QUOTE(Linjus @ 2008 09 17, 20:48)
Linjau, noretum, kad tavo vyras sitaip?

Ka mezgi, gal dryziuota megsi? As galvoju apie dryze, reikia susitart, kad nevienodu spalvu megztume, o baliuj kokiam vienodos ateisim, nezinos kuria labiau girt.
P.S.: Mergaitems pasakysiu, kad Linjus pussesere mano (beveik kaip sese

)
Beje, mano vienas bendradarbis, vyras, labai dailiai mezga. Be galo graziai apdaila mezginiu padaro, ismoke mane, kaip pvz. liemenes apykakles, apie rankoves kantukus tvirtus ir dailius padaryti. Maladiec vyriskis. Nesigedina sito ir niekas is jo nesisaipo.
QUOTE(Aruna @ 2008 09 18, 21:13)
Bielrai, sveikinimai. Man pačiai niekaip pvz televizorius nesižiūri rankas susidėjus. Net padai niežtieti pradeda jei nieko neveikiu. O veikiu labai daug visokių rankų darbelių ir džiaugiuosi, kad jau seniai megzti galiu net be jokių schemų. Gaila, kad mano dukra to nedaro, nors mokiau visko ką moku pati, ir megzti, ir siuvinėti, ir velti, ir vert karolius , piešt ir tapyt
Bielra ir as susizavejusi
O Aruna, tiek visko mokat, kad dukra turbut bijo, kad jus sunku pavyt bus

Gal kazkada pati susidomes ir paskes sitoje mezgeju sektoje
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 09 19, 16:33)
šilta ir gera šioje temelėje, jokių užgauliojimų, pavydo, tik gera nuotaika, šiluma ir palaikymas. Panašu kad mezgimas gerai nuteikia ir nervus ramina
Be abejo gerai nuteikia. Vakar vaziuodama is uosviu masinoj dukrai puse saliko numezgiau, dar pamegsiu siandien ziuredama nusivylusias namu seimininkes ir bus baigta. Man tai cia didziausias nusiraminimas, tik masinoj mezgant kartais, bet ne visada, pykint pradeda, tada turiu nutraukt savo atsipalaidavima, nes gali blogai baigtis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 09 22, 15:09)
ir as is Kauno