Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-5

QUOTE(dasa @ 2008 10 14, 10:29)
Nauja Tado pasekėja atsirado smile.gif  Šiaip tai jau užkniso vietoj kažkokių konkrečių postų apie NT kainas skaityti įžeidimus kada nors pirkusių butus už paskolą atžvilgiu. Manau kad kiekvienas blaiviai mąstantis žmogus turi įvertinti riziką ir pasielgti taip, kaip geriausia jo konkrečiu atveju. Ir nereikia visus vienom šukom šukuoti, kiekvieno finansinė situacija yra individuali ir tikrai ne visi kvailiai, kas pirko už paskolą (tik bent jau aš 100 procentinės tikriausiai neimčiau ir iš pradžių ieškočiau būdų kaip bent 40 procentų buto vertės padengti savo lėšomis).

aga jau norejau rasyti, kad vienas kaip dumas isnyko, tai kitu atsirado lotuliukas.gif

man irgi juokingi cia besigailinciuju postai doh.gif nei jie zino nei ka...isvis dauguma siame skyrelyje normaliai rasanciu bustus isigijo gerokai anksciau pries visus brangimus, todel gali cia rasyti kazka, o tie kurie nusipirko per pati buma cia net nelenda manau biggrin.gif ..o visi kiti kurie purkstauja pries - neturi nieko - gyvena su tevais, arba nuomoja, dziugu jei dar kazka suka, investuoja, bet cia tik mazuma tokiu..

as turiu pinigu, taigi uz juos kazka pirksiu..siandien rytoj nesvarbu, kai rasiu sau tinkanti pasiulyma ir pirksiu, gal net paskolos nereikes Lauryte mieloji bigsmile.gif dabar gali pradeti gailetis kokios blogos kokybes viskas ir kokie durni tie kurie perka kazka lotuliukas.gif

QUOTE(aaa0147 @ 2008 10 14, 10:48)
http://www.point.lt/...o.php?id=350562
http://l-a-u-r-a.mylivepage.com/
Nu jo EGSPERTAI matosi.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lytis: Moteris
Gimimo data: 21 Spalis 1991
Ūgis , cm: 180
Plaukai: Ryškūs
Figūra: Normali
Tautybė: lietuve
Išsilavinimas: Mokinys (ė)
Gyvenamoji vieta: Gyvenu su tėvais
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu va prasideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 14, 11:14)
man irgi juokingi cia besigailinciuju postai  doh.gif  nei jie zino nei ka...isvis dauguma siame skyrelyje normaliai rasanciu bustus isigijo gerokai anksciau pries visus brangimus, todel gali cia rasyti kazka, o tie kurie nusipirko per pati buma cia net nelenda manau  biggrin.gif ..o visi kiti kurie purkstauja pries - neturi nieko - gyvena su tevais, arba nuomoja, dziugu jei dar kazka suka, investuoja, bet cia tik mazuma tokiu..

as turiu pinigu, taigi uz juos kazka pirksiu..siandien rytoj nesvarbu, kai rasiu sau tinkanti pasiulyma ir pirksiu, gal net paskolos nereikes Lauryte mieloji  bigsmile.gif dabar gali pradeti gailetis kokios blogos kokybes viskas ir kokie durni tie kurie perka kazka  lotuliukas.gif
nu va prasideda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal laurytes postas ne tau ir ne apie tave?
gal nebūtina tapatintis su kiekvienu čia aprašytu atveju?
gi ne apie tuos eina kalba, kurie sėdi su puse milijono kišenėje, arba su 10K atlyginimu per mėn. Bet kažkodėl būtent jūs ir reaguojate, ir reaguojate taip priešiškai.

lankosi ir tie apsipirkę pike , gali neabejoti wink.gif Na ir pasakyk, ar jie nebuvo durni, pirkdami patį brangiausią būstą, su 100% paskolom?

Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 10 14, 11:22)
tai gal laurytes postas ne tau ir ne apie tave?
gal nebūtina tapatintis su kiekvienu čia aprašytu atveju?
gi ne apie tuos eina kalba, kurie sėdi su puse milijono kišenėje, arba su 10K atlyginimu per mėn.  Bet kažkodėl būtent jūs ir reaguojate, ir reaguojate taip priešiškai.

lankosi ir tie apsipirkę pike , gali neabejoti wink.gif Na ir pasakyk, ar jie nebuvo durni, pirkdami patį brangiausią būstą, su 100% paskolom?

kaip tai ne apie mane? gi aiskiausiai mano nickas buvo idetas prie jos tos "istorijos" pacopintos doh.gif tai gal zmogui reiketu ismokti atsiriboti nuo kitu forumo dalyviu ir netaikyti tu istoriju ne vienam cia sedinciam, o tiesiog diskutuoti rolleyes.gif nes tas dedikavimas vienam ar kitam tiesiog juokina doh.gif

o durni ar protingi, tai ne musu reikalas ta nustatineti...daugiau apie save galvokim, nei apie kitus ax.gif
Atsakyti
o gal ignoruojam situos nepasitenkinimus ir kalbames, dalinames toliau? draugiskai ir ramiai ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1 @ 2008 10 13, 22:24)
Copy -paste isi spekuliantai.lt :
Vietoje "gerdos" turetu but " mimkos, bufetavos, meskuoles ir tt"

Situaciją iš bankininko pusės matyčiau labai paprastai. Esu didelis užsieninis

AXA iš pradžių skaityk po to putok cool.gif . Čia žmonės nemoka bendrauti. Pas mane čia buvo eksperimentas, parašiau situacija ir laukiau. O sulaukiau kad tik durnius (ė), kad negaliu sakyti, kad dabar viskas kitaip. Koroci lieka tik pasilinksmintis. thumbup.gif Krahas jau arti. Axa o pinigus laikot banke, o gal tas krizis jos suvalgys ar nebijot lotuliukas.gif .
Atsakyti
Net ir pirkę pike, ne visi durniai, kaip čia bandoma kai kurių parodyti.
Tas pikas tęsėsi ne taip jau trumpai g.gif
Gal aš visiška ananasė ar kitokia, bet niekaip negaliu suprasti to kai kurių žmonių džiaugsmo, kad kažkam blogai. Kažkam blogai finansiškai, kažkas sunkiai suserga - negi ir tai kam nors teikia malonumą g.gif
Atsakyti
štai dar viena žinia kuri numuš ir taip mažą paklausą, ir prisidės prie NT pigimo:

Naikinamos būsto lengvatos
Atsakyti
neduos bankai, duos pačios NT bendrovės
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 14, 13:49)

kažin kiek jie sugebės klientų surasti su tokiomis sąlygomis? Nors vienas atsiras?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 10 14, 14:05)
kažin kiek jie sugebės klientų surasti su tokiomis sąlygomis? Nors vienas atsiras?

na jei atsiranda tokiu, kurie perka siuo metu butus, namus.. kaip ten juos/ mane temoj vadino ? ananasai/blondines.. tai kodel neatsiras tokiu, kuriuos tenkins tokios salygos smile.gif
Atsakyti
vo vo, nebent ananasus ir gali suvilioti toks pasiūlymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 10 14, 02:45)
štai dar viena žinia kuri numuš ir taip mažą paklausą, ir prisidės prie NT pigimo:

Naikinamos būsto lengvatos

„Pranešime pabrėžiama, kad teikiami pakeitimai būtų taikomi tik naujai išduodamų paskolų gavėjams. Šie pakeitimai nesustabdo esamos lengvatos galiojimo gyventojams, kurie kreditą būstui įsigyti jau pasiėmę ir pajamų mokesčio lengvata jau naudojasi.“
Ar tu čia Amerika atradai jau prieš gera pusmeti apie tai kalbėjom. Ir kas???? g.gif
Atsakyti