Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIV

QUOTE(Egloja @ 2008 11 12, 13:58)
1. Na as tik pradejau ieskoti viesbucio, tad idomumo delei paziurejau per venere.com. Siaip man asmeniskai kazkaip maloniau tiesiogiai su viesbuciu kontaktuoti, ziuresiu toliau.
Perskaiciau visas temas, teoriskai esu 'pasikausciusi'  cool.gif.
2. O Jusu tikrai uzklausiu ( bent pasitikslinimui) apie atvykima metro/rer  rolleyes.gif.

1. Dabar pasižiūrėjau dar booking.com puslapio struktūrą, kuri Jums turėtų būti patogenė nei venere.com. Pasirinkus tam tikrą viešbutį, pavarykit šiek tiek žemyn ekraną, ten yra tokia skiltis HOTEL POLICIES, viena iš dalių yra CHILDREN AND EXTRA BEDS. Ten rašo apie viešbučio galimybes priimti su vaikučiais.

2. hihihi.gif OK. Bus malonu padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 12, 10:06)
Aš visada ieškai per gtahotels.com

Aciu, sito dar neturejau sarase.

QUOTE(bala_nemate @ 2008 11 12, 10:07)
1. Dabar pasižiūrėjau dar booking.com puslapio struktūrą, kuri Jums turėtų būti patogenė nei venere.com. Pasirinkus tam tikrą viešbutį, pavarykit šiek tiek žemyn ekraną, ten yra tokia skiltis HOTEL POLICIES, viena iš dalių yra CHILDREN AND EXTRA BEDS. Ten rašo apie viešbučio galimybes priimti su vaikučiais.

2.  hihihi.gif OK. Bus malonu padėti mirksiukas.gif

Ir sita pabandysiu.
Atsakyti
man irgi booking.com labiau patiko, o venere kazkoks nelabai aiskus puslapis..
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 11 12, 14:09)
man irgi booking.com labiau patiko, o venere kazkoks nelabai aiskus puslapis..

Na, man venere.com kartais patinka dėl to, kad viešbučių sąrašai rodomi su mažyčiais žemėlapiukais, kur iškart matosi viešbučio lokacija pagal miesto centrą ax.gif o tada jau sprendžiu ar domėtis, ir ar atidarinėti tą viešbučio nuorodą...

Biškeli ne į temą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 11 12, 12:18)
Na, man venere.com kartais patinka dėl to, kad viešbučių sąrašai rodomi su mažyčiais žemėlapiukais, kur iškart matosi viešbučio lokacija pagal miesto centrą ax.gif o tada jau sprendžiu ar domėtis, ir ar atidarinėti tą viešbučio nuorodą...

buvo labai geras puslapis, kur gali pasirinkti is karto norima miesto vieta, bandau prisiminti lotuliukas.gif http://www.hotel-paris.net/ atrodo va sitas. ir taip, del vietos zemelapiuke - pliusas, dalis viesbuciu is karto atkrinta, nereikia net ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2008 11 12, 00:24)
Sveikos 4u.gif mes gruodzio pradzioj taip pat planuojam vykti i Paryziu ir Disneylenda wub.gif Tik turiu kelis klausimelius del viesbucio, ar ieskoti pigesnio viesbucio miesto pakrasty, ar visgi geriau moketi siek tiek brangiau ir gyventi arciau centro? Busim su savo masina. Ziurejau Disneilende viesbuciu kainas, tai galvojau grist nakvot i Paryziu, bet ziuriu, kad ir cia ne ka pigiau g.gif

http://www.louvrebab...h/location.html

Sitas viesbutis visai neblogas pasirode, kazin jis arti centro? ax.gif

Asmeniškai aš nenorėčiau su mašina vykti į Paryžių. Eismas baisus, parkavimas dar baisesnis. Susistato mašinas kas 10cm, o kai reikia išvažiuoti paprasčiausiai važiuodamas į priekį pastumia priekį stovinčią mašiną, pavažiuoja atgal ir pastumia gale esančią mašiną doh.gif . Pati asmeniškai mačiau tokį vaizdą, tai biški pakraupau. O geriausias eismas tai prie Triumfo arkos lotuliukas.gif thumbup.gif . Manau, kad už metro nieko nėra geriau, ir laiko atžvilgiu daug greičiau, ir šiaip mums tai ne kasdieniška. Gal daug kam ir nepatinka metro, bet man labai, labai patiko. Kažkur kvapas gal ir nelabai koks buvo schmoll.gif ,bet šiaip labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2008 11 12, 13:46)
Asmeniškai aš nenorėčiau su mašina vykti į Paryžių. Eismas baisus, parkavimas dar baisesnis. Susistato mašinas kas 10cm, o kai reikia išvažiuoti paprasčiausiai važiuodamas į priekį pastumia priekį stovinčią mašiną, pavažiuoja atgal ir pastumia gale esančią mašiną  doh.gif . Pati asmeniškai mačiau tokį vaizdą, tai biški pakraupau. O geriausias eismas tai prie Triumfo arkos  lotuliukas.gif  thumbup.gif . Manau, kad už metro nieko nėra geriau, ir laiko atžvilgiu daug greičiau, ir šiaip mums tai ne kasdieniška. Gal daug kam ir nepatinka metro, bet man labai, labai patiko. Kažkur kvapas gal ir nelabai koks buvo  schmoll.gif ,bet šiaip labai patiko.

eismo prie triumfo arka as net fotke turiu - buvau idejus pries kokiu penkis lapus. siulau paziureti, gal praeis noras lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje, ten ir parkavimo ypatumu fotke yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 11 12, 12:18)

gtahotels.com irgi yra visa informacija apie viešbučio lokalizaciją, artimiausių objektų sarašas, stotelių pavadinimui ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 12, 15:59)
gtahotels.com irgi yra visa informacija apie viešbučio lokalizaciją, artimiausių objektų sarašas, stotelių pavadinimui ir t. t.

Florestina, neįsigilinai į tai, ką parašiau mirksiukas.gif Man svarbu, kad jau rodomame viešbučių sąraše matytųsi žemėlapis, t.y. kad nereikėtų landžioti į kiekvieną viešbučio nuorodą. gtahotels.com tokios "prabangos" tikrai neturi schmoll.gif O kad informacija yra, aš tikiu - tik ji nepatogiai pateikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 11 12, 14:07)
Florestina, neįsigilinai į tai, ką parašiau mirksiukas.gif Man svarbu, kad jau rodomame viešbučių sąraše matytųsi žemėlapis, t.y. kad nereikėtų landžioti į kiekvieną viešbučio nuorodą. gtahotels.com tokios "prabangos" tikrai neturi schmoll.gif O kad informacija yra, aš tikiu - tik ji nepatogiai pateikta mirksiukas.gif

Yra ten žemėlapis su visais viešbučiais. Ten viršui yra pasirinktis Hotel map wiev.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 12, 16:45)
Yra ten žemėlapis su visais viešbučiais. Ten viršui yra pasirinktis Hotel map wiev.

Na,nevisai tokį žemėlapį turėjau omeny. Nes tada ir http://maps.google.com yra lygiai toks pats kaip gtahotels mirksiukas.gif Na, čia aš apie savo asmeninį patyrimą ir patogumą. Tiesiog visi renkasi pagal save juk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 11 12, 15:00)
Na,nevisai tokį žemėlapį turėjau omeny. Nes tada ir http://maps.google.com yra lygiai toks pats kaip gtahotels mirksiukas.gif Na, čia aš apie savo asmeninį patyrimą ir patogumą. Tiesiog visi renkasi pagal save juk mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kiekvienas turi savo stilių.
Atsakyti