sveiki
pati cia mokausi ir galiu pasakyti bureliai vyksta jau gana seniau, galbut tiesiog napasidomejote?

HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau
Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.

Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.
QUOTE(ypata @ 2009 11 16, 10:02)
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau
Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?

Nu įdomiai jūs čia

teisingai aukletojos tikrai zino

sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai
. Ačiū.

Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan..
Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..
Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė

Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė

Geras sutapimas
Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai
Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks

Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai

QUOTE(Boni @ 2010 01 26, 19:41)
Geras sutapimas
Šaunuoliai
Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks 

Šaunuoliai

Maniškei irgi labai patiko

Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj

Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..
QUOTE(NEINE @ 2010 01 03, 20:20)
sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai
. Ačiū.

Dėl prailgintos grupės nelabai galiu ką parašyt, tik žinau, kad ji yra

Į mokyklą galit žygiuoti kad ir dabar, juolab, jei norit užsirašyti pas konkrečią mokytoją, nes kai kurios yra labai paklausios, paskui nebebus vietos, teks kas liks

Tikrai viskas bus gerai, tik reikia bendrauti ir bendradarbiauti

Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 11:59)
Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan.. Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..

Labai smagu, kad taip nusprendėt

Dėl viso to blogo....na, o kur jo nėra, bet tikrai nieks ant mokytojų nešaukia, greitosios nėra pastovios lankytojos (tfu tfu), muštynių vengiam kaip maro

QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj Mes iš Paparčio Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..
Prašom ateiti ne vieniems, atsivesti ir klasės draugų

ATEINANTĮ ANTRADIENĮ BUS POPIETĖ BŪSIMIEMS PENKTOKAMS (02. 02 19val), supažindins su mokykla, pristatys kai kurias auklėtojas (tarp jų ir aš būsiu, kadangi būsiu penktokų auklėtoja

http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/ Čia mokyklos svetainė, pažiūrėkit jei kas domina.
Jei dar kils klausimų, mielai atsakysiu

QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Maniškei irgi labai patiko
Mes iš Paparčio
Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.

Taip taip,mes irgi iš Paparčio