Gadget dideliausi sveikinimai......s.vei.kat.yt.es. .jum.s .abi.ems mazius padeda rasyt....
Peperoni , katuks teisingai pataise- pynes, visai jau as beraste
mezgu, mezgu, kol akyse pradeda lietis, o tada jau sedu prie kompo ir rasau su klaidom

mezgu, mezgu, kol akyse pradeda lietis, o tada jau sedu prie kompo ir rasau su klaidom

Dar norejau paklaust snd - kur Gadget dingus, ar tik nesupuoja maziuko
ateinu klaust - akurat
Ramiu nakteliu, saldaus pienelio ir sauniu sukneliu gulejimui

Ramiu nakteliu, saldaus pienelio ir sauniu sukneliu gulejimui

gadget3
nuosirdziausi sveikinimai
nuosirdziausi sveikinimai

Gadget3, šaunuolė, sveikinu sveikinu sveikinu
na tik dukytė ir galėjo ateiti besukneliaujant
na va, o aš nusipirkau pilkų siūlų ir startuoju su misoniniu sarafanu dukrai. tik negavau tos pačios rūšies, kaip kitos jau turimos spalvos, bet gal nieko, šiaip labai panašūs. gal kas nori kartu?
na, einu akių skaičiuot

na va, o aš nusipirkau pilkų siūlų ir startuoju su misoniniu sarafanu dukrai. tik negavau tos pačios rūšies, kaip kitos jau turimos spalvos, bet gal nieko, šiaip labai panašūs. gal kas nori kartu?

na, einu akių skaičiuot

Gadget3, labai labai labai sveikinu
Linkiu, kad dukrytė augtų tokia žavinga, stilinga ir nuolat spinduliuojanti teigiamom emocijom kaip mama

QUOTE(katuks @ 2008 10 01, 11:56)
[...
na, einu akių skaičiuot

na, einu akių skaičiuot

aš noriu kartu

QUOTE(driftas @ 2008 10 01, 14:10)
aš noriu kartu
tiksliau ne kartu, o iš paskos nes megsiu labai lėtai - labai daug trukdytojų aplinkui 

tai ir aš neskubu niekur. be to turiu keletą pradėtų darbų

mano spalvytės tokios

Katuk, jei nesupyksi, noriu pasakyt, kad man nuomone reik dar bent vienos - kontrastingos spalvos - kad isrysketu bangeliu grozis

Gadget3-nuosirdziausi sveikinimai sulaukus dar vienos sukneliu nesiotojos

QUOTE(Peperoni @ 2008 10 01, 14:39)
Katuk, jei nesupyksi, noriu pasakyt, kad man nuomone reik dar bent vienos - kontrastingos spalvos - kad isrysketu bangeliu grozis 

sutinku, bet kadangi tų trijų be pilkos turėjau prisipirkus, o ir spalvos neblogos, ieškojau tokios tamsesnės pilkos, bet deja

aš šiaip ne LT, tai čia siūlų parduotuvę tik vieną žinau