Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-5

Čia tik pradžia. Pamatysite, kad ir kiti bankai netrukus padarys tą patį. Negali būti nemokamas sūris pelėkautuose. O iki šiol dalinamos pigios paskolos ir buvo tas sūris pelėkautuose. Už dyką niekas nieko nedaro, bankai dar savo atsiims su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 28, 17:54)
Čia tik pradžia. Pamatysite, kad ir kiti bankai netrukus padarys tą patį. Negali būti nemokamas sūris pelėkautuose. O iki šiol dalinamos pigios paskolos ir buvo tas sūris pelėkautuose. Už dyką niekas nieko nedaro, bankai dar savo atsiims su kaupu.

Tuomet laukiam JAV scenarijaus "Namas uzh lita:)" blush2.gif
O jei rimtai tai siaubas. Manau, kad laukia dar viena emigracijos banga, tik dabar ir emigruoti nera kur.. visur tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Galima @ 2008 10 28, 20:04)
Tuomet laukiam JAV scenarijaus "Namas uzh lita:)" blush2.gif
O jei rimtai tai siaubas. Manau, kad laukia dar viena emigracijos banga, tik dabar ir emigruoti nera kur.. visur tas pats...

taigi va.gal nebent gerai tiems emigrantams, kurie uzsidirbo "ant buto", jie cia atpige, ir gali sau ramiai gyventi lietuvoje.
Atsakyti
Jei taip ir toliau viskas klostisis,tai tuoj butus bus galma pirkt uz puse kainos.......kas grynu tures
Atsakyti
Viskas vyksta kaip ir prignozuota...
Tie forumo dalyviai kurie aiskino, kaip kainos nekris, o tik kils ir kils... kazkur isgaravo, kaip dumas... pogrindis???

Kaip ir sakiau - pastebimai daugeja nicku su vos keliais postais, smagumelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 29, 10:41)

TB ko jus mane ignoruojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 29, 11:55)
TB ko jus mane ignoruojat?  g.gif

Vat niekaip neina man suprasti g.gif Tema vadinasi "Žadamas NT kainų kritimas", gal susikurkit atskirą temą - TB ir BV pašnekesiai, nes tikrai atsibodo.. nu neidomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 10 29, 13:29)
Vat niekaip neina man suprasti g.gif Tema vadinasi "Žadamas NT kainų kritimas", gal susikurkit atskirą temą - TB ir BV pašnekesiai, nes tikrai atsibodo.. nu neidomu doh.gif

lotuliukas.gif eisim i bendramincius...oj bet ups, mes nebendraminciai su TB tongue.gif

tai ka nors idomaus papasakokit jus mirksiukas.gif as cia rimtai, reikia gi nauju veju smile.gif
Atsakyti
Klausimas žinovams bigsmile.gif : o kaip būsto nuomos kainos? Kokios tendencijos nusimato?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 10 29, 18:34)
Klausimas žinovams bigsmile.gif : o kaip būsto nuomos kainos? Kokios tendencijos nusimato?

girdejau puse ausies, kad senuose namuose, kur sildymas brangus - pinga ax.gif dideliu butu - irgi pinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 10 29, 19:34)

Kris... smile.gif
Bus daug norinciu isnuomoti buta ir taip moketi imokas bankui. Ir neklauskit kur tie zmones gyvens, as tikrai nezinau smile.gif
Atsakyti
Žinokit tetos ir dėdės, jaučiu, kad labai greitai mano svaičiota NT kaina - 3500 Lt/kv. m artėja kometos greičiu biggrin.gif Ir tai bus prestižiniam rajone ar name biggrin.gif

Ar tik nebus taip, kad visi tie nauji "kartoniniai" bus pardavinėjami kaip JAV, už litą (ten už dolerį), tik su skolų kupra?
Atsakyti