QUOTE(Mitsouko @ 2008 09 05, 23:00)
as tai kai yra nuotaika tiesiog BE mineralines pudros daugiau uztepu,labai gerai maskuoja, o siaip nemaskuoju
puiki priemonė, pritariu
Papildyta:
QUOTE(Etra @ 2008 09 08, 14:58)
Aš tai naudoju manhattan wake up consealer. Patinka

nors puikiausiai sueina ir kokia sviesesnio atspalvio kremine pudra - nors ir pas mane tikrai yra ka maskuot.
Beje, prie tos pacios temos. O kokius jus naudojat paakiu kremukus, kad gražint odelę, naikint tuos ratilus aplink akis? Galvoju apie clinique all about eyes. Gal kas bandet - ar padėjo?
girdejau irgi neblogas
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 09 21, 11:39)
Kelias dienas tepiau EM Perk me up mineraliniu maskuokliu, paskui ant viršauws mineraline pudra. Na išsilaikė puikiai, nesubėgo į raukšleles. Kol kas 10 balų.
(Tik bijau prisikarksėt...)
Reikės pabandyti
Papildyta:
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 12:19)
Ant paakiu negalima tepti sunkaus (krempudru, mineraliniu pudru), dazniausiai tai dar labiau isryskina patinima ir subega i rauksleles. As tepu NIVEA toniniu drek. kremu juos. Tai gan gerai pamaskuoja ryte patinusius paakius, nors siaip neturiu problemos su jais. Tada ir oda gaiviai atrodo, o paakiai nesunkus
reikės nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 21, 18:44)
Kur ji galima isigyti?
Gal kuri jau esate isbandziusios zurnaluose reklamuojama GARNIER maskuokli?
bandžiau, nieko gero
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 16:29)
Lengvas jis, skystokas, pasviesina paakius, tokie atsigave, kelias dienas nesidaziau kazkaip juo, tai pasidarius makiaza pirma mintis buvo - jetus, kiba neissiemiegojau, paskui atsiminiau kad pamirsau highliteri
tūrėtu būti neblogas
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 09 22, 08:41)
Va kas įdomiausia nesubėga (svarbiausia jos nepadauginti....) O tas Nivea kremas man asmeniškai klaikus tikrai buvo: tepėsi labai prastai ir pats kaip iš gabalų sudarytas, dar kimšo poras ir pan. po kokių 3 pabandymų keliavo lauk.
www.everydayminerals.com o paakiams turiu Perk me up maskuoklį (jis matinis švelniai rausvos spalvos, ir nesimato, kad tepta kažkas, tarsi susigeria į odą). Dar parkeliauja ir keli kiti maskuokliai, tai rinksiuos ką nors
pritariu jau išbandta