Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIV

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 10 24, 14:53)
O cia mano uzduotis, parsivezta is Paryziaus - kas cia yra per pastatas? smile.gif

Ar tik ne Hotel de Ville? smile.gif Jei netoli Notre Dame katedros, kitoje upės pusėje (ne saloje).
Su Hotel de Ville man buvo toks juokas, kad pirmos keliones metu 2006 m. neradau šio pastato, palaikiau juo kažkokį berods teatrą doh.gif Užtat per antrąją kelionę paskutinę dieną labai konkrečiai pasižiūrėjau, kur jis yra, ir mano beveik paskutinės nuotraukos Paryžiuje yra iš ten smile.gif

Pasitikrinau savo nuotraukas, tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 24 spalio 2008 - 16:01
QUOTE(kismet @ 2008 10 24, 15:52)
Ar tik ne Hotel de Ville? smile.gif Jei netoli Notre Dame katedros, kitoje upės pusėje (ne saloje).
Su Hotel de Ville man buvo toks juokas, kad pirmos keliones metu 2006 m. neradau šio pastato, palaikiau juo kažkokį berods teatrą  doh.gif Užtat per antrąją kelionę paskutinę dieną labai konkrečiai pasižiūrėjau, kur jis yra, ir mano beveik paskutinės nuotraukos Paryžiuje yra iš ten smile.gif

Pasitikrinau savo nuotraukas, tikrai taip smile.gif

super, atsikraciau galvos skausmo thumbup.gif
Atsakyti
O cia truputi 'kitokio', ne atvirukinio paryziaus vaizdai

[attachmentid=163007]
monmarto kapinese, keistas antkapis - zmogus

[attachmentid=163006]
geisha, kiek supratau, cia vyko fotosesija gatveje

[attachmentid=163012]
suo paryziaus centre

[attachmentid=163009]
psichas-samurajus, isbaides balandzius (ankstesne foto su balandziais) ir besikabinejantis prie zmoniu

[attachmentid=163008]
erotikos muziejuj

[attachmentid=163010]
dede policininkas, neleidziantis artintis prie po triumfo arka vykstancio kazkoko oficialaus renginio

[attachmentid=163011]
fotografai smile.gif

[attachmentid=163005]
eismas prie triumfo arkos - tai kiek cia vis delto eiliu???

[attachmentid=163004]
'puosmena' viesbucio foje

[attachmentid=163003]
saugantis miesta

[attachmentid=163013]
gal keptu karveliu vakarienei? blink.gif
Atsakyti
Ir aš pasidalinsiu savo įspūdžiais iš šio savaitgalio kelionės smile.gif
http://picasaweb.goo...yIusTrysDienos#
Atsakyti
Oho kokios fainos nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2008 10 24, 21:11)

Deje, su Picasaweb pas mane problematiška. Galiu žiūrėti tik nepadidintas nuotraukas. Padidintos kažkokios išplaukę būna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 10 24, 23:05)
Deje, su Picasaweb pas mane problematiška. Galiu žiūrėti tik nepadidintas nuotraukas. Padidintos kažkokios išplaukę būna. verysad.gif

Gal tavo internetas lėtas? Reiktų tiesiog ilgiau palaukti...
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 09 09, 12:21)
Žinau, kad diskusijos apie kainas yra labai subjektyvus dalykas, bet ar įmanoma pavakarieniaut už 20eur žmogui kurioje nors kavinių Saint Germain rajone?

Saint Denis gatveje ir Lotynu kvartale labai skanus kebabai, daug kur dar ir fri bulvytes i kaina ieina. Kebabai dideli, tikrai uztenka pavalgyti.

Yra kinieciu restoraneliai, kur susimoki ir valgai kiek nori, ant langu parasyta buna A VOLONTE .

O arabu restoraneliuose patarciau Cous cous uzsisakyti. 2 zmonems atnesa bendra puoda su jautiena, darzovemis, atnesa cous cousa, samti, 2 dubenelius ir dekis kiek nori ..... visko suvalgyti neimanoma, labai didele porcija. Vasndenuko is krano galima paprasyti, tai nieko nekainuos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2008 10 24, 20:11)

fainai, smagu paziureti, kaip paryziu mato kitos akys, ir ka uzfiksuoja smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar kas nors minejo, kad kiekvieno menesio pirma sekmadieni daug muzieju Paryziuje, ir visoje Prancuzijoje yra nemokami. I ta sarasa ieina Luvras , Orsay, Rodeno muziejus, Versalis......
Atsakyti
Man atrodo, tam žiede prie Triumfo arkos 6 juostos, mes tiek suskaičiavom smile.gif Bet jie ten labai netvarkingai važiuoja...

QUOTE(tauromama @ 2008 10 24, 23:03)
Yra kinieciu restoraneliai, kur susimoki ir valgai kiek nori, ant langu parasyta buna A VOLONTE .

MAŽDAUG KUR? smile.gif Mes niekur to A VOLONTE neradom... Buvom pastebėję vieną graikų A VOLONTE restoranėlį, netoli Parc des Buttes Chaumont, bet netinkamu laiku, tada buvo ne pietų metas. O daugiau nė vieno nematėm.

QUOTE(tauromama @ 2008 10 25, 10:23)
Nezinau ar kas nors minejo, kad kiekvieno menesio pirma sekmadieni daug muzieju Paryziuje, ir visoje Prancuzijoje yra nemokami. I ta sarasa ieina Luvras , Orsay, Rodeno muziejus, Versalis......

Versalis, man atrodo, nėra nemokamas, tik pigesnis, reiktų pasitikslinti...
O mes kaip tik buvom Paryžiuje pirmą spalio sekmadienį, kadangi lijo, paskyrėm jį visą muziejams. Į Luvrą atėjom pusvalandis iki atidarymo, pastovėjom truputį eilėj ir patekom greitai. Maždaug pusę trijų ėjom į Musee d'Orsay, eilėje teko praleisti apie valandą. Apie 6 val. nuėjom į Šiuolaikinio meno muziejų Pompidou centre (jis dirba iki 10 val.!), jokių eilių nebuvo. Taigi tris muziejus įmanoma suspėti per tą "nemokamą sekmadienį".
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2008 10 24, 20:11)

Labai gražios nuotraukos smile.gif Atrodo, kad oras buvo labai geras, daug saulės.
Aš skridau pirmą spalio savaitgalį, buvo gan šilta, bet kelis kartus lijo, beveik visą laiką buvo apsiniaukę.
Atsakyti