QUOTE(Vilija2 @ 2008 12 23, 16:45)
Keistai samprotauji... Tikriausiai tu dar negimdei... Jei be pinigų - ant tavęs rėkia ir visai kitaip elgiasi... Jei keli šimtai litų tai gali pakeisti - kodėlgi ne... Ir priedo tave žymiai geriau prižiūri... O tuo metu to labiausiai reikia...
Bet čia mano nuomonė...
Bet čia mano nuomonė...
na jau savo žinutėje parašiau, kad čia ne ta tema kurioje reikia reikšti savo nuomonę dėl mokėjimo ir nemokėjimo. bet kad jau paklausei....
Taip aš dar negimdžius. Bet ar tai ką nors keičia? Mano požiūris į kyšininkavimą yra labai griežtas.
bet to manau kad, jei pasitaikys gera komanda, ar mokėsi ar nemokėsi tave gražiai priims ir išleis, o jei "užsirausi" ant kokių "raganų" tai nei pinigėlei nepadės.
Taip pat manau, kad visi mes dirbam savo darbus ir už tai gauname atlygį, kodėl turi būti išskirtinių, kurie gauna du kart už savo darbą??? (kur ten du kart, jei po 1000 neša.)
O nemanote, kad jei ir yra toks reiškinys, kad malonų aptarnavimą reikia nusipirkti, tai ne męs patys dėl to kalti? Patys duodami kyšius sukuriam sąlygas reikalauti tų pinigų (blogu elgesiu).
Taip pat manu, kad žmogus turi būti iš vidaus stipriai supuvęs, kad šitaip aplaidžiai dirbtų savo darbą tik dėl to, kad jam papildomai nepamokėjo (nekalbu apie tuos kurie iš esmės aplaidūs ir kuriems mokėk nemokėję, niekas nepasikeis).
Beje Jūs kaip suprantu gimdėt susimokėjus. O esat tikra, kad blogiau būtų aptarnavę jei būtumėt nemokėjus.
O šiai, kaip tiksliųjų mokslų atstovė galiu pasakyti tik tiek, kad vienas variantas nėra įrodymas. Nenoriu pasirodyti bejausmė ar panašiai, tačiau norint įrodyti, kažkokį faktą (šiuo atveju aptarnavimą gimdymo metu) reikia atlikti bent du eksperimentus (šiaip imtis turėtų būti bent šimtas) tomis pačiomis sąlygomis keičiant tik apmokėjimo faktą. Tada gal ir būtų galima įrodyti ką nors.
Nenoriu nieko įžeisti, visgi vaiko gimimas yra nepakartojamas stebuklas.
Todėl jei jau įtarčiau, kad už sodros pinigėlius manęs tinkamai neaptarnaus rinkčiausi privačią kliniką, kur mokėčiau legaliai.