O gal kas zinot gerą kirpėją Kaune, kuri gražiai dazytų plaukus?
Seniau dažiau šviesiom sruogelėm, o dabar labai norėčiau visus plaukučius nusidažyti rudu atspalviu,bet eiti į pirmą pasitaikiusią kirpyklą nesinori...
QUOTE(JaHarta @ 2005 09 28, 09:19)
Aš tai irgi esu šukuosenų keitimo manjakė, tai cheminį pasidarau, tai nusidažau plaukus-tai ryžai, tai šviesiai...Šiuo metu esu šviesi, pati namuose pasidažiau, ir žinokit visai neblogai, ne blogiau nei kirpėjos dažo
Ir sruogom labai gražiai moku pasidažyt, nors aišku patys pirmieji bandymai buvo nelabai sėkmingi
Neseniai labai norėjau šiek tiek pasikeisti, tai nuėjau į Figaro kirpyklą ir už 10 litų nusikirpau tokią įdomią grifką, atrodo stilingai, ir dar jaučiuos pasikeitus
Dabar man atrodo madingos raudonos sruogelės ant juodo fono
Neseniai labai norėjau šiek tiek pasikeisti, tai nuėjau į Figaro kirpyklą ir už 10 litų nusikirpau tokią įdomią grifką, atrodo stilingai, ir dar jaučiuos pasikeitus
Dabar man atrodo madingos raudonos sruogelės ant juodo fono
O kokiame mieste ir kuriame "Figaro" salone kirpaisi karčiukus?
Sveikutės,
Aš noriu dažyti plaukus daug smulkių įvairių spalvų sruogomis (na kokių penkių spalvų), bet dabar mano plaukai yra šviesus, šaknis atauge - tamsūs. Įdomu ar apsimoka man taip dažyti? Gal kas taip dažė?
Aš noriu dažyti plaukus daug smulkių įvairių spalvų sruogomis (na kokių penkių spalvų), bet dabar mano plaukai yra šviesus, šaknis atauge - tamsūs. Įdomu ar apsimoka man taip dažyti? Gal kas taip dažė?
triju spalvu ar dvieju-pilnai uzteks, nes dazant antrasias sruogas, dazysis ir pirmosios , bet jau kitokio atspalvio
QUOTE(babarskas @ 2005 10 04, 14:34)
triju spalvu ar dvieju-pilnai uzteks, nes dazant antrasias sruogas, dazysis ir pirmosios , bet jau kitokio atspalvio
Dekui už patarimą, taip ir padarysiu.
O kiek kainuoja plaukų priauginimas? Ir ar sveika jie plaukams?
Žinote merginos, galų gale, po ilgu ieškojimų ir dvejonių nusidažiau plaukus
.
Galiu net papsakoti kaip. Visą galvą dažiau ryžai, priekyje padažiau 3 gabalus raudonai ir geltonai, tai dabar mano kirpčiai mirga marga trim spalvom
, bet atrodo
, labai rudeniškai
. Na visur kitur irgi gabalais išmėtyta.
O labaiusiai tai aplinkinių reakcija patinka, abejingų nelieka
Galiu net papsakoti kaip. Visą galvą dažiau ryžai, priekyje padažiau 3 gabalus raudonai ir geltonai, tai dabar mano kirpčiai mirga marga trim spalvom
QUOTE(Siesta @ 2005 10 05, 13:44)
Žinote merginos, galų gale, po ilgu ieškojimų ir dvejonių nusidažiau plaukus
.
, bet atrodo
, labai rudeniškai
. Na visur kitur irgi gabalais išmėtyta.
Sveikinu Siesta
Taip tikrai, kirpejos ir jusu, brangiosios, patarimai buvo stebuklingi
QUOTE(Kramberis @ 2005 10 04, 13:07)
Dekui už patarimą, taip ir padarysiu.
ziurint kiek sruogeliu auginsi....kokio ilgio ir t.t niekas nesveika,kas ne naturalu...mano sesuo prisiaugino,tai pradejo slinkti labai plaukai...jiems reikalinga didele prieziura,turi isigyti tinkamus sampunus,sukas....kas puse metu sruogas reik nuimti ir vel kitas deti ...labai brangus malonumas ,sakyciau...
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 06, 15:34)
Jeigu fotikas nenusėdęs, rytoj ryte, pabandysiu įkelti