Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios veiklos trūksta

QUOTE(Una Li @ 2008 11 19, 19:12)
Taip, Lukne, į viską žvelgi su išankstine nuostata, <....

Stengiuosi žiūrėti su išankstine nuostata - nepasmerkti, rasti ką nors gera. Ne visada pavyksta blush2.gif verysad.gif Dažnai supykstu, pasmerkiu, o pasirodo, kad visai be reikalo ir visai gerus dalykus. Taigi vis sau primenu "o gal tai visai gerai". Noriu turėti tokią išankstinę nuostatą.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 11 18, 18:52)
Nežinau, kas tie religijos fanai, bet atsakysiu ir aš.
Tikiu Dievu, pasitikiu Biblija, esu Bažnyčios narė.

logiskai mastant... dievu ir baznycia nepasitiki?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 19, 23:05)
logiskai mastant... dievu ir baznycia nepasitiki?

lotuliukas.gif Keista tavo logika lotuliukas.gif Tu nepasitiki tais kuriais tiki?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 11 20, 08:19)
lotuliukas.gif Keista tavo logika lotuliukas.gif  Tu nepasitiki tais kuriais tiki?

tai tu tiki biblija ir baznycia, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 20, 10:14)
tai tu tiki biblija ir baznycia, ar ne?

Aš tikiu Dievu. Ką reiškia tikėti Biblija? Ji man ne Dievas, bet jei klausi ar tikiu kad ten tiesa - taip tikiu, kad ten užrašyta Dievo mums dovanota tiesa apie kelią kaip pasiekti laimę, susivienijimą su Dievu. Ką reiškia tikėti Bažnyčia? Ji irgi ne Dievas. Tai žmonių einančių Kristaus parodytu keliu bendruomenė. Ar tikiu, kad ši bendruomenė padeda žmonėms artėti prie Dievo, eiti Kristaus keliu - taip tikiu, kad ši bendruomenė padeda tame kelyje.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 11 19, 16:04)
Problemų, kaip ir bet kur, kur veikia žmonės yra, bet aš žiūriu tik į tas, kurias galiu ištaisyti.

Ar ne Kristus sake - silpnas jusu tikejimas, jei jis butu bent garstycios grudo dydzio, sis kalnas jum paliepus mestusi i jura bigsmile.gif
Nieko nera neimanoma, juk Dievas su tavim mirksiukas.gif todel nenuleisk ranku, nenusilpk sirdim ir islik aiskiu protu - viska gali padaryti, net ir ten kur atrodo neimanoma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 11 19, 18:12)
Taip, Lukne, į viską žvelgi su išankstine nuostata, išdrįsai susiformuoti nuomonę (nesutampančią su teisingai mąstančių), tavo protas uždaras faktams, širdis nepriima kitaip mąstančių, turškies kasdieninėj būty ir dar  tuščiai a la dvasingai pliurzaluojies su tais, kurie atėjo į tavo gyvenimą, kad tu pagaliau ką nors išmoktum gun_bandana.gif .

Tai taikyta ne tik Luknei mirksiukas.gif
Skaityk konteksta virsuj biggrin.gif sakyta apie visos lietuviu tautos bendrus bruozus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 11 21, 19:31)
Skaityk konteksta virsuj  biggrin.gif sakyta apie visos lietuviu tautos bendrus bruozus  verysad.gif

Tada aš, matyt, ne tarp lietuvių gyvenu ph34r.gif .
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 11 21, 20:31)

Ar ne Kristus sake - silpnas jusu tikejimas, jei jis butu bent garstycios grudo dydzio, sis kalnas jum paliepus mestusi i jura  bigsmile.gif

tai sake gudrus zydas Jofe, rasydamas biblija pagal uab "baznycia & kryziuociai" uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 11 22, 19:48)
Tada aš, matyt, ne tarp lietuvių gyvenu  ph34r.gif .

Niekada nevelu sugrizt i gimtine mirksiukas.gif ir savo asmeninem mintimis, zodziais ir darbais prisidet prie Tevynes geroves ir klestejimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 11 23, 16:20)
Niekada nevelu sugrizt i gimtine mirksiukas.gif ir savo asmeninem mintimis, zodziais ir darbais prisidet prie Tevynes geroves ir klestejimo  bigsmile.gif

...istrauka is A Hitlerio kalbos miunchene 1937m...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 23, 18:07)
...istrauka is A Hitlerio kalbos miunchene 1937m...

Gal turi visą orginalą? Norėčiau paskaityti, kas ten sakoma apie šią temą "Kokios veiklos trūksta Katalikų Bažnyčiai" rolleyes.gif
Atsakyti
kazkaip keista, kad prisiminus Adolfa Siklgruberi ir jo veikla, kazkaip nebeliko klausimu - kokios veiklos truksta baznyciai ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti