Įkraunama...
Įkraunama...

Džiaugsmelio gimimas

Papasakosiu ir aš apie savo gimdymą 4u.gif
Jau būdama 18 m. labai svaigau dėl mažų vaikų man jie, tokie gražučiai ir tokie mieli buvo. Kai susipažinau su savo vyrų, jis, taip pat buvo neabejingas tiems mažučiam stebukliukams, bet tada dar buvo anksti apie juos galvot, nes dar mokiaus, po poros metų draugystės atšventėm vestuves. Praėjus porai mėnesių nutarėm nebesisaugoti, kaip bus taip. Ilgai laukti nereikėjo jau sekanti mėnesį nesulaukiau mėnesinių. Širdyje jaučiau, kad aš nebe viena. Pasidariau neštumo testą parodė dvi juosteles- teigiamas. Paskambinau vyrui, nes jis buvo darbe ir pasakiau, tai jis nutilo ir nebežinojo, ką pasakyt, o man ašaros upeliais bėga iš džiaugsmo, jis sako palauk, paskambinsiu po valandos, vėliau jis man pasakojo, kad nuėjo pavalgę pietų viską apgalvojo ir tada jau ir jį apėmę džiaugsmas. Nors, kad būtų užtikrinčiau liepė man nusipirkt brangesnį testą ir pasidaryt dar kartą, ir tas buvo teigiamas. nestuke.gif biggrin.gif
Dabar jau galiu pasakyt, kad neštumas buvo labai lengvas, nu pradžioj papykindavo, bet ten juokai, visai nedažnai. Kai darė pirmą kart echoskopą ir pamačiau mūsų džiaugsmelį besiduodanti pilvely tai jausmas buvo nerealus ir juoktis norėjos ir ašaros byrėjo. rolleyes.gif Labai džiaugiamės pilvelio gyventoju, o, kai pajusdavau jo judėsiukus tai išvis smagu būdavo tėčiui ir nepagailėdavo spyrių. Tie devyni mėnesiai pralėkė labai greitai. Ir atėjo balandžio mėnuo. Jau nebe daug buvo likę iki susitikimo su juo – sūneliu (tai jau žinojome nuo 16 sav.). buvo nustatę kad gims 18 diena, nors visi jau prieš pora savaičių klausinėdavo ar jau ?kada? jau tiek buvo užknisę, kai atvažiuoji į svečius iš karto tai, ką dar nepagimdei? siaubas. doh.gif doh.gif
Taigi balandžio 16 dieną keistai, ryte pabudus, pasijutau, pilvas sukietėja ir vėl atsileidžia nebejutau jokiu judesiukų, unsure.gif paskambinom daktarei ji liepė atvažiuot pasitikrint padare echoskopą viskas buvo gerai tik gimda susitraukinėja, atsidarymas buvo vos 1cm. tai grįžom namo vėl atrodo viskas kaip buvę, jokiu labai išskirtiniu požymiu kad prasidės gimdymas. Bet...
Balandžio 17 d. ryte apie ketvirtą valandą prabudau, nes kažkaip atrodo kad tuoj apsisisiosiu nuvarau į tualetą o ten išėjo gleivių kamštis nu galvoju jau greit prasidės, bet dar atsiguliau ir prasidėjo....pajutau sąrėmius, kurie buvo tikrai skaudus nuo pat pradžių buvo kas 6 min. pakėliau vyrą jis jau džiaugiasi ir vos nešokinėja, kad jau greit pamatys savo sūneli, o man džiaugsmo mažai kai skausmai, tokie dideli pasiskambinu daktarei ji sako važiuokit i ligoninę.
6 val. Jau buvom ten atvažiavo ir mūsų daktaryte, užpildėm dokumentus patikrino mane atsidarymas buvo 4 cm. Nuvedė i gimdyklą prijungė aparatą, kur toniukus ir sąrėmių stiprumą matuoja, daktare sakė, kad mano labai stiprus sąrėmiai ir patikėkit aš tai jutau. Prasidėdavo sąrėmis ir nežinojau nei, ką daryti laužią nugarą, vyras masažavo buvo truputi lengviau tik praeina sąrėmis man sunku net akis pramerkti, tai galvoju, kaip aš pagimdysiu kol bus pilnas atsidarymas aš jau busiu leisgyvė. Daktarė sako reik daryt epidūrą, vyras man net nespėjus pasakyt sako Reik! nu aš jau nebesipriešinau, nes tokių skausmu pakelt negalėjau. Sąrėmiu stiprumas buvo 140, daktare sake, kad 80 jau skaitomi stipriais sąrėmiais.
10.00 val. padarė epidūrą atsigavau jau ir šypsotis galėjau, nes palengvėjimas buvo nerealus. Bet visa veikla sulėtėjo, nuleido vandenis pamate kad žalsvi.
11.00 val. atsidarymas 7 cm. O man jau baigiasi epidūro poveikis ir vėl prasideda skausmai baisus. doh.gif
14.00 val. Pilnas atsidarymas jau man labai sunku, bet mintyse guodžiuos kad jau nebe daug beliko, kad turiu būt stipri dėl savo džiaugsmelio. Deja, vėl bėda vaikas niekaip neįsistato tai liepė stotis ir stovėt, bet stovėt nebeturiu jėgų, tai klūpėjau, tačiau tai irgi nepadėjo nejutau to jausmo, kad norėčiau tuštintis dar praėjo valanda tada jau lyg ir atsirado, daktare sako nu pabandyk stumt, nu aš sukaupiau visas jėgas ir stumiu, deja nieko vaikas niekaip neįsistato tada atėjo dar keli daktarai ir bandė kažką daryt pradėjo lašint skatinamuosius skausmas dar didesnis tačiau vis tiek nieko neišeina, kol stumiu vaikas eina tik baigiu vėl grįžta i tapačia pozicija, o vėliau dar ir persisuko, tai nusprendė daryt cezarį, o man skauda negaliu, jau atrodo darykit, ką norit, kad tik greičiau pamatyčiau savo sūnelį.
15.40 val. Išveža i operacinę, ten padaro dalinę nejautrą, taigi viską girdžiu, ką daktarai šneka tik nejaučiu jokio skausmo, greit išgirstu savo vaiko verksmą jis man toks mielas širdžiai pasirodo, taip gera širdį atrodo, tuoj iššoks iš džiaugsmo, juk jau busim trise. wub.gif wub.gif 4u.gif
Gustukas gimė 15.55 val. 3610 g. 53 cm.
Mylim tave, Gustukai!!

