Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos,kalbam toliau

QUOTE(rena @ 2008 09 10, 12:51)
aciu, kad uzsukai 4u.gif
na nieko, jei ne stuartiana, tai tada turesiu gigantea biggrin.gif kur reiks ja kisti kai uzaugs tongue.gif
user posted image

Mano Phalaenopsis Gigantea iš Rulkės sunkiai kapanojasi nors ir orchidariume,o aš taip jo laukiu ,jis man pats gražiausias iš visų unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
agurčikas, voratinkline erkute naikink su Neemazal'iu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 10, 15:51)
Mano Phalaenopsis Gigantea iš Rulkės sunkiai kapanojasi nors ir orchidariume,o aš taip jo laukiu ,jis man pats gražiausias iš visų unsure.gif  verysad.gif

doh.gif eina sau unsure.gif bus cia man su ta gigantea mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 15:54)
agurčikas, voratinkline erkute naikink su Neemazal'iu mirksiukas.gif

Papildyta:

doh.gif eina sau unsure.gif bus cia man su ta gigantea mastau.gif

Paskui įkelsiu koks mano turėtų būti,dabar bėgu truputį nuo kompo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 10, 16:04)
Paskui įkelsiu koks mano turėtų būti,dabar bėgu truputį nuo kompo mirksiukas.gif

bigsmile.gif gerai

as irgi varau atsigert 2in1, o tai nuotaikos siandien 0 ir mazius per pietus neuzmigo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 10, 16:07)
as irgi varau atsigert 2in1, o tai nuotaikos siandien 0 ir mazius per pietus neuzmigo doh.gif

ziuriu ne tik mano mazius pietu atsisake miegoti siandien ax.gif
skirtumas tas, kad geriu sultis, o ne 2in1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Apsiziurejau, kad mano viena orchideja nelaistyta jau menesi.. blush2.gif bet nieko, tai dabar pamerkiau as ja vandeny. As vis uzsirasau kada laistau, nes orchidejos kazkaip laaabai retai pas mane gauna vandens... blush2.gif per savo tortus uzmirsau geles...
Atsakyti
Ir aš pataikiau į kompaniją, geriu 4 in 1, dar ir magnis drinks_cheers.gif , o nuotaikos gausumu ir aš nesigiriu sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 10, 16:19)
orchidejos kazkaip laaabai retai pas mane gauna vandens...  blush2.gif

As tai padariau isvada, kad kuo reciau laistai, tuo joms labiau patinka ir dabar nelaistysiu daznai tongue.gif nu aisku paziuriu, kad nedziutu, bet tokrai nepuolu laistyti vos isnykus rasos laseliams ant vazoneliu sieneliu rolleyes.gif
Atsakyti
Oij susinervinau as... protest.gif pamaciau kad pas maximine orche kazkokie vabaliukai laksto ant zieviu substrato. Na gal ten tokie vabalai, kur dregme megsta, ar kas ten tokie. Ta orchideja stovi virtuvej, o virtuvej mazai sviesos yra, turiu galvoj saules. Viskas su maximinem baigta verysad.gif nunesiau dabar i sauleta kambari.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 10, 16:55)
Oij susinervinau as...  protest.gif  pamaciau kad pas maximine orche kazkokie vabaliukai laksto ant zieviu substrato. Na gal ten tokie vabalai, kur dregme megsta, ar kas ten tokie. Ta orchideja stovi virtuvej, o virtuvej mazai sviesos yra, turiu galvoj saules. Viskas su maximinem baigta  verysad.gif nunesiau dabar i sauleta kambari.

Sako, kad po karsto duso visi vabalai velniop issilaksto.
Pabandyk.
Jei nepades, tai chemijos griebkis
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 10, 17:01)
Sako, kad po karsto duso visi vabalai velniop issilaksto.
Pabandyk.
Jei nepades, tai chemijos griebkis 
rolleyes.gif

As ka tik ja palaikiau siltam vandeny kokias 3-4 minutes, gal dar tada i dusa nunest?
Atsakyti
Nu,bet merginos ir jusu gossip.gif tempai doh.gif laugh.gif .Vos suspeju klibilksciuoti paskui jumis karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti