Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIV

QUOTE(Deborah @ 2009 03 02, 18:17)
O as maniau kad jus gyvenat/-ot Paryziuje ax.gif

Dažniausiai mažiausiai žinome apie tą vietą, kurioje patys gyvename biggrin.gif
O turistas akylesnis, pastabesnis, o jei dar lankoma vieta sužavėtas, tai detalėms imlesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 02 28, 11:50)
Mergaitės, pradėjau dairytis butuko Paryžiuj ir iškilo pora klausimų  ax.gif  Kaip manot, ar šis  puslapis patikimas, rimtas:
http://www.nyhabitat.com
Kažin, ar ten nurodytos nuomos kainos yra galutinės, ar vėliau dar apauga visokiais papildomais mokesčiais tarpininkams, agentams ir pan.?  g.gif

Buvau nusiuntus užklausą į šitą firmą, tai gavau tokį atsakymą iš jų: "Į nuomos kainą įskaičiuota viskas (komunalinės paslaugos, agentūros mokesčiai), įskaitant pagalves, antklodes, rankšluosčius ir t.t. Taip pat reiks sumokėti užstatą, kuris bus grąžintas išvykimo dieną, jei butui nebus padaryta jokių nuostolių" (kiek tas užstatas, nerašo). Tai gal reiktų suprast, kad ten kaina jau galutinė g.gif

tik man irgi įdomu, ar kas nors yra per šitą firmą išsinuomojęs butą? Atsiliepimai tiek apie firmą, tiek apie butus neblogi, bet įdomu ar realiai irgi viskas taip jau puiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 03 02, 23:41)
Buvau nusiuntus užklausą į šitą firmą, tai gavau tokį atsakymą iš jų: "Į nuomos kainą įskaičiuota viskas (komunalinės paslaugos, agentūros mokesčiai), įskaitant pagalves, antklodes, rankšluosčius ir t.t. Taip pat reiks sumokėti užstatą, kuris bus grąžintas išvykimo dieną, jei butui nebus padaryta jokių nuostolių" (kiek tas užstatas, nerašo). Tai gal reiktų suprast, kad ten kaina jau galutinė  g.gif

tik man irgi įdomu, ar kas nors yra per šitą firmą išsinuomojęs butą? Atsiliepimai tiek apie firmą, tiek apie butus neblogi, bet įdomu ar realiai irgi viskas taip jau puiku  g.gif

Ačiū už informaciją. Matyt, bandysiu per juos užsisakinėti butuką. Paskui parašysiu, kaip sekėsi bendrauti ir ar nenusivyliau jų siūlomu butuku. rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar per žinias naujasis Vilniaus oro uosto vadovas žadėjo, kad nuo kovo pabaigos bus atnaujinti skrydžiai į pagrindines Europos sostones, tarp jų ir į Paryžių wub.gif
Kaip manot, ar verta kol kas nepirkti bilietų ir palaukti kovo pabaigos?a Gal naujos skrydžių bendrovės pametės kokių akcijų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 03 06, 10:35)
Vakar per žinias naujasis Vilniaus oro uosto vadovas žadėjo, kad nuo kovo pabaigos bus atnaujinti skrydžiai į pagrindines Europos sostones, tarp jų ir į Paryžių  wub.gif
Kaip manot, ar verta kol kas nepirkti bilietų ir palaukti kovo pabaigos?a Gal naujos skrydžių bendrovės pametės kokių akcijų?  g.gif

Nedaug čia ir beliko iki kovo pabaigos. Laiko juk dar iki planuojamos kelionės pakankamai turit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2009 03 06, 09:43)
Nedaug čia ir beliko iki kovo pabaigos. Laiko juk dar iki planuojamos kelionės pakankamai turit mirksiukas.gif

Laiko tai yra, bet nenoriu užsisakinėti butuko, kol neturiu bilietų. Ir bijau, kad kas iš panosies nenučiuptų to, kurį išsirinkom unsure.gif
Toks uždaras ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 03 06, 10:46)
Laiko tai yra, bet nenoriu užsisakinėti butuko, kol neturiu bilietų. Ir bijau, kad kas iš panosies nenučiuptų to, kurį išsirinkom  unsure.gif
Toks uždaras ratas  doh.gif

