Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymasis česnakais

QUOTE(loret30 @ 2008 09 12, 17:40)
Šis receptukas  thumbup.gif jau išbandė mano tėvas-širdies kraujagyslės švarios, lyg jaunuolio,liko tik pėdsakai,kad jos buvo užkalkėjusios(jam šuntavo kraujagysles,nes turi nesveiką širdį)

Gal vis dėlto kas nors žino, kiek maždaug laiko trunka vienas kursas? schmoll.gif
Atsakyti
Na pagal mano iškapstytas info tai gerti reikia: "pradėti nuo vieno lašelio prieš pusryčius, du per pietus, tris vakare ir taip toliau, kol pasieksi 25 lašus, po to viskas seka atvirkštine tvarka." Ir taip kol išgersi visą gautą antpilą.
Tikrai užtruks šiek tiek laiko.
Tik mano nuomone, jei labai didelio poreiko ir noro nėra, tai tik dėl sportinio azarto prasidėti nereikia cool.gif , nes česnakai labai stiprūs augalai, ne kiekvienam tinka, ir poveikį turi nesilpną ir dar šaldytuve, net labai gerai uždarius indą, visą laiką jaučiamas česnako kvapas smile.gif
O kai virtuvėje atsidarai eilinės dozės susilašinimui, tai ir katinai ir vaikai išsilaksto smile.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos! Noriu pasidalinti savo receptuku: 24 citrinos ir 500 gramų(kad tiek gautųsi jau išvalyto). Iš citrinų išspaudžiame sultis, o česnaką sumalame per mėsmalę, viską sujungiame, uždarome į stiklainį ir pastatome tamsiai, laikome 21 dieną.Gerti rekomenduojama iš ryto po vieną šaukštelį praskiedus stikline vandens. Asmeniškai geriu jau antrą mėnesį ir kolkas thumbup.gif net jokios slogos nebuvo.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2010 11 30, 00:19)
Sveikos, supermamos! Noriu pasidalinti savo receptuku: 24 citrinos ir 500 gramų(kad tiek gautųsi jau išvalyto). Iš citrinų išspaudžiame sultis, o česnaką sumalame per mėsmalę, viską sujungiame, uždarome į stiklainį ir pastatome tamsiai, laikome 21 dieną.Gerti rekomenduojama iš ryto po vieną šaukštelį praskiedus stikline vandens. Asmeniškai geriu jau antrą mėnesį ir kolkas  thumbup.gif net jokios slogos nebuvo.... tongue.gif

o super:) geras receptukas:) isbandziau as ji:) patiko jis man, rekomenduoju visoms merginoms ir ne tik joms:)_
Atsakyti
Oho, koks geras receptukas žiemai thumbup.gif O kiek kaži toks patarmasas gali stovėt? g.gif O kaip dėl kvapelio? Jei geriam iš ryto ir einam į darbą. g.gif
Šiaip.... jei esate tinginiai (tokie kaip aš), galima karts nuo karto suvalgyti po skiltele česnako (pvz., kas 2-3 dienos).
Atsakyti
Ryte kiek įmanoma stambiau supjaustyta česnako skiltelė užgerta stikline vandens žarnynui daro stebuklus, naikina bakterijas, padeda virškinimui ir JOKIO KVAPO. Aš pati jau visą vasarą taip darau thumbup.gif .
Atsakyti
taip taip česnakas visagalis,naikina bakterijas,virusus ir grybelius.Na jei kas bijo kvapo tai vartokite kapsulytes thumbup.gif
Atsakyti