Labutis,
visas su KOVO 8-aja!!! ar jauciate, kad pavasareeejaaaa
Darbeliu labai graziu pridejom, taciau mane labiausiai suzavejo sagiukas laikas!
Idedu ir as savo pvasariu kvepianti puodeli
visas su KOVO 8-aja!!! ar jauciate, kad pavasareeejaaaa

Darbeliu labai graziu pridejom, taciau mane labiausiai suzavejo sagiukas laikas!
Idedu ir as savo pvasariu kvepianti puodeli

va idedu mazesne foto. cia strucio kiausinis

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 03 10, 15:20)
jei cia tai misija neimanoma
neisivaizduoju,kaip taip imanoma padaryt
man jauciu reiktu kokiu 100kiausiniu,kad bent viena skylute ispjauciau nesutraiskius
cia tai gelezines kantrybes zmogus 

Kiek teko domėtis, tai graviravimo įrankiais galima tokius grožius padaryti

seniai gyriausi:

Oj, kiek čia jau privirta, šiame pagyrų puodę
Tai ir man knieti šį bei tą parodyti
Vakar baigiau velykinę vištelę. Smagiausia, kad išėjo tokia, apie kokią galvojau prieš imdamasi darbo. Nerta be schemos
:

Na, Užgavėnės jau senokai baigėsi, bet tik dabar prisiruošiau nufotografuot mūsų šventines dekoracijas.
Čigonės kaukė. gaminta iš popieriaus, bet tokiu savitu būdu: rišant ir klijuojant laikraščius

O čia padarytas paveikslas, kuriame atsispindi senieji Užgavėnių papročiai. Jei jau jų mieste nebesilaikoma, tai bent paveiksle galima matyti...
Truputį pakomentuosiu kas čia matosi. Persirengėliai būdavo čigonai, žydai, velnias, ožys, gervė, ubagai ir pan. Čigonės prisirišdavo iš ko nors pagamintus "vaikus", nes buvo manoma, kad jos išties juos vokdavo. Jei persirengėlių neįsileisdavo, velnias, grupės vadas, užkišdavo kaminą. Kai imdavo viduje kauptis dūmai, "svečius" vistik tekdavo įsileisti
Tolimoje matosi po kaimą vežiojamas "bičių spiečius": vaikai kubile po uždengta paklode dūgzdavo ir šaukdavo "vandens!", o žmonės stengdavosi juos aplieti vandeniu
. Morė būdavo pritvirtinama prie rato, o šis- prie rogių pavažos. Na, daugiau nėr ko komentuot...

Vakar baigiau velykinę vištelę. Smagiausia, kad išėjo tokia, apie kokią galvojau prieš imdamasi darbo. Nerta be schemos

Na, Užgavėnės jau senokai baigėsi, bet tik dabar prisiruošiau nufotografuot mūsų šventines dekoracijas.
Čigonės kaukė. gaminta iš popieriaus, bet tokiu savitu būdu: rišant ir klijuojant laikraščius

O čia padarytas paveikslas, kuriame atsispindi senieji Užgavėnių papročiai. Jei jau jų mieste nebesilaikoma, tai bent paveiksle galima matyti...
Truputį pakomentuosiu kas čia matosi. Persirengėliai būdavo čigonai, žydai, velnias, ožys, gervė, ubagai ir pan. Čigonės prisirišdavo iš ko nors pagamintus "vaikus", nes buvo manoma, kad jos išties juos vokdavo. Jei persirengėlių neįsileisdavo, velnias, grupės vadas, užkišdavo kaminą. Kai imdavo viduje kauptis dūmai, "svečius" vistik tekdavo įsileisti