Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos,kalbam toliau

QUOTE(Salza @ 2008 09 10, 11:57)
Aciu labai uz atsakyma ! Skyles yra, bet nedidukes. Taip suprantu lauk ta deze ir gyvent sau ramiai neprisigalvojant nesamoniu, ane?

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau BIG'e, miniukų nebuvo, iš įdomesnių - vienas ryžas Peloric'as ir dvi didžiūūūlės baltos orchės nukainuotos nuo 69,99 iki 29,99, viena dar su žiedais ir pora pumpurų, kita be žiedų ax.gif
Atsakyti

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 10, 10:10)
gi sake tarasca, kad yra stuartianos  mirksiukas.gif  tai ko cia verki?  lotuliukas.gif

o Debesiene su taraska susirasinejo, sake ner man stiuartianos verysad.gif

QUOTE(Charlize @ 2008 09 10, 10:31)
O gal reanimatorių ne visai sandarų palikt? Na tokį mažulytį tarpelį.

nepalik schmoll.gif
siulyciau ta reanimatoriu padet taip kad nepasiektu tiesioginiai saules spinduliai ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 09:11)
o Debesiene su taraska susirasinejo, sake ner man stiuartianos verysad.gif

nu tada manau imk ir paklausk tarascos pati, tai tau ir atsakys mirksiukas.gif beje, kitoj temoj tarasca buvo sakius, kad pranes tom, kuriu gelytes neatvaziavo. kiek maciau viesai parasyta, kad nera tik skarlet pafiko. vadinas jei tu negavai is tarascos zinutes i az, tai tavo stuartiana tikrai turetu but drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamos padėkit būkit geros, mano orchidėjos žiedus užpuole kažkokie žali vabaliukai ohmy.gif kuo juos išnaikinti?

Patarkit prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 10, 12:17)
nu tada manau imk ir paklausk tarascos pati, tai tau ir atsakys  mirksiukas.gif  beje, kitoj temoj tarasca buvo sakius, kad pranes tom, kuriu gelytes neatvaziavo. kiek maciau viesai parasyta, kad nera tik skarlet pafiko. vadinas jei tu negavai is tarascos zinutes i az, tai tavo stuartiana tikrai turetu but  drinks_cheers.gif

tigi tam rasem pakaitalus mirksiukas.gif atkeliavo, bet bus kita, o ne stiuartiana verysad.gif
ka gausiu ta gausiu, nenoriu tarscos trukdyt ir taip su tom gelem uzsiparinus biggrin.gif

QUOTE(Galvojanti @ 2008 09 10, 12:22)
Mamos padėkit būkit geros, mano orchidėjos žiedus užpuole kažkokie žali vabaliukai  ohmy.gif  kuo juos išnaikinti?

actaru ispurksk smile.gif
Papildyta:
uzsukit i miesta mirksiukas.gif
http://gedzocity.myminicity.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 rugsėjo 2008 - 11:26
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 09:29)
tigi tam rasem pakaitalus mirksiukas.gif atkeliavo, bet bus kita, o ne stiuartiana verysad.gif
ka gausiu ta gausiu, nenoriu tarscos trukdyt ir taip su tom gelem uzsiparinus biggrin.gif

tada labai uzjauciu tave console.gif
manau vistiek turesi savo issvajotaja stuartiana mirksiukas.gif gi kazkada ir skm jau turetu daryt uzsakyma g.gif (jau zinau ka ir as uzsisakysiu sekanti karta blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 09:29)

ka tik buvau sveciuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 12:29)
actaru ispurksk smile.gif
Papildyta:
uzsukit i miesta mirksiukas.gif
http://gedzocity.myminicity.com

Ačiū reiks pirkti 4u.gif neturiu namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 10, 12:39)
tada labai uzjauciu tave  console.gif
manau vistiek turesi savo issvajotaja stuartiana  mirksiukas.gif  gi kazkada ir skm jau turetu daryt uzsakyma  g.gif  (jau zinau ka ir as uzsisakysiu sekanti karta  blush2.gif )

ka tik buvau sveciuose  mirksiukas.gif

aciu, kad uzsukai 4u.gif
na nieko, jei ne stuartiana, tai tada turesiu gigantea biggrin.gif kur reiks ja kisti kai uzaugs tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 rugsėjo 2008 - 11:51
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 09:51)
aciu, kad uzsukai 4u.gif
na nieko, jei ne stuartiana, tai tada turesiu gigantea biggrin.gif kur reiks ja kisti kai uzaugs tongue.gif
user posted image

blink.gif o cia tai gelyte lotuliukas.gif
Atsakyti
verysad.gif mergaites stimpa mano orchidejos verysad.gif viena pradejo ziedus mesti ir lapai pradejo gelsti, o kita dar gausiai zydi bet lapai kaip guminiai pasidare, lyg suvyte butu unsure.gif kaip gelbeti? patarkit ka nors, man jos tokios grazios wub.gif
Atsakyti
va kokios kompozicijos, tik gaila, kad zydinciu nera smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2008 09 10, 13:01)
verysad.gif  mergaites stimpa mano orchidejos verysad.gif  viena pradejo ziedus mesti ir lapai pradejo gelsti, o kita dar gausiai zydi bet  lapai kaip guminiai pasidare, lyg suvyte butu unsure.gif kaip gelbeti? patarkit ka nors, man jos tokios grazios wub.gif

greiciausiai bus puvinys isimetes g.gif
salink puvini ir persodink i nauja substrata g.gif
Atsakyti