Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

O gal kas zinot gerą kirpėją Kaune, kuri gražiai dazytų plaukus? smile.gif Seniau dažiau šviesiom sruogelėm, o dabar labai norėčiau visus plaukučius nusidažyti rudu atspalviu,bet eiti į pirmą pasitaikiusią kirpyklą nesinori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2005 09 28, 09:19)
Aš tai irgi esu šukuosenų keitimo manjakė, tai cheminį pasidarau, tai nusidažau plaukus-tai ryžai, tai šviesiai...Šiuo  metu esu šviesi, pati namuose pasidažiau, ir žinokit visai neblogai, ne blogiau nei kirpėjos dažo smile.gif Ir sruogom labai gražiai moku pasidažyt, nors aišku patys pirmieji bandymai buvo nelabai sėkmingi doh.gif

Neseniai labai norėjau šiek tiek pasikeisti, tai nuėjau į Figaro kirpyklą ir už 10 litų nusikirpau tokią įdomią grifką, atrodo stilingai, ir dar jaučiuos pasikeitus   thumbup.gif

Dabar man atrodo madingos raudonos sruogelės ant juodo fono thumbup.gif

O kokiame mieste ir kuriame "Figaro" salone kirpaisi karčiukus? smile.gif Aš irgi noriu ką nors panašaus pabandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 03 spalio 2005 - 16:16
Sveikutės,

Aš noriu dažyti plaukus daug smulkių įvairių spalvų sruogomis (na kokių penkių spalvų), bet dabar mano plaukai yra šviesus, šaknis atauge - tamsūs. Įdomu ar apsimoka man taip dažyti? Gal kas taip dažė?
Atsakyti
triju spalvu ar dvieju-pilnai uzteks, nes dazant antrasias sruogas, dazysis ir pirmosios , bet jau kitokio atspalvio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babarskas: 04 spalio 2005 - 12:35
QUOTE(babarskas @ 2005 10 04, 14:34)
triju spalvu ar dvieju-pilnai uzteks, nes dazant antrasias sruogas, dazysis ir pirmosios , bet jau kitokio atspalvio

Dekui už patarimą, taip ir padarysiu. tongue.gif

O kiek kainuoja plaukų priauginimas? Ir ar sveika jie plaukams?
Atsakyti
Žinote merginos, galų gale, po ilgu ieškojimų ir dvejonių nusidažiau plaukus clap.gif .
Galiu net papsakoti kaip. Visą galvą dažiau ryžai, priekyje padažiau 3 gabalus raudonai ir geltonai, tai dabar mano kirpčiai mirga marga trim spalvom blush2.gif , bet atrodo thumbup.gif , labai rudeniškai biggrin.gif . Na visur kitur irgi gabalais išmėtyta.

O labaiusiai tai aplinkinių reakcija patinka, abejingų nelieka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2005 10 05, 13:44)
Žinote merginos, galų gale, po ilgu ieškojimų ir dvejonių nusidažiau plaukus  clap.gif .
Galiu net papsakoti kaip. Visą galvą dažiau ryžai, priekyje padažiau 3 gabalus raudonai ir geltonai, tai dabar mano kirpčiai mirga marga trim spalvom blush2.gif , bet atrodo  thumbup.gif , labai rudeniškai biggrin.gif . Na visur kitur irgi gabalais išmėtyta.

O labaiusiai tai aplinkinių reakcija patinka, abejingų nelieka  cool.gif

clap.gif smagu, kad kažkas keičiasi ir lieka tuo patenkintas !
Sveikinu Siesta thumbup.gif Tikiuosi, ir čia surašyti patarimai padėjo apsispręsti mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Taip tikrai, kirpejos ir jusu, brangiosios, patarimai buvo stebuklingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2005 10 04, 13:07)
Dekui už patarimą, taip ir padarysiu.  tongue.gif

O kiek kainuoja plaukų priauginimas? Ir ar sveika jie plaukams?

ziurint kiek sruogeliu auginsi....kokio ilgio ir t.t niekas nesveika,kas ne naturalu...mano sesuo prisiaugino,tai pradejo slinkti labai plaukai...jiems reikalinga didele prieziura,turi isigyti tinkamus sampunus,sukas....kas puse metu sruogas reik nuimti ir vel kitas deti ...labai brangus malonumas ,sakyciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 06 spalio 2005 - 11:56
Siesta, įkelk nuotrauką su savo nauja šukuosena mirksiukas.gif Labai norėtųsi pamatyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 06, 15:34)
Siesta, įkelk nuotrauką su savo nauja šukuosena  mirksiukas.gif  Labai norėtųsi pamatyt  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif taip taip !!! norim pamatyti!!
Atsakyti
Jeigu fotikas nenusėdęs, rytoj ryte, pabandysiu įkelti ax.gif
Atsakyti