Va kas gavosi



Jeigu ka sudomino tortas , tai cia receptas :
4 kiausiniai
4 did. saukstai cukraus
2 did. saukstai kakavos
1 did. saukstas miltu
1 did. saukstas krakmolo.
Pertepimui :
36% grietineles , didelis indelis 450mlg.
puse stiklines cukraus
1 stikline kapotu( maltu ) graikisku riesutu .
Kiausiniu trynius istrinti su cukrumi iki putu .
Miltus , krakmola , kakava gerai ismaisyti .
I issuktus trynius supilame labai gerai isplaktus baltimus ir supilame miltu misini .
Labai atsargiai viska ismaisome .
Supilame i tortine forma ( as kepiau 18 cm. ) isklota kepimo popieriumi .
Kepame 180-200C. orkaiteje tol , kol ikisus pagaliuka jis bus sausas ( ilgokai ) .
Atvesusi biskvita perpjauname i tris dalis .
Galima sulieti konjaku ar brendziu ( as visada sulieju ).
Isplakame atsaldyta grietinele , i ja supilame riesutus ir gerai ismaisome .
Pertepame biskvitus ir aptepame sonus ir virsu , toliau puosimas pagal jusu skoni .
Dabar truputi apie ta mase kuria padengtas tortas :
1. man ji neskani ,
2. idejus kakava labai sukieteja ir be galo sunku kocioti ,
3. gal as geriau pasiliksiu prie senesniu puosimo budu



Bet tai tik mano nuomone , bandykite gal jums patiks


