Čia tik pradžia. Pamatysite, kad ir kiti bankai netrukus padarys tą patį. Negali būti nemokamas sūris pelėkautuose. O iki šiol dalinamos pigios paskolos ir buvo tas sūris pelėkautuose. Už dyką niekas nieko nedaro, bankai dar savo atsiims su kaupu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 28, 17:54)
Čia tik pradžia. Pamatysite, kad ir kiti bankai netrukus padarys tą patį. Negali būti nemokamas sūris pelėkautuose. O iki šiol dalinamos pigios paskolos ir buvo tas sūris pelėkautuose. Už dyką niekas nieko nedaro, bankai dar savo atsiims su kaupu.
Tuomet laukiam JAV scenarijaus "Namas uzh lita:)"

O jei rimtai tai siaubas. Manau, kad laukia dar viena emigracijos banga, tik dabar ir emigruoti nera kur.. visur tas pats...
QUOTE(Galima @ 2008 10 28, 20:04)
Tuomet laukiam JAV scenarijaus "Namas uzh lita:)"
O jei rimtai tai siaubas. Manau, kad laukia dar viena emigracijos banga, tik dabar ir emigruoti nera kur.. visur tas pats...

taigi va.gal nebent gerai tiems emigrantams, kurie uzsidirbo "ant buto", jie cia atpige, ir gali sau ramiai gyventi lietuvoje.
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 29, 11:55)
Vat niekaip neina man suprasti

QUOTE(perfekta @ 2008 10 29, 13:29)
Vat niekaip neina man suprasti
Tema vadinasi "Žadamas NT kainų kritimas", gal susikurkit atskirą temą - TB ir BV pašnekesiai, nes tikrai atsibodo.. nu neidomu 

tai ka nors idomaus papasakokit jus

QUOTE(flight @ 2008 10 29, 18:34)
girdejau puse ausies, kad senuose namuose, kur sildymas brangus - pinga

QUOTE(flight @ 2008 10 29, 19:34)
Kris...

Bus daug norinciu isnuomoti buta ir taip moketi imokas bankui. Ir neklauskit kur tie zmones gyvens, as tikrai nezinau

Žinokit tetos ir dėdės, jaučiu, kad labai greitai mano svaičiota NT kaina - 3500 Lt/kv. m artėja kometos greičiu
Ir tai bus prestižiniam rajone ar name
Ar tik nebus taip, kad visi tie nauji "kartoniniai" bus pardavinėjami kaip JAV, už litą (ten už dolerį), tik su skolų kupra?

Ar tik nebus taip, kad visi tie nauji "kartoniniai" bus pardavinėjami kaip JAV, už litą (ten už dolerį), tik su skolų kupra?