QUOTE(Dofkaml @ 2009 08 15, 16:33)
Niekada nesidergiau su tuo užpylinėjimu ir nupylinėjimu.
Visada paimu- nuplaunu agurkus, įmetu į verdantį vandenį ten kelias minutes palaikau, poto išimu sudedu gražiai į slovikus su visais prieskoniais, užilu marinatu ir užsuku sterilizuotu dangteliu. Apverčiu slovikus, bet nededu po adijalais. Nėra dar nušovę nei vieno. 


na net ir nezinu, nuo ko priklauso tas agurku "nusovimas" ar pabalimas. mano mociute seniau kai dangteliu buvo deficitas netgi uzdedavo oleveles ir uzversdavo gumyte, o agurkeliai vistiek labai skanus gaudavos

o de sterilizavimo... tai jau cia visiska nesamone... senoveje zmones isplove stiklainius pamaudavo ant medines tvoros, kad sauluteje iskaistu ir tada marinuodavo i juos viska

as tai nesicackinu

