QUOTE(kirsenkiene @ 2009 09 11, 23:23)
Labas

Dariau burokėlius su obuolių sultim

Trilitrinis obuolių sulčių ir burokėlių pritarkuoji,kad būtų tirštai,6 šaukštai cukraus,3 šaukšteliai druskos ir viskas užvirini truputuką paverdi ir į stiklainius,i kai kuriuos stiklainius dėjau truputuka kmynų į kitus pipirų

Gavosi tokie naturalūs,nu liuks

Pasidariau 46 puslitrinius stiklainiuksu,bet jau dabar dar noriu
As irgi darau su obuoliu sultimis, bet dedu tik druskos. Musu sultys skanios, ne rugscios tai cukraus nereikia
As jau pasidariau 50 stiklainiuku po 720ml. ir pora trilitriu ir dar darysiu, nes pernai pritrukom, o be to jie juk gali stoveti kelis metus. Ir vasara labai gerai i saltibarscius.....
Namiskiai jau jiuokiasi, kad as vakavimo masina

per sia savaite visokiu darzoviu privakavau 100 stiklainiu

o jau is anksciau rusys pilnas. Tai jiuokisi, kad ziema tik agurkus su burokais ir uogienes valgysim