Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos,kalbam toliau

Ačiū merginos blush2.gif
Atsakyti
O as klausimuka turiu,ar cia taip rodos ar istiesu tasmokas kambarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 09, 22:06)
O as klausimuka turiu,ar cia taip rodos ar istiesu tasmokas kambarys smile.gif

taip buvo fotikas nustatytas gėlėms fotkinti tai ir gavosi tamsiai,o kur iš arčiau tai šviesą kambarį išjungiau,kad ryškiau gautųsi,nes nuo stiklo ir lempų atspindi
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 09, 19:14)
mano, tai toks berysio doh.gif

user posted image

O man labai graziai atrodo smile.gif thumbup.gif ta saka (nemoku net apibudint blush2.gif ) labai fainai ikomponuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 09 rugsėjo 2008 - 21:20
QUOTE(zuzla @ 2008 09 09, 21:58)
nu nieko sau wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Grioziu griozis!!!
Net pavydas jama!
Ir kada pas mane bus toks zydintis sodas, o ne salotu lysve?!
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 09, 22:15)
taip buvo fotikas nustatytas gėlėms fotkinti tai ir gavosi tamsiai,o kur iš arčiau tai šviesą kambarį išjungiau,kad ryškiau gautųsi,nes nuo stiklo ir lempų atspindi

Aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 09, 21:55)
Na va mano blush2.gif o aš dabar išėmiau,tas groteles ,kur buvo pas mane (baltos dedasi ant keramzito ir tada statai gėles),nes reikia išplauti,pažaliavo vietom nuo vandens schmoll.gif

user posted image
O čia sukroviau visas žydinčias pasiseilėjimui blush2.gif

user posted image

Čia tai pasaka wub.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 09, 21:52)
4u.gif O dabar,kad Rena,mane paguode anekdotas;-MB vaiksto po trioba ir klausia ar grybus ruosi?-sakau,kad ne.Tas vel nerimsta,galiausia atplesia savo dubce nuo kompo ir atsivaro virtuven.Akys vo blink.gif ir sako tai ,ku cia vakariene?As-o ka?MB- nu visko matciau,nu bet,kad zmonos vyrus zieviem sertu dar neteko! doh.gif Ir klausimukas,o tai kada savo tas salotas kepsi(tipo orches)
fool.gif  mega_shok.gif
O neseniai sake,kad poryt vaziuosim nauju gelikiu pirkti,kad zievem nemistu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai atsiusk ta savo vyrioka pas many, pamaitinsiu as tais grybais ji, o tai vel i saldytuva teko sudet, nes nebesuvalgom doh.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 09, 21:55)
Na va mano blush2.gif o aš dabar išėmiau,tas groteles ,kur buvo pas mane (baltos dedasi ant keramzito ir tada statai gėles),nes reikia išplauti,pažaliavo vietom nuo vandens schmoll.gif

unsure.gif bigsmile.gif va cia tai orchidariumas wub.gif wub.gif lb grazu wub.gif
as gi sakiau, kad pas mane su kabutemis hihihi.gif
Atsakyti
mamytė23 labai grazios thumbup.gif, is savu viena diena sakiau salotas padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 09 09, 22:24)
mamytė23 labai grazios  thumbup.gif, is savu viena diena sakiau salotas padarysiu  blush2.gif

Bus neskanios geriau dar paugink bigsmile.gif

Renatavo tik pabaigt reikia daryt,bet ir šiaip vaizdas gražus pas tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 09, 22:19)
O man labai graziai atrodo  smile.gif  thumbup.gif  ta saka (nemoku net apibudint  blush2.gif ) labai fainai  ikomponuota smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(katininke @ 2008 09 09, 22:20)
Ir kada pas mane bus toks zydintis sodas, o ne salotu lysve?!

na jau nevaryk D i medi biggrin.gif pas tave ten irgi fainu groziu yra, o dar ir vadute zydincia turi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2008 09 09, 22:24)
mamytė23 labai grazios  thumbup.gif, is savu viena diena sakiau salotas padarysiu  blush2.gif

kokias salotas, jos gi piktzoles skaitos hihihi.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 09, 22:26)
Renatavo tik pabaigt reikia daryt,bet ir šiaip vaizdas gražus pas tave thumbup.gif

koki pabaigt doh.gif net nereikejo pradet daryt lotuliukas.gif siaip tai mane jau uzkniso kasdien jas purskalioti doh.gif ir dabar ten tas phalikas net nezydi schmoll.gif
Atsakyti
O cia biski ne i tema,bet toki dangu pamatiau tai ir nutraukiau,bet visas grozis pasimato kai isdidini fotke,bet rodau;
http://public.fotki....dcf/dsc278.html
blush2.gif
Atsakyti