Įkraunama...
Įkraunama...

Fatima

Su lietuviška pavarde skambėtų baisiai, nors šeip normalus musulmoniškas vardas
Atsakyti
Gražus musulmoniškas vardas,bet nemanau,kad tinkamas Lietuvaitei smile.gif
Atsakyti
ne lietuvaitei galbut ir tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 09, 12:22)
Nelabai gal  ax.gif  Isivaizduoju is karto juodaplauke stora boba su usais  lotuliukas.gif

O aš vieną tokią net pažįstu lotuliukas.gif
Tik babaikai tinkantis vardas.. doh.gif
Atsakyti
Visai negražus.smile.gif
Atsakyti
Labai neskambus vardas, kaip tu kviesi, kalbinsi vaiką tokiu vardu? Nesąmonė. O kaip sutrumpinsi? Fatė??
Atsakyti
QUOTE(Tiputapu @ 2011 08 03, 23:33)
Labai neskambus vardas, kaip tu kviesi, kalbinsi vaiką tokiu vardu? Nesąmonė. O kaip sutrumpinsi? Fatė??

o kodėl būtinai vardą reikia trumpinti? Kodėl "kaip trumpais kambės" yra toks svarbus faktorius? Reikia trumpinio - duokit trumpą vardą doh.gif
Atsakyti
man Fatima visai nieko varda, serialinis grynai. pati tokio nedeciau. bet kai pati laukiausi zinokit sove i galva toks vardas is antikos zodyno, ir sakiau tikrai taip pavadinsiu jei gims mergyte, dabar kai pagalvoju, tai juokinga, o vardas buvo Klota Afaja
Atsakyti
Negražus, nelietuviškas. Jau pati F raidė bjauri, pabandykit garsiai tarti fff ir žiūrėti į veidrodį- vaizdas lyg norėtum kažką apspjauti.
Atsakyti
Vardas kaip vardas, bet mergaite tikrai gyvendame Lietuvoje vargs su juo.
Atsakyti
QUOTE(Maike @ 2011 07 23, 14:25)
o as pazystu viena mergina vardu Fatima,  bet ji ne lietuve,o portugale.Man jis keistas, bet turbut ir jai mano keistas

Uz tat ULA vardas nuostabus. Tikrai labai grazus.Ir nesove i galva savo laiku biggrin.gif.Nes dabar Lejos Mijos Tejos man tokia sintetika.Na Fatima ne is musu lietuviu gyvenimo.Bet jei vyras musulmonas kazin ar yra galimybe rinktis.Va vienos mano pazystamos vyras musulmonas dukryte Amyra.Jau geriau nei Fatima.
Atsakyti
Mano mažės darželio auklėtoja Fatima. Tiesa, ji ispanė ar portugalė. Bet lietuvaitei aš pati tai neduočiau. schmoll.gif O kas dėl vardo, tai vardas kaip vardas, svarbu neišgalvotas, o vardas rolleyes.gif
Atsakyti