Teisingai, ir aš tikrai patarčiau butuko nerezervuoti kol neturit bilietų, antraip galite likti su labai ribotom datom, o lėktuvo bilietai tada gali kainuoti kosmiškai mirksiukas.gif
Vėlgi pasikartosiu - iki kovo pabaigos jau netoli, neturėtų to butuko taip greitai kam nors prisireikti biggrin.gif aš tai rizikuočiau rolleyes.gif
O šiaip pagalvokit pozityviai - o jei ir nučiups kas nors tą butą - juk tikrai rasit kitą (Paryžiuje butų nuomos pasiūla tikrai didelė) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2009 03 06, 09:51)
Teisingai, ir aš tikrai patarčiau butuko nerezervuoti kol neturit bilietų, antraip galite likti su labai ribotom datom, o lėktuvo bilietai tada gali kainuoti kosmiškai mirksiukas.gif
Vėlgi pasikartosiu - iki kovo pabaigos jau netoli, neturėtų to butuko taip greitai kam nors prisireikti biggrin.gif aš tai rizikuočiau rolleyes.gif
O šiaip pagalvokit pozityviai - o jei ir nučiups kas nors tą butą - juk tikrai rasit kitą (Paryžiuje butų nuomos pasiūla tikrai didelė) mirksiukas.gif

Aš savo brangiausiam vakar taip ir pasakiau - laukiam tiesioginių skrydžių, gal net ir nuolaidų... o jei kas nušvilps mūsų butuką, tai rasim kitą, nes pasiūla Paryžiuj - ohoho kokia rolleyes.gif
Bet, kita vertus, man taip norisi kuo greičiau visus niuansus susidėlioti, susirikiuoti ir tada jau ramiai laukti kelionės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2009 03 06, 09:35)
Vakar per žinias naujasis Vilniaus oro uosto vadovas žadėjo, kad nuo kovo pabaigos bus atnaujinti skrydžiai į pagrindines Europos sostones, tarp jų ir į Paryžių  wub.gif
Kaip manot, ar verta kol kas nepirkti bilietų ir palaukti kovo pabaigos?a Gal naujos skrydžių bendrovės pametės kokių akcijų?  g.gif

Švelni, laukiam dar..dar neskubekim pirkt. SAS vakar man atsiunte naujienlaiski, kad nuo siandien i Paris ir dar keleta miestu akcija 538lt, bet mano pasirinktom datom maano seimai siek tiek virs 5000lt suma susidejo, ir sksrydis is Palangos per Kopenhaga g.gif tai va, galvoju kur cia ta akcija...
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 03 06, 11:08)
Švelni, laukiam dar..dar neskubekim pirkt. SAS vakar man atsiunte naujienlaiski, kad nuo siandien i Paris ir dar keleta miestu akcija 538lt, bet mano pasirinktom datom maano seimai siek tiek virs 5000lt suma susidejo, ir sksrydis is Palangos per Kopenhaga g.gif tai va, galvoju kur cia ta akcija...

Okis, laukiam dar mirksiukas.gif jau susiėmiau, nebespirgu taip smile.gif Tik va klausimas, kaip ilgai laukti yra racionalu? Iki kovo pabaigos? Balandžio? g.gif Kada jau reikėtų nustot dairytis ir pirkti? g.gif
Atsakyti
Kaupiu žinias apie Paryžių toliau thumbup.gif
Vakar perskaičiau knygą "Paryžiaus žemėlapio paslaptis", super knygutė thumbup.gif visos įžymiausios vietos pateiktos kartu su istoriniais įvykiais, faktais, legendomis ir pan. Ši knyga padės pažvelgti į Paryžių šiek tiek kitaip. O ir žinoti pastatų, statulų, aikščių atsiradimo istoriją tikrai įdomu kiekvienam, norinčiam bent kiek daugiau žinoti apie Paryžių smile.gif žodžiu, tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 03 08, 11:43)
Kaupiu žinias apie Paryžių toliau  thumbup.gif
Vakar perskaičiau knygą "Paryžiaus žemėlapio paslaptis", super knygutė  thumbup.gif  visos įžymiausios vietos pateiktos kartu su istoriniais įvykiais, faktais, legendomis ir pan. Ši knyga padės pažvelgti į Paryžių šiek tiek kitaip. O ir žinoti pastatų, statulų, aikščių atsiradimo istoriją tikrai įdomu kiekvienam, norinčiam bent kiek daugiau žinoti apie Paryžių smile.gif žodžiu, tikrai rekomenduoju  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mus į Paryžių vedė A. Diuma romanai, kiek jų buvop perskaityta paauglystėj. Atradom tai, ko neradom kelių vadovuose. Pvz Saint Denis baziliką, net nenujautėm, kad šis objektas yra vertingesnis net už Notre Dame de Paris. doh.gif
Atsakyti