiškas privatumas. Vakar moteriškė buvo atėjusi patikrint skaitliukų, tai gavo į mobilų skambint, kad įleisčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 spalio 2008 - 15:08
Flight:

Atrodote tikrai apgailetinai, negi jus nepastebite, kad esate provokuojama, o jus tam labai lengvai pasiduodate.

pasiskaitykite cia, gal but suprasite ka cia veikia kai kurie zmones

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 10 03, 13:56)

Ar kas nors dar norite su šiuo žmogum rimtai diskutuoti?  doh.gif

Nesmerkime Tado, juk visi mes ne visą teisybę apie save pasakome.

Kad ir Meškuolės prototipas, kurį Tadas sukūrė remdamasis žinutėmis, prasilenkia su realybe. Negi sakysi apie save viską? O kai nepasakai, pradedamos daryti prielaidos, ant kurių tolstama nuo tiesos.

Tikiuosi, kad man daugiau protas neaptems taip, kaip vakar, ir nebesivelsiu į tas beprasmes disukusijas (kitą vertus, anokios ten disukusijos, kai oponuojanti pusė jokių minčių apie aptariamą objektą neišreiškia).

Tadai, dėkui, atskleidei man dar vieną silpnybę - turėsiu prie ko dirbti savo studijose mirksiukas.gif

Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2008 10 03, 17:15)
Flight:

Atrodote tikrai apgailetinai,  negi jus nepastebite, kad esate provokuojama, o jus tam labai lengvai pasiduodate.

pasiskaitykite cia, gal but suprasite ka cia veikia kai kurie zmones

Kartais visai smagu leistis į tokius virtualius žaidimus wink.gif Paanalizuoti giliau tas provokacijas, pabandyt atsakyt tuo pčiu ir laukti, kas bus...Forumas - puiki žmogaus studija smile.gif Tad dėl manęs (ar - dėl virtualiosios Flight) ir to, kaip atrodau, nesijaudinkite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 spalio 2008 - 16:35
o prisidėti prie normalios temos gadinimo irgi smagu?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 10 03, 17:35)
o prisidėti prie normalios temos gadinimo irgi smagu?

Manau, tema jau buvo sugadinta iki mano nedidelio indėlio.
Atsakyti