Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (7 dalis)

QUOTE(Isabelle @ 2008 10 08, 09:50)
baltuju ir juoduju deimantu kombinacija...

user posted image

nepasakyčiau, kad mano svajonė, bet... neatsisakyčiau hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
turiu toki pat zieduka , tik geltono aukso ir be juoduju brilianciuku smile.gif dovanu gavau gimtadienio proga smile.gif nelabai patogus , bet lb grazus man blush2.gif

QUOTE(upsikaz @ 2008 10 09, 19:20)
nepasakyčiau, kad mano svajonė, bet... neatsisakyčiau  hihihi.gif  flirt.gif

Atsakyti
Sie ziedukai visai patiko ax.gif

user posted image user posted image
Idomus sie, bet labai jau nepraktiski user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Man grazu arba labai paprasti (stori, klasikiniai, be jokiu akmenuku ir rastu) arba jau ranku darbo ypatingi
vienas is ypatingu
user posted image

Yra dar labai grazus Cartier simbolinis ziedas. kiekviena aukso spalva reiksme turi. balta draugyste, geltona istikimybe, raudonas - meile. berods taip
user posted image

o cia klasikinis koki pati planuoju rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 10 spalio 2008 - 09:59
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 10, 10:55)

man masyvūs klasikiniai irgi labai patinka, tik tiek, kad nesižaviu geltona spalva, o balto aukso toks atrodytų nei šiaip, nei taip....
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 10, 10:55)
Man grazu arba labai paprasti (stori, klasikiniai, be jokiu akmenuku ir rastu) arba jau ranku darbo ypatingi

gražu, bet ant mano plonų pirštų doh.gif
todėl rinksiuos ploną ir su deimantais biggrin.gif skorpioniukė ir upsikaz mano skonio pateikė, tik ten kur geltonas auksas imčiau baltą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2008 09 30, 18:00)
user posted image
user posted image na labai tikiuosi kad jau ishmokau..smile.gif
Papildyta:
Na va valio ir ishmokau..smile.gif
Papildyta:
Tai va dabar galesiu parodyt ir savo svente..:)cia musu ziedukai kuriuos darem pas juvelyra,ilgai dare nes sake kad graveris atostogose bet mes gavom tokius kokiu ir ieskojom ir labai norejom..:)Beja mums labai pigiai kainavo..smile.gif

Labai grazu! Nei jokiu deimantuku nesinori.. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Euforija911 @ 2008 10 02, 09:50)
sveika,zinok 12gr abiem ziedams tai cia pilnai pakanka,o 1800lt man atrodo perdaug nes mes kai ziurejom sau matem ir pigesniu..smile.gif

Mes daremes ziedukus paprastus - tai uz 11g. aukso ir darba sumokejom 830lt. cia buvo pries pora menesiu. as manau kad 1800lt yra daugoka kaip uz paprastus.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2008 09 30, 17:00)

Labai grazus ziedeliai thumbup.gif man mama siulo irgi darytis tokio rasto, nes tas zenklas kazka gero reiskia, nepamenu tiksliai ka butent...biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2008 10 11, 15:23)
Labai grazus ziedeliai  thumbup.gif  man mama siulo irgi darytis tokio rasto, nes tas zenklas kazka gero reiskia, nepamenu tiksliai ka butent...biggrin.gif  blush2.gif

aš simbolikos klausimu turiu kategorišką nuomonę: jei jau renkamės simbolius, tai čia pagrindinis motyvas tikrai neturėtų būti 'gražu', svarbiausia - prasmė 4u.gif ir ją reiktų gerai išsiaiškinti, kad kokių kuriozų nenutiktų mirksiukas.gif
asmeniškai dar manau, kad jei jau renkamės žiedelius su simbolika - rinkimės kažką savo, tautiško, baltų mitologijos simbolius, o ne Viduržemio jūtos šalių kultūroms būdingus ornamentus... ax.gif
Atsakyti
mes siai dienai manom rinktis kazkuri is siu ax.gif
jeigu nuomone nepasikeis nuejus pas juvelyra doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 12 spalio 2008 - 15:03