Įkraunama...
Įkraunama...

Metaliniai profiliai gipsokartono tvirtinimui.

QUOTE(BABY @ 2008 11 09, 15:55)
kur gauti pigiau profiliu kaune?  g.gif

QUOTE(BABY @ 2008 11 09, 15:55)
kur gauti pigiau profiliu kaune?  g.gif


sveikutes visos, labai daznai skaitau siuos puslapius ir nusprendziau prisijungti. kaip matau ne as viena rupinuosi statybiniais klausimais rolleyes.gif maniau kad visu vyrai tuo uzsiima, man siuo metu kaip tik deda gipsa visam name, tai as uzsakiau is senuku, o kaip i makveza nuvaziavau tai issiziojau, zymiai pigiau, ir ten dar deretis galima. o gipsa su profiliais man deda po 20lt uz kvadrata, kol kas esu patenkinta, thumbup.gif tai gal kas zinot kita firmele kur pigiai profiliukus parduoda?
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2008 11 10, 00:37)
sveikutes visos, labai daznai skaitau siuos puslapius ir nusprendziau prisijungti. kaip matau ne as viena rupinuosi statybiniais klausimais  rolleyes.gif  maniau kad visu vyrai tuo uzsiima, man siuo metu kaip tik deda gipsa visam name, tai as uzsakiau is senuku, o kaip i makveza nuvaziavau tai issiziojau, zymiai pigiau, ir ten dar deretis galima. o gipsa su profiliais man deda po 20lt uz kvadrata, kol kas esu patenkinta,  thumbup.gif  tai gal kas zinot kita firmele kur pigiai profiliukus parduoda?


eikit pas firmos prekiaujancios profiliais vadybininka ir bandykit deretis,juk jiems irgi sunkmetis nori daugiau parduoti
Atsakyti

Žinok, ko gero, tas žmogus jau senokai nusipirkęs profilius :D

Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2018 12 13, 22:55)
<p>Žinok, ko gero, tas žmogus jau senokai nusipirkęs profilius biggrin.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blink.gif

Na gal nenusipirkęs.... Tik 9metai prabėgo.. biggrin.gif
Atsakyti