QUOTE(Nivea @ 2008 09 12, 10:30)
Mazylio g.n 600 už cezari + epiduras 200 oficialiai ir 100 anesteziologei (gal ir be reikalo, nes kazi ar tuos 200 jau taip ir sumoka i kasa) tai viso
900 lt ir dar kažkiek vaiku gydytojai, bet cia del to, kad mažė pora dienų inkubatoriui gulėjo.
epidiūras yra nemokamas. Taip jau nusprendė seimas- kad moter ys galėtų komfortiškaio kelti demografinį lygį
QUOTE(giedrute_82 @ 2008 09 17, 22:49)
ne tokius jau ir milijonus gauna tie gydytojai, kaip cia daugumai atrodo... o ju darbas -labai atsakingas ir sunkus.
Papildyta:
siaip kai pagalvoji, tai akusere ir padaro daugiausiai darbo ir labiausiai rupinasi - praleidzia daugiausiai laiko kartu su gimdyve, o didziaja dali atlygio vistiek gydytojui moki
Dėl pirmo: kodėl gi- jie gauna atlyginikmą+ užtenka kelių dosnių gimdyvių ir štai per mėnesį dar +4000
Dėl antro Nepasakyčiau- pas mane kas valandą naktį ir kas valandą kita- dieną vaikščiojo... mes su vyru buvom nutarę nieko nemokėt ir nemokėjom. bet esam tikrai dėkingi... Taip ir pasakėm- didelis ačių....
QUOTE(Liora @ 2008 09 25, 15:50)
Mamos, jus nors nenervinkit tokiais savo atsiliepimais kitu! Na gi ne visiems pasiseka gyventi ir gimdyti Norvegijoje!!! Kai kam tenka ir cia, Lietuvelej, demografine krize iveikt. Yra lengva kartoti "gimdziau Norvegijoje ir niekam nemokejau". Bet kalba eina apie LIETUVA!!!! Lietuvos medicina!!!!
P.S. Atsiprasau uz toki pikta komentara, bet juodai uzkniso girdeti, kaip gera gimdyti uzsienyje. I sia tema ateina informacijos pasisemti mamos, kurioms gimdyti LIETUVOJE
Aš gimdžiau Lietuvoje ir nieko nemokėjau... O aptanavimas man buvo super..
O dėl užsienių- gyvenime negimdyčiay- ten tą pačią dieną namo paleidžia,,,,,