o pa pa tikrai kokie spalvoti ir grazus...kaip drambliuku svajones

gaila tik kad lakuot kazkaip nelabai ......spalvos kaip atsigautu :wub:nu lauksiu maajos zodzio......bet kaip gerai mergos kad apsiemes bent po kelis ir jus padaryt,bman butu buve blogai jei tektu visus dvidesimt daryt
visdelto nieko gero masine gamyba

o-pa-pa, kokie dailuciai!
Labai graziai ir zaismingai atrodo

Sveikos, as siandien vos nepasiskiepiau nuo kazkokios zarazos, tai apturejau streso, bet rytoj vis tiek teks. Kazkaip baisu.
Opa, tavo medaliai tiesiog nerealus, as va toki tikrai labai noreciau turet ta, kuris rozinis, mano skaiciukas irgi kiek didesnis butu
Margareta, mano vienas medalis irgi panasus i tavo su zvereliu
, tik dar pati nesupratau, su kokiu
Opa, tavo medaliai tiesiog nerealus, as va toki tikrai labai noreciau turet ta, kuris rozinis, mano skaiciukas irgi kiek didesnis butu

Margareta, mano vienas medalis irgi panasus i tavo su zvereliu

tempk cia zvery isryskinsim kokios anas veisles

Dar jis nezmoniskai atrodo, iki proto davest reikia

zveris atrodo nezmoniskai katra iki proto davesti reikia

ne, nu kokis ten skirtumas kad tas medalis tavo neslifuotas..pas mane jie dar net nekepti, kepsiu kai visus padarysiu

rodyk ir greitai

beja ten turetu buti zuikis

QUOTE(Margareta @ 2008 09 10, 22:43)

ne, nu kokis ten skirtumas kad tas medalis tavo neslifuotas..pas mane jie dar net nekepti, kepsiu kai visus padarysiu

rodyk ir greitai

beja ten turetu buti zuikis

Tai man nekilo net abejoniu, kad tavasis zuikis, prasom teisingai mane suprast, jis ten toks aiskus zuikis, kad net veisle galima atspet katra, kaip Ita sako

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 09 10, 21:20)
Sveikos, as siandien vos nepasiskiepiau nuo kazkokios zarazos, tai apturejau streso, bet rytoj vis tiek teks. Kazkaip baisu.
o nuo kokios cia? as UK studijavau, tai nuo nieko nereikejo

Morta nori nuo priklausomybes fimui pasiskiepyti

QUOTE(ItaBita @ 2008 09 10, 23:00)

Elze, gal neilgai buvai? As tai ilgam turbut, tai pataria tiesiog, irgi nebutina, kad jau privalu. Nuo Hepatito B, nuo meningito C, dar nuo kazko