Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymasis česnakais

Sveikos damos, visais įmanomais kanalais bandau surasti labai seniai pamestą receptą "nuo visų ligų" biggrin.gif Kažkas sufleravo kad dar ji vadina Tibeto receptu (na bet įtariu, kad tokių "gydomųjų" pavadinimų surasime ne vieną smile.gif ) .
Tai esmė - paima žmonės daug česnakų ir ar sutrin ajuos į košelę, ar išspaudžik iek įmanoma sulčių, bet prisiruošę tokio "maloniai" kvepiančio gaminio, dar kurį laiką jį laiko šaldytuve ir paskiau geria. Kiek pamenu didėja ir mažėja lašiukų kiekis lašinamas į pusę stiklinės vandens, bet kiek tų lašiukų pradžioje, iki kiek tų lašiukų dauginti ir kiek laiko gerti.. na kažkaip visiškai nei viename galvos pusrutulyje neliko...
Na sako, kad padeda ir spaudimą sureguliuoti, ir imunitetą tvirtinti ir nesirgti.. ir t.t ir pan ir etc g.gif
Gal kas nors kur nors apie tai girdėjo?
O jeigu pražioplinau kokią diskusiją šia tema, tai nenulinčiuokite, o geriau nulinkuokite mane ten smile.gif
4u.gif už pagalbą
Atsakyti
google - visagalis mirksiukas.gif

Ar sito ieskai ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 11 rugsėjo 2008 - 20:25
thumbup.gif taip! taip! taip!
na tas googlas labiausiai visagalis anglakalbiams smile.gif - jie neturi tiek vargo su galūnėmis ir linksniais, kurie kartais pakiša koją kalbantiems viena iš seniausių pasaulio kalbų smile.gif
Tačiau matyt būtent tokios gilios šaknys ir suteikė Ugnelei tiek Gabijos kantrybės smile.gif

bigsmile.gif Tai yra tikrai tai, ko aš ieškojau ir neradau.

Nuoširdžiai nuoširdžiai dėkinga 4u.gif ax.gif
Papildyta:
oi! doh.gif Liepsnele, atsiprašau už kito vardo suteikimą smile.gif Penktadienis....
Atsakyti
Šis receptukas thumbup.gif jau išbandė mano tėvas-širdies kraujagyslės švarios, lyg jaunuolio,liko tik pėdsakai,kad jos buvo užkalkėjusios(jam šuntavo kraujagysles,nes turi nesveiką širdį)
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 09 12, 18:40)
Šis receptukas  thumbup.gif jau išbandė mano tėvas-širdies kraujagyslės švarios, lyg jaunuolio,liko tik pėdsakai,kad jos buvo užkalkėjusios(jam šuntavo kraujagysles,nes turi nesveiką širdį)

na reiks ir man pasidaryti visai seimai duoti nes man ir mamai su sirdim nekaip
Atsakyti
Aš irgi ieškojau šio recepto smile.gif Tik įdomu iš kur gauti spirito? Degtinė turbūt netinka, reikia medicininio spirito? Kaip jūs darot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 15, 09:42)
Aš irgi ieškojau šio recepto smile.gif Tik įdomu iš kur gauti spirito? Degtinė turbūt netinka, reikia medicininio spirito? Kaip jūs darot? smile.gif

Man draugė iš Tilžės parvežė,vaistinėje pirko g.gif
Atsakyti
O tai pasigaminus tuos lašus, kaip juos gert? Ten taip neaiškiai surašyta: vienas rašo, kad vis po vieną lašą didint skaičių iki 25 lašų, po to atgal. Prieš valgį su puse stiklinės pieno. Ar taip?

Atrodo toks nekaltas dalykas - česnakas, bet kažkodėl gydymą pakartot tik po 5 metų galima... g.gif
Atsakyti
Na ne toks jau nekaltas tas česnakas smile.gif - kaip ir daugelis gydomųjų žolių ir piktžolių turi stiprų ilgai organizme išliekantį poveikį. Dėl tos 5 metų pertraukos dar ieškau tikslesnės informacijos, bet kiek pamenu laikotarpis tikrai netrumpas.
Aš pati gėriau dėmėtosios maudos antpilą,. bet tai nuo kitų ligų.

O šio recepto ieškojau savo mamai - turi ji visokių problemų problemėlių, kaip ir visi vyresni žmonės. Tai spaudimas šokinėja, tai šoną skauda, tai regėjimas visai jau suprastėjo - nelabai linkusi operuotis, tai nori dar išbandyti česnakėlį, o tada jau akytes tvarkytis smile.gif

Su spiritu tai problemikės šiais laikais schmoll.gif , na jei geras šeimos gydytojas tai dar galima išprašyti kokį 100gramį, bet greičiausiai teks daryti su kokia sąmanine... girdėjau, kad Dzūkijoje jei sau varo, tai žmoguciai išvaro iki 70 laipsnių stiprumėlio blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 15, 15:27)
O tai pasigaminus tuos lašus, kaip juos gert? Ten taip neaiškiai surašyta: vienas rašo, kad vis po vieną lašą didint skaičių iki 25 lašų, po to atgal. Prieš valgį su puse stiklinės pieno. Ar taip?

Atrodo toks nekaltas dalykas - česnakas, bet kažkodėl gydymą pakartot tik po 5 metų galima...  g.gif

Taip mano tėvas gėrė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 16 rugsėjo 2008 - 10:05
QUOTE(loret30 @ 2008 09 12, 17:40)
Šis receptukas  thumbup.gif jau išbandė mano tėvas-širdies kraujagyslės švarios, lyg jaunuolio,liko tik pėdsakai,kad jos buvo užkalkėjusios(jam šuntavo kraujagysles,nes turi nesveiką širdį)

O kiek maždaug laiko trunka vienas kursas?
Atsakyti
o as vakar nusipirkau cesnaku kapsuliu. bandysiu jomis organizma stiprint, o po to reikes ir sita recepta isbandyt thumbup.gif
Atsakyti