ASš siulyčiau irgi Philips. na bet jei jau nusprendei kitą dovaną pirkti, tai tada sėkmės išrinkti.
Na, va nupirkau vyrui dovanų barzdaskute.Pirkau Philips. Noriu pasidalint sukaupta informacija. Tai va, atkreipiau demesi, kad tie ratukai gali but su vienu arba per visa ju ploti su vidniais skutimosi ratukais, na nezinau ar supratot. Jie yra naujesniuose modeliukuose arba tuose brangiuose , kur nuo 300-400 Lt
O jei , kas abejoja, del 2 ar del 3 ratuku, tai tie ,kas naudoja su 2 ratukais, tai visi sako, kad ju pilnai uztenka. Garantija dazniausiai 2 m.
Pas ka barzda pakankamai kietoka ir greit auga, tai labiau tinka su ratukais, o pas ka retesne ir plonesniu plaukeliu, tai tinka tuomet Braun, kurie visi yra su sieteliais.
O jei , kas abejoja, del 2 ar del 3 ratuku, tai tie ,kas naudoja su 2 ratukais, tai visi sako, kad ju pilnai uztenka. Garantija dazniausiai 2 m.
Pas ka barzda pakankamai kietoka ir greit auga, tai labiau tinka su ratukais, o pas ka retesne ir plonesniu plaukeliu, tai tinka tuomet Braun, kurie visi yra su sieteliais.
na mes irgi sprendem ka pirkti nes greit vyro gimtadienis tai apsistojom tie Philips, nes jis turejo i Braun panasia barzdaskute tai jam nepatiko 
kuria isrinkom tai kaina apytiksliai 320lt

kuria isrinkom tai kaina apytiksliai 320lt
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 05, 18:33)
as is tikro noreciau patarimo kokia geriausia barzdaskute prikti. noreciau labiau philips firmos ir kad butu galima naudoti duse +drekinama losjona.. gal zino kas kelis modelius ir gali pasiulyti geriausius 

savo draugui dovanojau braun (su ja ten visokiu gudrybiu gali daryti ir patrumpinti ir visiskai nuskusti, ir net isskutineti su keiciamais galiukais) kai ejau pirkti aiskino, kad philips (su 3 besisukanciom galvutem) yra kietai barzdai be to dauguma vyru nuo ju beria, tai nupirkau braun ir yra labai patenkintas neberia jo , nors oda ganetinai jautri ( ji plaunama, pakraunama ir laiko kazkur 4-5 skutimus). kaina elektromarkte lyg 260.

Jo, jei vyro barzda kietesni ir greiciau auganti, tai geriau
Philips, ir naujesnius modelius, o minkstesnei bardzdeliai yr labai daug fainų modeliuku is Braun.
As saviskiui pirkau Philips, nes ryte apsiskutus, vakare jau vel buna barzdotas .Tai barzdaskute nesiskundzia. Bet kai man nori but labai svelnus, tai tuomet jau su peiliukais skutasi....
Philips, ir naujesnius modelius, o minkstesnei bardzdeliai yr labai daug fainų modeliuku is Braun.
As saviskiui pirkau Philips, nes ryte apsiskutus, vakare jau vel buna barzdotas .Tai barzdaskute nesiskundzia. Bet kai man nori but labai svelnus, tai tuomet jau su peiliukais skutasi....
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 05, 18:33)
as is tikro noreciau patarimo kokia geriausia barzdaskute prikti. noreciau labiau philips firmos ir kad butu galima naudoti duse +drekinama losjona.. gal zino kas kelis modelius ir gali pasiulyti geriausius 

Geriausias variantas yra skutimosi peiliukas ir skutimosi žele. Aš asmeniškai, jokių barzdaskučių nepripažįstu.
Norėčiau pasiteirauti ar tik dėl barzdos plaukelių kietumo pasirenkamos barzdaskutės su ratukais ar su sieteliu ? Ar yra kokiu kitu privalumu vienos ar kitos?
padėkite renku dovana tai truksta info.
padėkite renku dovana tai truksta info.

QUOTE(mindaugeelis @ 2007 04 15, 01:33)
Sveiki. Norėčiau Jūsų pagalbos
Planuoju pirkti barzdaskutę ir man kilo keletas klausimėlių: kaip dažnai tenka keisti ašmenis? man vis nesuprantama dėl ūsų - ar jos tinkamos jiems skusti?
tiesiog pabodo paprasti peiliukai ir amzina baimė įsipjauti..

Planuoju pirkti barzdaskutę ir man kilo keletas klausimėlių: kaip dažnai tenka keisti ašmenis? man vis nesuprantama dėl ūsų - ar jos tinkamos jiems skusti?

Kai ieskojau dovanos - barzdaskutes, tai konsultantas sake, kad tos, kur su sieteliais susidevi greiciau ir sieteli reikes keisti mazdaug po pusmecio. O Philips su ratukais yra daug ilgiau astrios. Ratukus rekomenduojama keisti tik po 2 metu.
Pirkau su 3 ratukais plaunama ir kur dedasi kazkoks losjonas pokiukuose.
Neberia odos, nes skutasi ne sausai, o slapiai po dusu ar su tuo losjonu. Manau slapias skutimasis yra privalumas.