QUOTE(jurgav.. @ 2008 09 18, 17:58)
būtų labai šaunu pamatyt to pyragiuko foto ir receptuka 
 
Jei apie ta "tortuka",tai paprasta kaip du kartu du(as pirmasyki taip dariau,nes aisku,tai nera naturalu)Nagi formos apacia isdeliojau sausainiais ir ant virsaus uzpyliau maximoj nusipirkto "greito varskes pyrago",ji taip pat lengva pagamint,i 600ml pieno supili maiselio turini ir plaki max greiciu 5min ir i saldytuva 1h sustingt,ant virsaus pabarsciau sokoladiniu ir kazkokiu zaliu zirneliu dar grybuka ikisau per centra ir viskas.
Kazkaip pagalvojau,kad butu visai nieko juo biskvita pertept,gal dar kokiu zele gabaliuku ar vaisiu imaisyt,nes skonis geras 
Papildyta:
O jei apie citrinini pyraga,tai sitoj temoj radau jo receptuka,tik tie greziniai neisejo kokybiski,nes neturiu konditerinio svirksto,tai savais metodais pilsciau sirupa.
Na nukopinu to pyrago recepta,tik as jo dviguba porcija dariau,nes kitaip seimyna uzsi
musus  
 
Tešla:
6-7 šaukštai minkšto sviesto ar margarino
175 g cukraus
175 g miltu
4 šaukštai pieno
2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės
2 kiaušiniai
truputis druskos, kepimo milteliai
Sirupas:
6 šaukštai cukraus
4 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai cukraus pudros pyragui pabarstyti
Įkaitinti orkaitę 180C. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi. Sumaišyti visus tešlos produktus ir su mikseriu (ar kombaine) juos gerai išmaišyti, tada sudėti į kepimo formą ir išlyginti paviršių. Dėti į orkaitę ir kepti 45 min. Patikrinti kepinį su pagaliuku, jei jis bus sausas, pyragas jau iškepęs. Jį išimti. Tuo metu iš cukraus ir citrinos sulčių kaitinant padaryti sirupą (nelabai tirštą). Konditeriniu švirkštu su plonu ilgu antgaliu daryti gręžinius pyrage ir iškart pilti sirupą (nenaudojant švirkšto stūmoklio, o tiesiai į jo ertmę įpilant 1-2 šaukštus sirupo), pripildant kiekvieną gręžinį iki viršaus (gręžinio gylys turėtų būti ¾ pyrago storio). Tų gręžinių turėtų būti apie 8-10. Pyragą palikti kambario temperatūroje, kad visai atvėstų, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 18, 18:07)
Stai mano "Pornografija"  

 Taip pavadinau savo torta siandienini 

 kadangi tai keliu tortu misinys  

 Biskvitas pagamintas pagal sampanini torta. Jo recepta galima rast 
Cia Kremas pagal ananasini 
Cipciuko torta is knygos "Konditerijos enciklopedija", tik neturejau konservuotu ananasu, tai dejau konservuotus persikus 

 . Iskepiau biskvita, padalinau ji i 3 dalis, dejau pirma biskvita, uztepiau obuoliu koses, tada persiku gabaliuku, ir kremo, vel biskvitas, kremas, persikai, tik jau be obuoliu koses, vel biskvitas ir kremas. Kremas: vanilini krema is pokelio uzpyliau 300 ml pieno ir plakiau, kai sutirstejo, tai idejau 150 g sviesto, ir vel plakiau. Torto sonus aptepiau kremu, tik dar kakavos i krema idejau, kad rusvesnis butu. O ten tie trupiniai, tai vakarykscio nevykusio biskvito  

 Tai va, gavosi makaliuze, bet visai skani ta mano "Pornografija"  
 
Papildyta:
Saunu, kad pavyko!!! 
Na ta "PORNOGRAFIJA" labai skaniai atrodo 

 Taip kad gabaleli butu nieko sukrimst 
                
                    
                        
	
	Paraso nera.Apribojimai.