QUOTE(šypt @ 2008 09 30, 18:28)
Ar nesigaili, kad išvažiavai? Ar neapvylė šalis?
Beje, kaip su darbu? Išsilavinimu? Jie turbūt skersai žiūri į lietuvišką diplomą. O nuvažiavus į JAV su žalia korta ir norint stoti į koledžą ar universitetą, reiktų mokėti brangiau, t.y. kaip internationalui, ar kaip visiems normaliai?
Na ir apibėriau klausimais
Tikrai nesigailiu. Neapvyle, bet as tiesiog ja issivaizdavau kitokia.
As nedirbu. I JAV atvaziavau su suzadetines viza. Mano vyras amerikietis. ZK gauti tik visai neseniai issiunteme dokumentus (po santuokos sudarymo)

Kita savaite vaziuosime del pirstu antspaudu.
Isties negaliu pasakyti kaip ten su diplomais kitose valstijose. As galiu pasakyti tik tai, ka pati girdejau ir dabar darau. Noriu stoti i medicinos mokykla GA. Nuvyke kalbejomes su darbuotoja, kuri tvarko tuos reikalus (beje reikejo jos lukterti, nes kita mums pateike dokumentus kaip
International student). Man reikia JAV pragyventi 1 metus ir ZK nebutina ir galesiu studijuoti kaip GA studente. Del diplomo, kadangi as jo neturiu, tai man nieko ir neuzskaitys. Uzsiprasiau is savo buvusios vid. mokyklos 8-12 kl. trimestru ivertinimus. Pagal juos ir spres ar as galiu studijuoti ar ne.
Kiek skaitinejau temose, kiekvienoj valstijoj ir universitetuose savi istatymai ir tvarka.