cia iškart po gimimo gal po 20 min.
user posted image

o čia dabar 4 mėn.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus tavo vaikas wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinna @ 2008 09 09, 21:40)
Labai grazus tavo vaikas  wub.gif  Aukit sveiki ir laimingi  4u.gif

ačiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aukit diduciai!!!
Sveikatytes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
na ir prisikankinai...saunuole, kad viska istverei thumbup.gif
Atsakyti
Ech, atsiperka visi skausmai pamačius mažiuką kniurziuką wub.gif

Aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2008 09 10, 10:20)

QUOTE(zuika235 @ 2008 09 10, 10:39)
Aukit diduciai!!!
Sveikatytes jusu seimynai  4u.gif

QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 10, 13:11)
na ir prisikankinai...saunuole, kad viska istverei thumbup.gif

QUOTE(Viotinola @ 2008 09 10, 14:05)
Ech, atsiperka visi skausmai pamačius mažiuką kniurziuką  wub.gif

Aukit dideli ir sveiki  4u.gif

aciu visoms uz grazius zodelius ir linkejimus wub.gif
Atsakyti
4u.gif saunuole mamyte,aukite sveiki ir stiprus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2008 09 09, 19:34)
pakėliau vyrą  jis jau džiaugiasi ir vos nešokinėja, kad jau greit pamatys savo sūneli, o man džiaugsmo mažai kai skausmai, 

Tavo vyras jumoristas matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vaikiukui balioniuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 11, 10:58)
Tavo vyras jumoristas matyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vaikiukui balioniuks 4u.gif

tai zinai jam tai tada neskaudejo vien tik laukti liko lotuliukas.gif nu bet jis paziurejes kai as kankinuos tai nes kelias cigaretes buvo surukes nors prie 2 metu mete rukyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Normanas @ 2008 09 11, 10:48)
4u.gif saunuole mamyte,aukite sveiki ir stiprus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz gerus linkejimus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti