Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos,kalbam toliau

QUOTE(Salza @ 2008 09 12, 07:07)
Man kilo toks klausimas, maciau parduotuvej nuzydejusi Paphiopedilum, ir man pasirode labai keistas pardavejos paaiskinimas, ji sake, kad augalas zydi karta gyvenime, po to uzaugina vaikiuka, kuris vel suzydi, ir vsio, niekada nebezydes, o vel augins vaikiuka. O tuos nuzydejusius (kaip ji sake) galima ismest! Man tai pasirode keista, nejau tai tiesa?

paphiopedilum is vieno augalo skroteles isaugina tik viena ziedstiebi. kai tas nuzydi, salia isauga naujas auginukas, is kurio skroteles isaugs taip pat tik vienas ziedstiebis. taigi cia tiesa mirksiukas.gif o kad gele reikia ismest, tikra nesamone doh.gif
Atsakyti
mergaites help doh.gif turiu orchideja....balta, tikrai didele, sukraudavo po 11-12 ziedu ant vienos sakeles.....iki tol, kol mano sunenas nenuverte vazono verysad.gif o tada ir prasidejo......isbego labaid aug vandens....nesuprantu, is kur ten jie tiek buvo, laistydavau tikrai ne per daznai (o gal g.gif ) ir pradejo visi ziedai masiskai nykti, kristi, po to lapai geltonuoti, teko puse nuskabyti doh.gif buvo du koteliai, tai tas kur su ziedukais buvo, dabar visas toks kaip sudziuves, smelio spalvos patapo....o kitas, kai paskutiny karta nukrito ziedai, mano vyras kazkur prisiskaites nukirpo ties treciu nareliu, taip ir liko toks stovet, nei vieno ziedelio po to....ka daryt???????kazkaip galima gelbet gelyte? ar cia jau tipo shakes?????????o gal koks persodinimas padetu g.gif nezinau ka daryti verysad.gif ne kokia as floristikos zinove schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 11, 10:34)
nu jo, kai nulėksi ir už mane kartu paverkit, nes į darbą išeinu

AHA,gerai,RENA,ruosk diiideli bliuda
Klausot,o surus vanduo apart kermeko kam tinka

Nu bliamba kaip bliauti norisi parispaudem 60l obuoliu sulciu,jas daba sutvarkyti reik,o dar pora kibiru slyvu,nu vamzdec,kazkas mane krapsto nuo kompo ,nori fule zaist,o as vadinasi virtuvej turesiu burti iki paryciuuuuuuuuuuu
verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 14:14)
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 11, 10:34)
Nu bliamba kaip bliauti norisi parispaudem 60l obuoliu sulciu,jas daba sutvarkyti reik,o dar pora kibiru slyvu,nu vamzdec,kazkas mane krapsto nuo kompo ,nori fule zaist,o as vadinasi virtuvej turesiu burti iki paryciuuuuuuuuuuu
verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

gero burimo............ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 09 12, 12:49)
simre tai kad salotu nelabai matosi. biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 09 12, 12:50)
labai grazi palange ir jos gyventojos  4u.gif  wub.gif

QUOTE(bambyze @ 2008 09 12, 12:54)
simre, Tavo palangė  wub.gif
o salotas supjaustei, kad cia ju nesimato?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nejuokaukit - kokios ten gėlės, jei nukainuotos parneštos, ant kai kurių po porą pumpurų, po žiedą... Salotos ir tiek. Va kai sugalvos ir apsispręs, ką jos nori toliau šiam gyvenime veikti, tai ir pavadinsiu kitaip.
Atsakyti
Ir dr norjau "pasikelti" lotuliukas.gif,perku zurnala"cvetok" rusiskas,tai dabartiniame numeryje yra straipsnis apie dendriukus.Jo kain 2.95 ct,iseina 2 sykius per men smile.gif
Atsakyti
Simre, tik jau nereikia skustis, tikrai graziai atrodo, ir i salotas visai nepanasu schmoll.gif
Merga, o pas tave raudona kokia grazi, as tai tokios noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 09 12, 14:28)
Merga, o pas tave raudona kokia grazi, as tai tokios noreciau wub.gif

pas merga tokia bordo orche, as tokia pat turiu ir ji 2 keikius augina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 10:56)
nu,kad jau girsiuos,kad nu blush2.gif
http://public.fotki....f/dsc00262.html
Sita pupyte,zydi siandien lygiai 2 men. clap.gif

tikra grazuole wub.gif cia tau uz gera jos prieziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 14:14)
verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

neverk neverk cia irnesakyk.gif turesi, ka ziema vargyt/gert console.gif
gal uz gerus darbus dar orche nupirks/leis nusipirkti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 11:26)
Ir dr norjau "pasikelti" lotuliukas.gif,perku zurnala"cvetok" rusiskas,tai  dabartiniame numeryje yra straipsnis apie dendriukus.Jo kain 2.95 ct,iseina 2 sykius per men smile.gif

o kur ta zurnala galima nusipirkt? g.gif man labai idomus tie dendriukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 09 12, 14:35)
pas merga tokia bordo orche, as tokia pat turiu ir ji 2 keikius augina  thumbup.gif

wub.gif Gal galiu i eile stotis ax.gif
Atsakyti