Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

QUOTE(saldainia @ 2008 10 29, 15:18)
sakykit, o kodėl dėlyčių žemė pelėsiuku apsitraukia?

g.gif Drėgmės pertekliukas esant vėsesniam patalpų orui, skatina žemę pelyti. Nebesugeba žemė vandens išgarinti, gali prasidėti net žemės rūgimas, kas augalams ne į naudą, tad su laistymu vėsiuoju metu reikia elgtis atsargiai.
Atsakyti
Sveikos, mergaites bigsmile.gif noriu pasiulyti savo sanpauliju pertekliu 4u.gif Keitem langus, tikejausi didesniu palangiu, bet...deje schmoll.gif cray.gif Tenka atsisakyti savo grazuoliu verysad.gif
CIA SARASIUKAS
Atsakyti
tai ką palangės per siauros.
gaila ,daug gražuolių parduodi.
Atsakyti
wub.gif l@n@ kokių grožių turi tu čia thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Mamce prašymu rodau Kings Treasure,tik natūroj žiedukas gražesnis negu nuotraukoj, spalva kitokia čia daugiau mėlyna gavosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, su prasidėjusiu lapkričiu....
Noriu paklausti auginančių veislę 'Zima Ulybajetsa'. Maniškės pirmas žiedas skleidėsi mėnesį. Ir išsiskleidė nevisiškai - dabar jau kuris taikas stovi taip "užsikonservavęs".
user posted image
Ar jis dar skleisis
Atsakyti
Sveikos, su prasidėjusiu Lapkričiu... 4u.gif
Turiu tos veislės pora augaliukų, bet dar žiedukų vis nesulaukiu, nors jų užuomazgytės jau ir matosi. Kiek teko domėtis tai ji prie tų užsispyrėlių bent augime, dauginime ką ir aš esu pajutusi.
Gražus tas tavo užkoncervuotas žiedelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 11 01, 12:03)
Sveikos, su prasidėjusiu lapkričiu....
Noriu paklausti auginančių veislę 'Zima Ulybajetsa'. Maniškės pirmas žiedas skleidėsi mėnesį. Ir išsiskleidė nevisiškai - dabar jau kuris taikas stovi taip "užsikonservavęs".
Ar jis dar skleisis

Gali ir nebesiskleisti. Tokios jos jau yra mirksiukas.gif - garbanotosios thumbup.gif
Atsakyti
Jei esi pastabi, mano avatare kaip tik Зима Улыбается , esu mačiusi kuo gražiausiai ją išsiskleidusią, čia Aušrai gal ruduo pasitarnavo, o gal dar ir atvers savo tikrajį grožį patrodyti.
Atsakyti
user posted image

Norejau paklausti, ar Octavia tokia ir turi buti - mini, ar kazko jai truksta, kad neauga?

user posted image

O cia goluboj tuman pirmi ziedukai, aciu Nijolei thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti