Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(Vilija2 @ 2008 12 23, 16:45)
Keistai samprotauji... Tikriausiai tu dar negimdei... Jei be pinigų - ant tavęs rėkia ir visai kitaip elgiasi... Jei keli šimtai litų tai gali pakeisti - kodėlgi ne... Ir priedo tave žymiai geriau prižiūri... O tuo metu to labiausiai reikia...
Bet čia mano nuomonė...

na jau savo žinutėje parašiau, kad čia ne ta tema kurioje reikia reikšti savo nuomonę dėl mokėjimo ir nemokėjimo. bet kad jau paklausei....
Taip aš dar negimdžius. Bet ar tai ką nors keičia? Mano požiūris į kyšininkavimą yra labai griežtas.
bet to manau kad, jei pasitaikys gera komanda, ar mokėsi ar nemokėsi tave gražiai priims ir išleis, o jei "užsirausi" ant kokių "raganų" tai nei pinigėlei nepadės.
Taip pat manau, kad visi mes dirbam savo darbus ir už tai gauname atlygį, kodėl turi būti išskirtinių, kurie gauna du kart už savo darbą??? (kur ten du kart, jei po 1000 neša.)
O nemanote, kad jei ir yra toks reiškinys, kad malonų aptarnavimą reikia nusipirkti, tai ne męs patys dėl to kalti? Patys duodami kyšius sukuriam sąlygas reikalauti tų pinigų (blogu elgesiu).
Taip pat manu, kad žmogus turi būti iš vidaus stipriai supuvęs, kad šitaip aplaidžiai dirbtų savo darbą tik dėl to, kad jam papildomai nepamokėjo (nekalbu apie tuos kurie iš esmės aplaidūs ir kuriems mokėk nemokėję, niekas nepasikeis).

Beje Jūs kaip suprantu gimdėt susimokėjus. O esat tikra, kad blogiau būtų aptarnavę jei būtumėt nemokėjus.

O šiai, kaip tiksliųjų mokslų atstovė galiu pasakyti tik tiek, kad vienas variantas nėra įrodymas. Nenoriu pasirodyti bejausmė ar panašiai, tačiau norint įrodyti, kažkokį faktą (šiuo atveju aptarnavimą gimdymo metu) reikia atlikti bent du eksperimentus (šiaip imtis turėtų būti bent šimtas) tomis pačiomis sąlygomis keičiant tik apmokėjimo faktą. Tada gal ir būtų galima įrodyti ką nors.

Nenoriu nieko įžeisti, visgi vaiko gimimas yra nepakartojamas stebuklas.
Todėl jei jau įtarčiau, kad už sodros pinigėlius manęs tinkamai neaptarnaus rinkčiausi privačią kliniką, kur mokėčiau legaliai.
Atsakyti
ax.gif esu pati iš tos sferos darbuotojų
daug esu mačius doh.gif
galiu pasakyt , kad pinigai užkerta kelia blogam žodziui, neapsikentimui. yra žmonių kurie dirba savo darba kaip priklauso, o kiti.........kad tik atidirbti doh.gif
ir nežinai pas kurį papulsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BRAŠKĖ68: 23 gruodžio 2008 - 18:24
QUOTE(egle.k.k @ 2008 12 23, 13:28)
Na turiu savo nuomonę apie kyšius, bet čia ne ta tema. Todėl pasamprotavusiu apie kainas.
Na iš esmės suprantu tuos, kurie sumoka gydytojai, kurią išsikviečia ne darbo metu. Na viskas kaip ir teisinga, ji dirba tuo metu už ką pinigų negauna, ir jei jau išsikvietei tai reik ir susimokėti.
O dėl kainų, tai manau kiekvienas sprendžia pagal save, aš jei mokėčiau (kas yra neįtikėtina) tai paskaičiuočiau, kiek savo darbe uždirbu per dieną + kiek vyras per dieną uždirba, štai ir logiška suma.

Šią temą galima būtų pavadinti:,,KOKIA AŠ PUIKI LIETUVOS PILIETĖ, DUODU KYŠIUS IR DIDŽIUOJUOSI, KAD DAUGIAU DAVIAU UŽ KAIMYNĄ"
Atsakyti
Na ir ką,ir duodam tuos kyšius.Patys žmonės taip "išsiauklėjom" gydytojus.Nenorit nesitarkit,prievartos nėra.Bet kokiu atveju gimdymą priims,gyvybėm nerizikuos.Bet nereikia paskui verkti,kad per mažai dėmesio gavot,mažai gydytojas buvo,nugaros nepaglostė ir t.t.Ne visi vienodai savo darbą dirba,bet jį vistiek padaro,tik gal ne su tiek švelnumo.
Aš tariausi ir mokėjau.Esu žmogus,kuris mėgsta "cackias pacackes".Man reikia švelnumo,mandagumo,padrąsinimų,paglostymų,nors ir už pinigus.Man malonu,kai gydytojas po mano gimdymo,kol gulėjau ligoninėj, savaitgalį, ne savo darbo metu atvažinėjo pasiteiraut kaip laikausi,ar visi maloniai elgiasi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2008 12 23, 19:24)
ax.gif esu pati iš tos sferos darbuotojų
daug esu mačius  doh.gif
galiu pasakyt , kad pinigai užkerta kelia blogam žodziui, neapsikentimui. yra žmonių kurie dirba savo darba kaip priklauso, o kiti.........kad tik atidirbti doh.gif
ir nežinai pas kurį papulsi  g.gif

