Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIV

QUOTE(tauromama @ 2008 10 27, 23:21)
daug patikimiau nusipirkti kebaba, vyno buteli ir kur ant upes kranto, ar parkeli atsiseti suvalgyti.
kad jau prakalbom ta tema ax.gif ar galima viešoje vietoje vartoti alkoholį? rolleyes.gif

QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 28, 14:56)
Ką tik grįžom iš Stockholmo
penktadienį išskrendam, tik vyras nieko nežino dar
nieko sau kokie keliauninkai wub.gif ir aš taip noriu ax.gif
kas čia pasidarė? ar ne per gerai tiems mūsų vyrams? lotuliukas.gif visuotinis slaptas vyrų vežimas į Pryžių hihihi.gif

aš vėl ten labai noriuuu wub.gif su SB kalbėjom, kad kokio mėnesiuko reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cactus_: 29 spalio 2008 - 00:47
Beje, tryniau is mail'o informacija apie paryziu, ir radau viesbutuka nebloga - man jis patiko, tik nebuvo vietu jau. Geroj vietoj, ir nebrangus - gal kam pravers?

http://www.louvrebab...h/location.html
Atsakyti
Gal kas gali patarti ką iš drabužėlių pasiimti?Lapkričio vidury važiuosiu į Paryžių (tik kelios dienos, tad daug neimsiu), nesinori sušalti ar, kad per šilta būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 10 29, 14:52)
Gal kas gali patarti ką iš drabužėlių pasiimti?Lapkričio vidury važiuosiu į Paryžių (tik kelios dienos, tad daug neimsiu), nesinori sušalti ar, kad per šilta būtų  g.gif

Na, manau, kad nieko ypatingo nereikia imti - geriau sketi rankineje turekit smile.gif O kadangi, speju, daug vaiksciosit, tai labiausiai tiks patogi striuke ar paltukas, po kuria pasivilksi megztinuka – juk vis delto Paryziuj tik keliais laipsniais silciau, nei pas mus, taigi trumpom rankovem drabuziu, deja, neprireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 10 29, 15:22)
Na, manau, kad nieko ypatingo nereikia imti - geriau sketi rankineje turekit smile.gif O kadangi, speju, daug vaiksciosit, tai labiausiai tiks patogi striuke ar paltukas, po kuria pasivilksi megztinuka – juk vis delto Paryziuj tik keliais laipsniais silciau, nei pas mus, taigi trumpom rankovem drabuziu, deja, neprireiks smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
nieko sau kokie keliauninkai wub.gif ir aš taip noriu ax.gif
kas čia pasidarė? ar ne per gerai tiems mūsų vyrams? lotuliukas.gif visuotinis slaptas vyrų vežimas į Pryžių hihihi.gif
[/quote]
O kur tuos vyrus vežti, jei ne į meilės miestą? hihihi.gif Jo, čia taip gavos, kad aš gavau dovanų pora kelionių, o ir pati dovanoju, dar vieną šiaip iš smalsumo susigalvojom victory.gif Tai dabar vos spėju suktis, kiek visom jom pasiruošti noriu karsta.gif
Ryt vakare siurprizas bus paviešintas, tikiuosi, į kaulus negausiu scare.gif darbai palauks, važiuosim švęsti, nes išskrendam iškart ryte, vyrui užteks laiko tik lagaminui susikraut, ne daugiau mastau.gif
Atsakyti
Lauksim įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Aš jau poryt išvarau... Laukiu nesulaukiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2008 10 30, 16:04)
Aš jau poryt išvarau... Laukiu nesulaukiu... wub.gif

Sėkmingos kelionės ir lauksim įspūdžių! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 10 30, 15:33)
Sėkmingos kelionės ir lauksim įspūdžių! bigsmile.gif

Tikiuosi, kad jų bus! lotuliukas.gif