siandien labai uzsimaniau "blogo" maisto
taigi stai ka pagaminau:
vistiena alaus tesloje tesla darau is akies, tai parasysiu mazdaug kiek ko dedu.
8 saukstai miltu
3 saukstai krakmolo
1 arb. sauks. kepimo milteliu
1 kiausinis
puse butelio sviesaus alaus
truputis druskos
apie puse saukstelio visienos prieskoniu
siek tiek sezamo seklu
truputis dziovinto baziliko
taip pat reikes vistienos file juosteliu.
sumaisom visus sausus ingridientus, i juos pilam alaus ir kiausinio plakini. viska gerai isplakam. tesla turi buti nei skysta labai nei tirsta kaip grietine , nezinau net kaip paaiskint

zodziu reikia pabandyti, kad suprasti kaip skaniau

vistienos juosteles dar siek tiek pabarstome (bet tik vos vos) vistienos prieskoniais, mirkome alaus tesloje ir dedame i ikaitinta alieju. kepti kol graziai apskrus, bet nebus ruda plutele... keleta kartu apversti bekepant.
isgriebti, padeti ant popierinio ranksluoscio , kad susigertu riebalu perteklius.
i tuos pacius riebalus iskepiau bulvyciu fry

. iskeptas apibarsciau cesnakine druska.
valgem su atsildytais ir pasildytais saldytais brokoliais ir cesnakiniu padazu (3 saukstai majonezo,apie 2 saukstus naturalaus jogurto, cesnakas, truputis virinto vandens... pora saukstu grietineles, druskos )
vistiena labai skani

traskios pluteles ivalke (jokio blyninio teslos skonio

) tokioje pacioje tesloje labai skanu iskepti svogunu ziedus, cukiniju griezinelius, morkytes juosteles ar pievagrybius

bet tai jau beveik kitas receptas