visiskai sutinku su tavim drinks_cheers.gif tikrai taip yra...ir nieko cia nepakeisi... man patinka kai aplink mane sokineja, esu pripratus blush2.gif del to negaila ir pinigeliu duot, kad tik jausciausi gerai, kad butu daug demesio irpan...
Atsakyti
nieko nemokejau ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
aciu dievui as gyvenu uk, bet jai jau gyvenciau lt tad geriau jau gimdyciau privacei bent jau zinociau uz ka moku, nepritariu kysiu davimui, negi daktarai imdami pinigus is jaunu seimu nesijaucia kalti? negi jie mano kad pinigais teveliam sninga? apsurdas uz kysius i kalejima juos kisti reikia,kas per gyditojas kuris pacientu tik uz slamancius rupinasi? jai darbas toks nepatinka tegu tada toletus ligoninej plauna.
Atsakyti
abu vaikus pasigimdziau uz dyka. ir tikrai su manimi elgesi humaniskai. nemanau, kad mano atveju pinigai ka nors butu pakeite. ir man atrodo labai butu nemalonu gydytojui tuos pinigus siulyti, lyg ir kazko tiketis ar reikalauti.
Atsakyti
Aš nesuprantų tų mamyčių kurios nemoka skaityti, o atrašinėja... Taigi pasižiūrėkite kokią temą vartote...
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2008 12 29, 00:33)
1. aciu dievui as gyvenu uk, bet jai jau gyvenciau lt tad geriau jau gimdyciau privacei bent jau zinociau uz ka moku, nepritariu kysiu davimui,
2.negi daktarai imdami pinigus is jaunu seimu nesijaucia kalti? negi jie mano kad pinigais teveliam sninga? apsurdas uz kysius i kalejima juos kisti reikia,kas per gyditojas kuris pacientu tik uz slamancius rupinasi?
3. jai darbas toks nepatinka tegu tada toletus ligoninej plauna.

1. As tiesa pasakius dziaugiuos, kad gyvenu LT, o ne UK, visi zino kaip smarkiai skiriasi med. sistema ir aptarnavimas, teko Londone pagyventi, aciu, cia geriau biggrin.gif o kaslink privataus gimdymo, Vilniuje yra vieninteliai privatus gimd. namai, kuriuose nera butinos technikos nenumatytiem atvejam. KAina toje klinikoje gimdyt yra naturaliai apie 5000lt (be sodros) CP apie 7000lt... gimdant susitarus su gydytoju max sumokesi 2000lt na tai ar yra skirtumas? plius gimdai ligonineje su visa butina technika nenumatytiem atvejam.
2. Nu geras... taigi jie neima, tu pats pasirenki ar atsidekoti ar ne biggrin.gif ar manai, kad is palatos neiseina ir trypcioja kol i kisene neidedi lotuliukas.gif
3. O kas sake, kad nepatinka? g.gif Reik su galva gydytoja pasirinkt. Apie maniski gyd moterys ar mokejusios ar nemokejusios taip pat graziai ir dekingai atsiliepia, taigi nera jis chamas kuris tik del pinigu ir kysiu dirba wink.gif reik zinot ka renkies smile.gif

QUOTE(Vilija2 @ 2008 12 31, 00:42)
Aš nesuprantų tų mamyčių kurios nemoka skaityti, o atrašinėja... Taigi pasižiūrėkite kokią temą vartote...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gruodžio 2008 - 06:41
QUOTE(egle.k.k @ 2008 12 23, 16:28)

siaip tai as irgi turejau vienokia nuomone kol nepastojau ir nevaiksciojau su gresianciu, taip kad patariu pirma pastoti o tik po to reiksti tokias konkrecias nuomones. parasyk kai pagimdysi bus idomu paskaityti mirksiukas.gif

o as kaip ir minejau, vaiksciojau su gresianciu ir nemazai ligonineje gulejau, tai kai gulejau visko prisiziurejau ir prisiklausiau, kad ir kaip butu, kad ir kaip jus cia rasytumet, bet yra kaip yra ir nieko cia nepakeisi, visi jie tik ir laukia tu pinigeliu, kad ir sunku jums tai supprasti, taciau jie tikrai pasikeicia ir kitaip pradeda giedoti ir ziureti i viska kai gauna bent truputi to pinigelio. o as gimdziau pas gydytoja kuri mane ir mano maziuka priziurejo visus 9 men, zinojo mano visa padeti ir tikrai buvau susitarusi is anksto. ir ne trupucio nesigailiu, kad ir kaip esu nusistaciusi pries korupcija ir kisininkavima, taciau gimdymas ne ta vieta kurioje noreciau rizikuoti-vaiko gyvybe ir sveikata man brangesne uz visus gyvenime uzdirbtus pinigus tongue.gif
Atsakyti
850lt KMUK
Atsakyti