Įkraunama...
Įkraunama...

Fatima

QUOTE(doviliukasburbuliukas @ 2009 07 05, 16:52)
arabiškas vardas ir tiek, man graziau rabija arba leila

Rabija - man kažkodėl su blusom asocijuojasi, nors angl. rabies - pasiutligė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 08 02, 16:45)
Rabija - man kažkodėl su blusom asocijuojasi, nors angl. rabies - pasiutligė lotuliukas.gif

Geras pastebėjimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką darysit kai Fatima namo parves kokį Osamą bin Fatimą?
Nors pagalvojus tai visai gerai, nes jie kiaulienos nevalgo. Vis pigiau.
Jums ką maža gražių lietuviškų vardų, kad prisigalvojat visokių nesamonių? Juk lietuviai esam
Atsakyti
jei seima neturi jokio rysio sy Rytais, vardas skambes kvailai.
Atsakyti
Turiu kaimyne juocke tokiu vardu...(t.y ji kilusi is Guanos)....
Atsakyti
Siūlyčiau mažiau serialų meksikietiškų žiūrėt, nes akivaizdu kad nuo jų stogas jau slysta doh.gif doh.gif doh.gif
Būkim biedni, bet teisingi - yra ir normaliau skambančių lietuviškesnių vardų, ne Meksikoj ar kokioj Azijoj gyvenam.
Ir nereikia įsivaizduot, kad "pavogus" svetimtautį vardą ir jį sulietuvinus bus labai jau gražu ir originalu. Man tai mažų mažiausiai idijotiška, kvaila, naivu ir nesubrendėliška doh.gif
Atsakyti
Man toks įspūdis, kad Rytuose kas antra Fatima. Bet lietuvei, manau, netinka toks vardas. schmoll.gif
Atsakyti
As tai Fatima tokia sena stora boba,juodai is nosies kysanciais plaukais ir usiukais isivaizduoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif negrazus
Atsakyti
siaubingas vardas.
Atsakyti
Jei tevai musulmonai,arba vienas is tevu musulmonas,tai toks vardas gerai,bet lietuviskoje seimoje nelabai schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif

Mano dukrai tik per mano lavoną tokį vardą duotų smile.gif
Atsakyti