Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(šypt @ 2008 09 28, 21:25)
laureta, ačiū labai 4u.gif Kaip gerai, kad laiku susidomėjau thumbup.gif

reikia nusiphotkint ir galesi siusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 28, 21:57)
reikia nusiphotkint ir galesi siusti  ax.gif

Aha drinks_cheers.gif
O galima pačiai nusifotografuoti namuose, aišku, jei nuotraukos atitinka jų pateikiamus reikalavimus? g.gif
Beje, gal dar kas nors ruošiasi žaisti šiais metais?
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 29, 21:53)
Aha drinks_cheers.gif
O galima pačiai nusifotografuoti namuose, aišku, jei nuotraukos atitinka jų pateikiamus reikalavimus? g.gif

Sveik!
Taip yra tokiu kurie ruosiasi zaisti smile.gif jau senai norejau,bet kazkaip praziopsodavau.
Vat idomu,ar labai didele reiksme turi jai esi issiskirusi,nes girdejau kad jai zaidzia visa seima(vyras zmona)daugiau sansu laimeti.
Atsakyti
Cage, nežinau, aš galvojau, jog laimėjimą nulemia atsitiktinumas, ir nėra jokio skirtumo, ar turi šeimą, ar esi išsiskyrusi, nes visiems šansai vienodi g.gif Gal kas nors labiau patyręs šiuose reikaluose tars žodį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 29, 21:53)

na manau visvien taip nepadarysi kaip atelje, yra tam reikalavimai.
na as jau nebelosiu kortos. 1999 metais islosiau, bet nepavyko isvaziuot verysad.gif O veliau kiek losiau jau nebepavykdavo. Taciau visvien isvaziavau i JAV, tai sakant, mano svajoniu sali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 30, 18:10)
Taciau visvien isvaziavau i JAV, tai sakant, mano svajoniu sali  ax.gif

Ar nesigaili, kad išvažiavai? Ar neapvylė šalis? ax.gif
Beje, kaip su darbu? Išsilavinimu? Jie turbūt skersai žiūri į lietuvišką diplomą. O nuvažiavus į JAV su žalia korta ir norint stoti į koledžą ar universitetą, reiktų mokėti brangiau, t.y. kaip internationalui, ar kaip visiems normaliai?
Na ir apibėriau klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 30, 18:28)
Ar nesigaili, kad išvažiavai? Ar neapvylė šalis? ax.gif
Beje, kaip su darbu? Išsilavinimu? Jie turbūt skersai žiūri į lietuvišką diplomą. O nuvažiavus į JAV su žalia korta ir norint stoti į koledžą ar universitetą, reiktų mokėti brangiau, t.y. kaip internationalui, ar kaip visiems normaliai?
Na ir apibėriau klausimais blush2.gif

Tikrai nesigailiu. Neapvyle, bet as tiesiog ja issivaizdavau kitokia. ax.gif

As nedirbu. I JAV atvaziavau su suzadetines viza. Mano vyras amerikietis. ZK gauti tik visai neseniai issiunteme dokumentus (po santuokos sudarymo) smile.gif Kita savaite vaziuosime del pirstu antspaudu.

Isties negaliu pasakyti kaip ten su diplomais kitose valstijose. As galiu pasakyti tik tai, ka pati girdejau ir dabar darau. Noriu stoti i medicinos mokykla GA. Nuvyke kalbejomes su darbuotoja, kuri tvarko tuos reikalus (beje reikejo jos lukterti, nes kita mums pateike dokumentus kaip International student). Man reikia JAV pragyventi 1 metus ir ZK nebutina ir galesiu studijuoti kaip GA studente. Del diplomo, kadangi as jo neturiu, tai man nieko ir neuzskaitys. Uzsiprasiau is savo buvusios vid. mokyklos 8-12 kl. trimestru ivertinimus. Pagal juos ir spres ar as galiu studijuoti ar ne.

Kiek skaitinejau temose, kiekvienoj valstijoj ir universitetuose savi istatymai ir tvarka.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 30, 19:45)
1.Tikrai nesigailiu. Neapvyle, bet as tiesiog ja issivaizdavau kitokia.  ax.gif

2.Isties negaliu pasakyti kaip ten su diplomais kitose valstijose. As galiu pasakyti tik tai, ka pati girdejau ir dabar darau. Noriu stoti i medicinos mokykla GA. Nuvyke kalbejomes su darbuotoja, kuri tvarko tuos reikalus (beje reikejo jos lukterti, nes kita mums pateike dokumentus kaip International student). Man reikia JAV pragyventi 1 metus ir ZK nebutina ir galesiu studijuoti kaip GA studente. Del diplomo, kadangi as jo neturiu, tai man nieko ir neuzskaitys. Uzsiprasiau is savo buvusios vid. mokyklos 8-12 kl. trimestru ivertinimus. Pagal juos ir spres ar as galiu studijuoti ar ne.

1.O ar galima paklausti kokią? Aš išvis nelabai JAV įsivaizduoju tiesą pasakius blush2.gif
2.Ačiū už informaciją drinks_cheers.gif O iš kurios tu JAV dalies, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 30, 20:21)
1.O ar galima paklausti kokią?  Aš išvis nelabai JAV įsivaizduoju tiesą pasakius blush2.gif
2.Ačiū už informaciją drinks_cheers.gif O iš kurios tu JAV dalies, jei nepaslaptis?

1. ka matydavau per tv, ta norejau isvysti ir cia ax.gif
2. as parasiau is GA (Georgia) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 30, 22:28)
2. as parasiau is GA (Georgia) mirksiukas.gif

Oj atsiprašau doh.gif Nepagalvojau, jog tos reidės reiškia valstiją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 01, 14:11)
Oj atsiprašau doh.gif Nepagalvojau, jog tos reidės reiškia valstiją blush2.gif

sekmes losime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 01, 15:39)
sekmes losime  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Kažkur skaičiau, jog yra antras turas. Pagal ką jame atrinkinėja tada? Kaip ten yra? Gal kas žino plačiau? g.gif
Atsakyti