Fatima arabų: ta, kuri pririša, padaro bevaliu. Fatima - viena iš tobulų moterų, aprašytų Korane. Ji buvo pranašo Muhamedo dukra.
Na skamba tai visai įdomiai...
Bet pati tokio nesirinkčiau...
Fatima arabų: ta, kuri pririša, padaro bevaliu. Fatima - viena iš tobulų moterų, aprašytų Korane. Ji buvo pranašo Muhamedo dukra.
Mano tėtis musulmonas,su atitinkama pavarde
ir kai gimiau, norėjo man duoti vardą Fatima, o mama lietuvė, norėjo lietuviško vardo.
Bet poto pasitarę, abudu apsistojo ties rusišku vardu, nes istiesų būtų keista lietuviškas vardas, su pavarde musulmoniška. Arba ir vardas ir pavardė musulmoniška - o aš į mamą nusidavus

tai liko viduriukas
vardas gražus, bet ne mum, lietuvaitėm geltonkasėm
Bet poto pasitarę, abudu apsistojo ties rusišku vardu, nes istiesų būtų keista lietuviškas vardas, su pavarde musulmoniška. Arba ir vardas ir pavardė musulmoniška - o aš į mamą nusidavus
tai liko viduriukas
vardas gražus, bet ne mum, lietuvaitėm geltonkasėm
Fatima issyk primena "alchemika"...
tai ner blogai.
bet lietuvei mergaitei tikrai tai ne pats tinkamiausias vardas...
bet lietuvei mergaitei tikrai tai ne pats tinkamiausias vardas...
cigoniskas
Nu nelabai jis man. Zinoma, isskirtinis, keliu Fatimu klaseje tikrai nebutu, bet jau geriau populiaresnis vardas, bet visu ausiai mielesnis.
Kazkaip asocijuojasi man su zydais. Savo vaikui tokio neduociau
Kas cia dabar? Kaip kazkoks zodis, o ne vardas...
Šiaip negražus man šis vardas. Per daug šaltas. O jei gyvenate Lietuvoje, tada visai negražus.