Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(Meina @ 2008 11 10, 13:33)
o kur gimdėt?

VGN smile.gif
Atsakyti
Tariausi iš anksto, gydytojai sumokėjom 600 lt, o akušerei 200 lt smile.gif Viskas vyko greitai ir be komplikacijų smile.gif
Atsakyti
1000 lt ginekologei, 200lt akuserei, palata superine .
VGN.
Atsakyti
doh.gif Vaje,kokios sumeles,net akys ant kaktos issoko...As gimdziau Svedijoj,tai cia tokie dalykai,kaip susitarimai neegzistuoja,tai gerai, galvos neskaudejo:"tartis-nesitarti?Duoti-neduoti?Kiek duoti?"
Atsakyti
ATsakymas del palatos kainos, gulejau apie 15 paru, pirmos 3 paros po 100, o kitos 60 lt (KMUK).
Bet super , esu tikrai patenkinta, tik visokios valytojos dar galetu maziau maisytis, nes ejo istisai, kadangi vale akuserinio skyriaus darbuotojos ir vaiku.
Atsakyti
KMUK, akušerei 200, ginekologei 700
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 11 14, 02:28)
doh.gif Vaje,kokios sumeles,net akys ant kaktos issoko...As gimdziau Svedijoj,tai cia tokie dalykai,kaip susitarimai neegzistuoja,tai gerai, galvos neskaudejo:"tartis-nesitarti?Duoti-neduoti?Kiek duoti?"

Cia tema apie tai kiek mokejo kas mokejo smile.gif kruva moteru gimdo ir nemoka ir ne prastesne prieziura gauna wink.gif nera ko sokiruotis smile.gif
Atsakyti
gimdziau kauno klinikose, gydytijai mokejau 1000lt, uz epidura 500lt
Atsakyti
pries 1,5 metu mokejau 1050 (1000 gydytojui, 50 akuserei) dabar girdejau tas pats gydytojas 1300 jama. Bet as sakiau ir antra pas ji gimdysiu kai jau reiks. Viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Gimdžiau pirmus dvynius nunešiau prieš gimdymą šampano, saldainių kavos ir t.t bet pinigų nedaviau 2002metais gimdžiau 4valandas daug plyšau.
Antrą kartą gimdžiau 2008 metais sunkiai ne dėl to kad nunešiau taip pat kaip ir per pirmąjį gimdymą, o tiesiog todėl kad prieš ketverius metus metus man darė lazerinį gimdos kaklelio deginimą. Gimdymo spazmai truko tris paras kol prasivėrė kaklelis, tačiau daktarai ir seselės prižiūrėjo mane kaip bučiau labai gera jų draugė nors nei vieno nepažinojau. gathering.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Gimdžiau Panevėžyje
Atsakyti
O kodel uz epidiura tokia kaina sumokejai, juk KMUK jis nemokamas?
Atsakyti
gydytojai-1000lt., akušerei-150lt., anesteziologei-150lt. - cezaris.
Atsakyti