Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(mazuika @ 2009 05 13, 13:07)
o mes nenorejom duot jokiu kysiu, dovanu, padeku ir pan kas is esmes vis tiek yra kysis. ne tam moku didziulius mokescius, kad po to dar su 100 ar 1000 eiciau "dekot" gydytojui ar seselei. mano galva padeka galetu buti didziule baltu roziu puokste, bet turbut su tokia "padeka" nuejus, butum apsaukta ir apkaltinta nesupratingumu.... taigi, viena is priezasciu, kodel apsisprendem gimdyti privacioje klinikoje buvo ta, kad nereiktu niekam nieko i kisene duot. aisku, jei butume pasirinke pastaraji varianta, manau tikrai pigiau butume prasisuke, bet is principo nenorejom to daryti. slyksti ta musu sveikatos apsaugos sistema.... esu PRIVERSTA moket didziulius mokescius uz savo sveikatos apsauga. o ka uz tai gaunu??? pagalbos tenka ieskot kitur, nes paprastose ligoninese ar poliklinikose kol nepamojuosi simtine, tol apie savo ligas sienom pasakot galesi. o gimdymo metu maziausiai norisi galvot, kuriam ir kiek pasiulyt, kad viskas butu ok

kiek kainuoja privacioj?

Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 05 13, 13:07)
o mes nenorejom duot jokiu kysiu, dovanu, padeku ir pan kas is esmes vis tiek yra kysis. ne tam moku didziulius mokescius, kad po to dar su 100 ar 1000 eiciau "dekot" gydytojui ar seselei. mano galva padeka galetu buti didziule baltu roziu puokste, bet turbut su tokia "padeka" nuejus, butum apsaukta ir apkaltinta nesupratingumu.... taigi, viena is priezasciu, kodel apsisprendem gimdyti privacioje klinikoje buvo ta, kad nereiktu niekam nieko i kisene duot. aisku, jei butume pasirinke pastaraji varianta, manau tikrai pigiau butume prasisuke, bet is principo nenorejom to daryti. slyksti ta musu sveikatos apsaugos sistema.... esu PRIVERSTA moket didziulius mokescius uz savo sveikatos apsauga. o ka uz tai gaunu??? pagalbos tenka ieskot kitur, nes paprastose ligoninese ar poliklinikose kol nepamojuosi simtine, tol apie savo ligas sienom pasakot galesi. o gimdymo metu maziausiai norisi galvot, kuriam ir kiek pasiulyt, kad viskas butu ok

O jūs bent žinote,kiek sumokate už savo sveikatos apsaugą bigsmile.gif ?Kiek mėnesiui jūs susimokate tų didžiulių mokesčių bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 13, 13:42)
O jūs bent žinote,kiek sumokate už savo sveikatos apsaugą bigsmile.gif ?Kiek mėnesiui jūs susimokate tų didžiulių mokesčių bigsmile.gif ?

drinks_cheers.gif man irgi iskilo toks klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 05 13, 14:21)
kiek kainuoja privacioj?

BAK'e berods apie 6000lt
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 13, 18:00)
BAK'e berods apie 6000lt

gerai, kad ne 60000 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura01: 19 gegužės 2009 - 13:27
100 lt davem akuserei, kuri ir priime gimdyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 05 19, 14:26)
gerai, kad ne 60000 lotuliukas.gif

Nelabai supratau kas čia juokinga g.gif

5300 yra normalaus gimdymo kaina, i kuria jau iskaiciuotas epiduras, 2 dienos palatoj su vaikuciu ir teciu, pusryciai mamai, butiniausi reikmenys ir pan. jei esi apsidraudus ir ligoniu kasa kompensuoja . O jei ne, tai moki 6700. Atitinkamai su kainomis cezario ir komplikuoto gimdymo atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 19 gegužės 2009 - 13:51
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 19, 14:42)
[i]5300 yra normalaus gimdymo kaina, i kuria jau iskaiciuotas epiduras, 2 dienos palatoj su vaikuciu ir teciu, pusryciai mamai, butiniausi reikmenys ir pan.

Man iškilo vienas klausimas ne į temą. Mamai duoda tik pusryčius? g.gif Pietų ir vakarienės ne?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 05 19, 15:22)
Man iškilo vienas klausimas ne į temą. Mamai duoda tik pusryčius? g.gif  Pietų ir vakarienės ne?

Nežinau lotuliukas.gif Aš kaunietė ir gimdžiau Kaune biggrin.gif Yra atskira tema apie BAK.Kadangi kažkam labai juokinga kaina pasirodė,tai įmečiau citatą iš ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau AK, niekam nieko nemokejau, likau labai patenkinta personalu 4u.gif viskas praejo pukiai:)
Atsakyti
smile.gif DAKTAREI 800,- AKUSEREI 100,-IR UZ EPIDURA 100,-,VISO 1000,-...GIMDZIAU TYZENHAUZU LIGONINEJ...(O DAR IR PALATA GAVAU NAUJAI ATREMONTUOTA)
Atsakyti
2003 m gimdžiaus sūnų, viskas sklandžiai praėjo, pati pagimdžiau. Davėm 400 ltl.
2007 m gimdžiau dukrą. Gimdymas komplikuotas, baigėsi cezariu. 700 ltl
Abu gimdymai VGN 4u.gif
Atsakyti