jei cezaris daromas is anksto tada gyd kuri jus priziuri pasiguldo per savo pamaina, bent taip daro pas mus, ir atsidekoji jau kiek nori. o i kas pirma kart girdziu nors du kar gimdziau

QUOTE(katanelis @ 2013 08 06, 14:35)
nesuprantu jūsų būsimos, ar esamos mamos
kam jūs ruošiates mokėti gydytoju, jeigu būtent ši oficiali sistema yra sukurta tam, kad jūsų norintis gydytojas atvyktų į jūsų gimgymą oficialiai tam sumokėjus į kasą?
juk gydyojas gauna iš kasos, juk čia lepinimas ir ne kitaip, patys tą ,,sistemą" kuriam ir patys ją keikiam 

ta sistema nei gydytojui, nei gimdyvei netinka, nes is sumokamos sumos i kasa - gydytojui lieka +/-300. jei galvojate,kad gydytojui tiek uztenka, jo nedarbo metu atsilyginti, susitarus, tai cia jusu nuomone. as galvoju, kad didesne suma reikia atsidekoti, o jei neturi is ko, vaziuoti nesitarus gimdyti.
QUOTE(Kojotė @ 2013 08 08, 21:46)
ta sistema nei gydytojui, nei gimdyvei netinka, nes is sumokamos sumos i kasa - gydytojui lieka +/-300. jei galvojate,kad gydytojui tiek uztenka, jo nedarbo metu atsilyginti, susitarus, tai cia jusu nuomone. as galvoju, kad didesne suma reikia atsidekoti, o jei neturi is ko, vaziuoti nesitarus gimdyti.
ir toliau skatinkime kysius:) ir diskutuokime tai kiek gi reikia tam gydytojui sumoketi.
Man patinka ligonines tvarka,- pasiziuri i kainininka ir be jokiu diskusiju aisku.
QUOTE(Kojotė @ 2013 08 08, 21:46)
tuomet siūlau rašyti į LR Sveikatos apsaugos ministeriją skundą...

sakot kaip Profesionali skundu rasynetoja
is patirties?
blyn, galvoju, kad nepades

sveikos, mamos,
nebesuprantu jau visai, jei as tariausi su Mazylio GN konkrecia gydytoja del gimdymo ir mokesiu jai, tai dar man vistiek reikes uz gimdyma ir epidura i kasa susimoketi?
ir jei tariausi su gydytoja, ar reikes ir atskirai moketi dar akuserei? g.gif
kazkokios kosmines sumos tada gaunasi....
nebesuprantu jau visai, jei as tariausi su Mazylio GN konkrecia gydytoja del gimdymo ir mokesiu jai, tai dar man vistiek reikes uz gimdyma ir epidura i kasa susimoketi?

QUOTE(spurga_X @ 2013 08 21, 17:45)
sveikos, mamos,

jei gydytojai uztenka (atvaziavus is namu laisvalaikio metu i darba, priimti tavo leliuką) - 300Lt., tai gerai

zodziu, jei norit sutaupyt, "pataikykit" gimdyt gydytojo budejimo metu ir nenaudokit epiduro. tada atsidekojimas, (kiek galit skirti gydytojui) visas atiteks gydytojui.
Aš iš savo patirties galiu parašyti, kad buvau susitarusi su gydytoja iš Mažylio. Gimdžiau ne jos budėjimo metu, bet kadangi gimdymas buvo kaip ir numatytas, nes po apžiūros buvo nuspresta kad reikia vandenukus nuleidinėti, tai ji pasiliko... Mokėjom tik gydytojai, ne į kasą, nes ji kažkaip susitarė berods su budinčia gydytoja...ir akušerei atsidėkojom...

Daug skaiciau ir pasimeciau visai...gal galit ivardyti kokios stafkes uz epdura, kokios akuserei ir kiek gydytojai (ne i kasa, o i rankas). Gal kas labai nesenai gimdet? Kalbejau su keletu pazistamu, tai tipo kainos sumazeje, idomu iki kiek?

anesteziologei 100,tikrai uztenka. akuseres man neprireike, tad nezinau. o gydytojui mokejom tiek ,kiek jo kaina:) paraykit az, atrasysiu

QUOTE(liepa27 @ 2013 09 12, 18:47)

pritariu. skaiciau interviu, kad ale norejo kaip geriau. bet mums, gimdyvems, gavos tik blogiau