Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

sveiki smile.gif pati cia mokausi ir galiu pasakyti bureliai vyksta jau gana seniau, galbut tiesiog napasidomejote?
Atsakyti
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau wink.gif Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2009 11 16, 10:02)
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau wink.gif Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.

Nu įdomiai jūs čia g.gif Gi ir vaikas arba jūs kad ir auklėtojos galit paklaust 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmelis: 16 lapkričio 2009 - 10:16
teisingai aukletojos tikrai zino biggrin.gif
Atsakyti
Štai prašom popamokinį tvarkaraštį 4u.gif
http://gw.urbsys.kau...action=bureliai
Atsakyti
clap.gif Neatejo ne Nauji metai ir paskelbet clap_1.gif Is tikro jau lankom burelius, aukletoja atsiunte tvarkarasti anksciau.
Atsakyti
sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai smile.gif . Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEINE: 03 sausio 2010 - 20:22
Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan.. doh.gif Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..
Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 26 sausio 2010 - 12:03
Geras sutapimas thumbup.gif

Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai thumbup.gif Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 01 26, 19:41)
Geras sutapimas  thumbup.gif

Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši  mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai thumbup.gif Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks  smile.gif

Maniškei irgi labai patiko thumbup.gif
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj biggrin.gif Mes iš Paparčio wink.gif Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2010 01 03, 20:20)
sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai smile.gif . Ačiū.

Dėl prailgintos grupės nelabai galiu ką parašyt, tik žinau, kad ji yra biggrin.gif doh.gif blush2.gif Neteko susidurt rolleyes.gif
Į mokyklą galit žygiuoti kad ir dabar, juolab, jei norit užsirašyti pas konkrečią mokytoją, nes kai kurios yra labai paklausios, paskui nebebus vietos, teks kas liks mirksiukas.gif
Tikrai viskas bus gerai, tik reikia bendrauti ir bendradarbiauti 4u.gif Mokykla yra tikrai gera, o ypač pradinukams, kurių dauguma eina į buvusio darželio patalpas, tad jie atskirai nuo didesniųjų, tai irgi šioks toks pliusas mažiukams, nors tokių mažiukų nelabai vienų paleidžia ir didžiojoje mokykloje (yra kelios klasės ir pačioje mokykloje likusios). Dėl pačių mokytojų gal į a.ž. parašysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 11:59)
Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan.. Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..
Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė  4u.gif

Labai smagu, kad taip nusprendėt 4u.gif Esat tikrai laukiami 4u.gif
Dėl viso to blogo....na, o kur jo nėra, bet tikrai nieks ant mokytojų nešaukia, greitosios nėra pastovios lankytojos (tfu tfu), muštynių vengiam kaip maro cool.gif biggrin.gif Dėl rūkymo, čia daugiau vyresniųjų bėda, jei kur už kampo ir parūko, tai nėra toleruojama, o juo labiau - gėrimas doh.gif Na, tikiuosi, kad supratot rolleyes.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj  Mes iš Paparčio  Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..

Prašom ateiti ne vieniems, atsivesti ir klasės draugų 4u.gif

ATEINANTĮ ANTRADIENĮ BUS POPIETĖ BŪSIMIEMS PENKTOKAMS (02. 02 19val), supažindins su mokykla, pristatys kai kurias auklėtojas (tarp jų ir aš būsiu, kadangi būsiu penktokų auklėtoja doh.gif Grįžtu į darbą ax.gif thumbup.gif ). Kviečiu visus apsižiūrėti, jei kils klausimų, pasiklausti kas domina ir šiaip apsižvalgyti 4u.gif O paskui labai įdomu būtų išgirsti ir jūsų nuomonę rolleyes.gif blush2.gif

http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/ Čia mokyklos svetainė, pažiūrėkit jei kas domina.

Jei dar kils klausimų, mielai atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmelis: 28 sausio 2010 - 00:31
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Maniškei irgi labai patiko  thumbup.gif
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj biggrin.gif Mes iš Paparčio wink.gif Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.

Taip taip,mes irgi iš Paparčio biggrin.gif
Atsakyti