Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Ir mane domintų tokia situacija....išlošiu ir ką?Ai nieko nepažįsti....tai prašome gražinti vizą blink.gif ...na jau schmoll.gif
Gal kas ką iš patirties papasakotų,kaip išsiversti reikėtų...
Man tai tos loterijos įvaizdis tai jau pasikeitęs,anksčiau nei tų išsamių anketų,nei nuotraukų,o dabar jau jiems ir šeimą visą fotografuok...įdomu motyvai kokie g.gif
Atsakyti
Turiu problema.. man kaip ir kazkam jau buvo atsitike, neleidzia patikrinti nuotraukos.. atsidaro langas, kuriame raso "Internet Explorer cannot display the webpage". kame gali buti problema? patikrinau apsaugos lygi - pas mane kompe nustatytas vidutinis. kas dar gali buti blogai, kodel neleidzia?
Atsakyti
Manyčiau reikia pasinaudoti kitu kompiuteriu.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 07, 08:48)
Manyčiau reikia pasinaudoti kitu kompiuteriu.

Arba pabandyti kitą naršyklę- Mozilla Firefox, pvz, vietoj Explorerio.
Atsakyti
Kitas kompas suveike, siandien uzpildziau thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai įdomus klausimas parūpo,gal kas turit patirties? g.gif
Pagal reikalavimus pagal specialybę reikia išdirbti ne mažiau kai 5 metus.Aš esu išdirbus ir dabar dar dirbu,ir mokslus pagal specialybę baigus...o va vyras ne.Ar tai jau reikalavimų neatitikimas? g.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu mergytes,norim uzpildyti anketa ZK bet nezinom kur ir kaip?gal galetumete padeti?dekoju ir laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2008 11 10, 08:28)
Man tai labai įdomus klausimas parūpo,gal kas turit patirties? g.gif
Pagal reikalavimus  pagal specialybę reikia išdirbti ne mažiau kai 5 metus.Aš esu išdirbus ir dabar dar dirbu,ir mokslus pagal specialybę baigus...o va vyras ne.Ar tai jau reikalavimų neatitikimas? g.gif

Jei jūs atitinkat reikalavimus, galite pildyti anketą, nes instrukcijoje rašo, jog dalyvis, pildantis anketą turi turėti atitinkamą išsilavinimą ar darbo patirtį. Pildydama anketą privalote nurodyti visus savo šeimos narius, nors jie ir nesiruošia kartu su jumis važiuoti. Tad jei jūs laimėsite, o jūsų vyras dar vis neatitiks reikalavimų, manau, kad jūs išvažiuoti galėsite- jis ne.

QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 10, 10:46)
Jungiuosi prie jusu mergytes,norim uzpildyti anketa ZK bet nezinom kur ir kaip?gal galetumete padeti?dekoju ir laukiu wub.gif

Pildyti reikia tik čia: http://www.dvlottery.state.gov/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 10 lapkričio 2008 - 17:59
Išsilavinimo arba darbo patiries reikalavimus turi atitikti tik laimėtojas. Aš buvau laimėtoja, tai Varšuvos ambasadoj net nežvilgtelėjo ir nepaėmė vyro darbo ir išsilavinimo dokumentų.
Atsakyti
Ačiū Jums,mergaitės 4u.gif
Tai gali būti,kad vyro niekada neisileis,juk vairuotoju būti mokslų nereikia,tik teisių bigsmile.gif
Atsakyti
jei vyras turi bent 12 klasiu issilavinima tada tinkamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.Noriu ir as uzpildyti anketa del zk,bet niekaip nesuprantu ka rasyti 1c.middle name,o taip pat 8e.Gal kas padetu,esu netekejus tai kaip suprantu savo pavarde,mergautine,bet nenoriu suklysti,o gal tuscia laukeli palikti.Aciu
Atsakyti