Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
nu paskutine mergina kokia grazi, ne kiek i plaukus, o kiek i veida atkreipiau demesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2006 09 09, 14:10)
As todel ir klausiau apie spalvos nuemima,nes nekenciu savo plauku doh.gif atrodau kaip ciuciala puse atauge,o puse tamsiai rudi (beveik juodi) verysad.gif bet neturiu kantrybes laukti kol visi ataugs,tai ir noriu likusiu dazytu plauku spalva nuimti mazdaug iki naturalios savo spalvos(na jei tai imanoma g.gif ),kad galeciau kaip pries 2.5metu buvau su smulkiom sviesiom sruogom,nes labai graziai atrodziau 4u.gif

gal ir imanoma nuplauti, jei spalva nelabai tamsi, taciau plaukam kenkia. verysad.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 09 13, 11:33)
Pamačiau vieną moterį su kokias 5 swarovski kristalais plaukuose, nu man nerealiai atrodė.  wub.gif
gal įsivaizduojate kaip jie pritvirtinami?
Nes ten net nesimatė, ant ko jie laikosi. Tokie tamsūs, palaidi plaukai ir kabo iš kokių 5 kristalų sruogelė su kokių 3-4cm tarpeliais.

QUOTE(Madam Butterfly @ 2006 09 13, 19:19)
priaugina... yra kapsulytė, spec klijai ir prilipina prie plonos plaukų sruogos šaknų

tie kristaliukai yra ant valo kitaip vadinamos zilkos smile.gif gale, keratino kapsulyte, ja pritvirtina kirpykloje prie plauku sruogeles, specialiu aparatu panasiu i garbanojimo znyples. tik prieziuros reikia, plauti spec sampunu, be alchoholio, sukuoti stambiomis sukomis ir t.t.
Atsakyti
turejau tuos svarovskio kristaliukus plaukuose.turejau 3sruogeles.priaugina jas taip kaip sake gabriela:) tik va, keistai man skamba kad su spec sampunu reikia plauti.Nu tikrai kad ne.Nezinau, bent jau as ploviau su sampunu skirtu dazytiems plaukams, tik vat su balzamu, kaukem tai tikrai girdejau ir man sake, kad labai atsargiai reikia tepti,stengtis nepaliesti tos sruogos saknu, kur pritvirtinta kapsule.
Po kazkur 1,5men netekau pirmos sruogos, nes sokant partneris kazkaip sugebejo uzkliuti uz jos ir ja nutrauke, kitas dvi po poros menesiu pati netycia su sukom isroviau:D na, matyt ne man tos sruogos.grazu, bet reikalauja daug daug kruopstumo schmoll.gif
Atsakyti
Labaaaai grazios nuotraukytes, bet ka daryti kai ne tokie ilgi plaukai ir dar ploni g.gif
Atsakyti
Lalaa dar įmesk 4u.gif

pasakiški plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 20, 17:01)
Lalaa dar įmesk 4u.gif

pasakiški plaukai wub.gif

na cia dar ....

user posted image

user posted image

tiesiog grazus, stori, sveiki plaukai, pas mano mamyte tokie patys wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
gal ir pasikartosiu (neperskaiciau viso forumo), ar galetumet kas nors imesti www nuorodu, kur pasiziureti graziu kirpimu, ish kur Lalaa tu trauki viska?.. Kiek bandau ieshkoti, ishmeta tokias buitines foto..
Atsakyti
man tai šitas saitas superinis thumbup.gif
http://www.ukhairdre.../style/main.asp
Atsakyti
Šiandien einu į kirpyklą. Labai bijau eksperimentuoti. Labai gražios nuotraukytės įdėtos.
Mano plaukai yra ilgi, bet vis bijau patrumpinti, nes juk gali ir netikti nauja šukuosena. Galvoju gal kirpčiukus padaryti, o po to persigalvoju, nes gali netikti, o kol plaukai ataugs. Tai ir vaikštau visada vienodai. verysad.gif
O jus nebijote eksperimentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 11:45)
Šiandien einu į kirpyklą. Labai bijau eksperimentuoti. Labai gražios nuotraukytės įdėtos.
Mano plaukai yra ilgi, bet vis bijau patrumpinti, nes juk gali ir netikti nauja šukuosena. Galvoju gal kirpčiukus padaryti, o po to persigalvoju, nes gali netikti, o kol plaukai ataugs. Tai ir vaikštau visada vienodai.  verysad.gif
O jus nebijote eksperimentuoti?

viena karta pasiryzk ir nebebijosi biggrin.gif
kirpkis tuos kirpcius,jei labai netiks nepatiks galima susisegt,beto atauga greitai
Atsakyti