Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

Man patinka tokios garbanos wub.gif

user posted image

pavasari noriu taip apkirpti plaukus ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 23 gruodžio 2006 - 20:43
Ir man laaaabai patinka tokios garbanos. Kaip galima taip pasidaryti namie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 23, 23:05)
Ir man laaaabai patinka tokios garbanos. Kaip galima taip pasidaryti namie?  g.gif

paciai tai labai sunku verysad.gif

man mama anksciau darydavo taip kai turejau ilgus plaukus su mediniais mazais bigudukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 23 gruodžio 2006 - 21:15
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 23, 23:12)
paciai tai labai sunku  verysad.gif

Kaip galia. Ne visada turiu laiko eiti į saloną. Kol prisiruošiu apskirpti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 23, 22:12)
paciai tai labai sunku  verysad.gif

man mama anksciau darydavo taip kai turejau ilgus plaukus su mediniais mazais bigudukais  ax.gif

Sakai su mazais mediniais? g.gif Kazkaip abejoju, kad su jais tokias garbanas imanoma isgauti g.gif
Atsakyti
tokias garbanas galima pasidaryti su bigudukiais kurie yra kaip spirales. bet nematau tokiu pirkti, anksciau buvo, o dabar nieku nerandu. gal kuri matete?
Atsakyti
Labas vakaras. gal pasiiolgot mano patarimu? turejau tiek daug reikalu net nesp[ejau pas jus uzsukt
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2007 01 15, 21:30)
Labas vakaras. gal pasiiolgot mano patarimu?  turejau tiek daug reikalu net nesp[ejau pas jus uzsukt

aisku, pasiilgom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 23, 20:07)
Man patinka tokios garbanos  wub.gif

user posted image

pavasari noriu taip apkirpti plaukus  ax.gif

user posted image

Niu... man tokios garbanos - kičas doh.gif tikri Barby plaukuciai schmoll.gif
O antras variantas - gražu ir stilinga smile.gif
Atsakyti
o man kazkodel neteko kentet nuo kirpejos zirkliu bigsmile.gif mat atejus iskart pareiskiu kad NORIU ILGU PLAUKU,JUOS AUGINU...ir prasyciau nenudrozt!paimu juos i sauja ir parodau koki ilgi nteleidziu patrumpint....ir kagi,mano plaukuciai labai grazus beveik iki uzpakaliuko... thumbup.gif ax.gif turiu savo spec sukuosena... thumbup.gif blush2.gif ir esu patenkinta....manes net ir nebande ikalbet kirtpt trumpai nes pasakiau kad NENORIU! BUKIT IR JUS GRIEZTESNE,TIKSLIAI NURODYKIT KO NORIT,KAD AUGINATES PLAUKUCIUS IR TEGUL NEKISA NAGU KUR JUMS NEREIKIA bigsmile.gif o dabar man daugkas klausia kur cia prisiauginau taip tus plaukus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Ir aš taip pat sakau kirpykloje. Neleidžiu daug kirpti. Pasiteikė labai supratingos kirpejos. O mano draugei nepasisekė. Taip nukirpo, ji net bijojo į lauką išeiti.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 01 16, 22:54)
Ir aš taip pat sakau kirpykloje. Neleidžiu daug kirpti. Pasiteikė labai supratingos kirpejos. O mano draugei nepasisekė. Taip nukirpo, ji net bijojo į lauką išeiti.

nesuprantu kaip taip gali daryt...pasakai ir sventa,juk mano norai cia g.gif uzpykciau ant tokios ir liepciau tuoj pat priaugint bigsmile.gif schmoll.gif
Atsakyti