


Vienam tortui:
Pirktinis biskvitas (kur iskart laksteliais supjaustytas)
Mazas indelis plakamosios grietineles (atrodo, 35%)
Didelis indelis naturalaus jogurto be jokiu priedu.
2 saukstai zelatinos.
Konservuotu vaisiu: ananasu, persiku, braskiu...(as po maza induka perku)
Papuosimui vaisiu.
Du saukstus zelatinos uzpilti 6 saukstais salto vandens ir palikti brinkti. Per ta laika susismulkinti vaisius mazais gabaliukais. Isbrinkusia zelatina pakaitinti, kad istirptu ir palikti vesti. Isplakti grietinele su trupuciu vanilinio cukraus, citrinos sulciu. I jau standziai isplakta supilti jogurta ir viska gerai ismaisyti. Supilti zelatina (turi buti atvesus). Ant biskvito laksto tepti jogurto ir grietineles krema, pribarstyti vaisiu ir vel tepti kremo. Deti kita laksta ir vel pribarstyti vaisiu. Tada uzdejus trecia laksta viska apipilti likusiu kremu, palyginti ir statyti i saldytuva pastingti. Kai apstingsta galima puosti

As dar biskvito lakstus, pries pertepdama sudrekinu su tuo skysciu, kur lieka nuo konservuotu vaisiu, ipylus i ji biski brendzio.