Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(Pjaf @ 2008 09 25, 14:57)
nu čia įdomiai gaunasi
kas giria užsienio mediciną, o kas Lietuvos
nesuprasi, kol ant savo kailio neišbandysi biggrin.gif

Negiru as tos musu Lietuvos medicinos. Tiesog erzina nuolatinis noras kai kuriu dalyviu pabrezti kaip joms pasiseke gimdyti ne Lietuvoje doh.gif

ir aplamai as supratau, kad tema sukurta ir skirta toms, kas laukiasi ir svarsto ar moketi gydytojui. Ir jeigu moketi, tai kiek. O kadangi toks klausimas gali iskilti tik musu salyje, tai ner cia ko po desimt kart mineti kaip puiku nemaikamai gimdyti uzsienyje
Atsakyti
na kadangi tariaus su akusere jai 700.visa laika buvo karrtu,taip pat iskviete gyditoja alee gera smile.gif nors ne jos darbo laikas buvo.tai gyditojai nzn kiek davem,nepaklausiau smile.gif
man kazkaip nekaip atrodo tartis,o po to nieko neduot ar tik ciupaciupsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 09 12, 10:30)
Mazylio g.n 600 už cezari + epiduras 200 oficialiai ir 100 anesteziologei (gal ir be reikalo, nes kazi ar tuos 200 jau taip ir sumoka i kasa) tai viso 900 lt ir dar kažkiek vaiku gydytojai, bet cia del to, kad mažė pora dienų inkubatoriui gulėjo.

epidiūras yra nemokamas. Taip jau nusprendė seimas- kad moter ys galėtų komfortiškaio kelti demografinį lygį

QUOTE(giedrute_82 @ 2008 09 17, 22:49)
  ne tokius jau ir milijonus gauna tie gydytojai, kaip cia daugumai atrodo... o ju darbas -labai atsakingas ir sunkus.

Papildyta:
siaip kai pagalvoji, tai akusere ir padaro daugiausiai darbo ir labiausiai rupinasi - praleidzia daugiausiai laiko kartu su gimdyve, o didziaja dali atlygio vistiek gydytojui moki  smile.gif

Dėl pirmo: kodėl gi- jie gauna atlyginikmą+ užtenka kelių dosnių gimdyvių ir štai per mėnesį dar +4000
Dėl antro Nepasakyčiau- pas mane kas valandą naktį ir kas valandą kita- dieną vaikščiojo... mes su vyru buvom nutarę nieko nemokėt ir nemokėjom. bet esam tikrai dėkingi... Taip ir pasakėm- didelis ačių....

QUOTE(Liora @ 2008 09 25, 15:50)
Mamos, jus nors nenervinkit tokiais savo atsiliepimais kitu! Na gi ne visiems pasiseka gyventi ir gimdyti Norvegijoje!!! Kai kam tenka ir cia, Lietuvelej, demografine krize iveikt. Yra lengva kartoti "gimdziau Norvegijoje ir niekam nemokejau".  Bet kalba eina apie LIETUVA!!!! Lietuvos medicina!!!!

P.S. Atsiprasau uz toki pikta komentara, bet juodai uzkniso girdeti, kaip gera gimdyti uzsienyje. I sia tema ateina informacijos pasisemti mamos, kurioms gimdyti LIETUVOJE  4u.gif

Aš gimdžiau Lietuvoje ir nieko nemokėjau... O aptanavimas man buvo super..

O dėl užsienių- gyvenime negimdyčiay- ten tą pačią dieną namo paleidžia,,,,,
Atsakyti
1000Lt Vilnius. Antakalnyje.
Atsakyti
daug skausmo ir dideles laimes lotuliukas.gif thumbup.gif
o jai rimtai-nieko nemokejau, gimdyma prieme labai gerai, dtengesi kuo labiau ir geriau padet man ir maziukui thumbup.gif
vilnius-antakalnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 26 rugsėjo 2008 - 20:31
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 25, 14:47)
Šiaip jau labai abejoju ar kuris gydytojas ims pinigėlius prieš gimdymą....

Nu ir man nesitiki, kad ima dar prieš gimdymą blink.gif
Atsakyti
500 - vyr gydytojai, 300 - vyr anesteziologei, 100 - anesteziologei, ir uz kokius 300 Lt visokiu saldainiu, sompano, vaisiu, brendziuku, likeriuku ir 100 uz VIP palata. Gimdziau Vulniuje
Atsakyti
pirma sunu gimdziau senokai, tariausi su akusere ir daviau 400 lt. Antra gimdydama (reikejo cezario) tariausi su skyriaus vedeju, jis pats mane pagulde, bet gavosi taip, kad nakti pries operacija pats atgule i ligonine, tai operavo palatos gydytoja. Jai nieko nemokejom, bet esu labai viskuo patenkinta.
Atsakyti
Didelis SKRUZDELYNAS (nestuma priziurejusiai daktarei-dalyvavo gimdime,nes pati VEDEJA)
ir DAKTARUI (padejusiam ateiti mano pupai i pasauly) ax.gif
Atsakyti
mes mokejom 1000lt gydytojai ir dar uz palata 50lt, kad vyras galetu nakvot kartu su mumis smile.gif gimdziau vilniuj, o epiduras buvo nemokamai smile.gif
Atsakyti
Gimdant pirma vaika VGN mokejau 650 lt, nes tariausi su konkrecia gydytoja, antra gimdziau Antakalnyje, kadangi nesitariau, nemokejau tongue.gif Jokio skirtumo tarp abieju variantu, tiek akusere, tiek gydytoja dirbo savo darba ir tiek. Gal kazko tikejosi, bet nemaciau reikalo, metyti pinigus, nes gimdyma prieme savo darbo metu. Viena pazistama akusere man patare nesitarineti ir nemoketi, ir kad mes pacios islepiname gydytojus kisdamos pinigus, savo darba jie atlieka lygiai taip pat ir be pakysu mirksiukas.gif
Atsakyti
600 ir uz vienviete palata 40 kad vyras kartu miegojo 4 naktis- Kaunas
Atsakyti